magoss napsal:
Nikdo tě nenutí si ho kupovat, a pokuď se ti to nezdá tak to neřeš a už toho nech. můžem být rádi za to že Paja si stím dává takovou starost a dotáhne to už po několikáte do konce
no dobre, to ocenuju... ALE... (3:30 a dale).
YouTube Video
ok, uz toho necham
Upravil hicks dne 13.11.2013 19:09
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
magoss napsal:
Jakube - hudba dobrý ale ten text čeče nějak mu nerozumím,,neumím anglicky
ale hudba fajn dokonce i chameleon koukal z terárka a aj do rytmu se na větvi pohyboval
zpiva "uvar mi caj"
17 cm
Eman_ napsal:
Pertla udelal pekny fotky,libi se mi
přesně tak a že měl Pertla to LC půjčený mi žíly fakt netrhá. Kolikrát Pája prosil majitele o fotky LC se Kubo můžeš podívat sem do vlákna. Tak nedělej krávu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Hixíku .. Proč si neudělal fotku? Ty fotky cos sem poslal byly jednoduše otřesný ... Že jsem si motorku půjčil na víkend? A co jako? Tajil jsem se s tím někde ...
Příště až Ti bude za tu Tvou neomalenost jednu pustit ... jako Ondra na Radarce, držet ho nebudu.
A víc k Tobě jako člověku se vyjadřovat nebudu ... protože bavit se s blbcem je pod moji úroveň ..
hele k*etenku, ja jsem NErikal nic proti tobe, ja jsem rikal, proc tam neni nejaka LC od jezdce, co to jezdi, ne od testera, co si ani ve finale neni jistej, jestli by ji vubec menil za svou 1150de. Nerikal jsem ani nic o fotkach, co jsem posilal (ktery navic byly z mobilu, ale nemyslim, ze uplne nic moc).
Nicmeme TED uz rikam - naser si, pokud to chces brat ad Hixem tak ok, jses de*ent
17 cm
Hoši řešíte h0vna. Já myslím, že se kalendář povedl a smekám před paja1, že pro nás něco takového dělá. Foto od Petrly se mi líbí a je mi přímo u zadečku jestli ji měl půjčenou nebo ne. Hlavně, že bude viset pěkná fotka celý měsíc na zdi.
Upravil Bajlak dne 14.11.2013 09:59
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
hicks napsal:
ja jsem rikal, proc tam neni nejaka LC od jezdce, co to jezdi, ne od testera, co si ani ve finale neni jistej, jestli by ji vubec menil za svou 1150de.
A kdyby ta motorka byla jeho, vypadala by ta fotka jinak?
Bajlak napsal:
Hoši řešíte h0vna. Já myslím, že se kalendář povedl a smekám před paja1, že pro nás něco takového dělá. Foto od Petrly se mi líbí a je mi přímo u zadečku jestli ji měl půjčenou nebo ne. Hlavně, že bude viset pěkná fotka celý měsíc na zdi.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Da se tohle vubec brat vazne od nekoho kdo si do profilu napise Zeme: Praha ? Jsi ty vubec prazak? Protoze jako dementi se v Praze chovaji spis naplavy nez Prazaci...
nerikejte, ze jste nedali dohromady foto od nekoho, kdo s LCckem opravdu jezdi. Nemusim to bejt ja, ale co treba Progranit?
nemusi to byt odemne, to je mi egal, ale tohle mi prijde jako fakt traparna.
vzdyt ten clovek ani k ty motorce nema zadnej vztah, na forum sem uz chodi minimalne... no proste... palec dolu.
A to je to,co tě štve??
Nebuď tak povrchní...to,kdo motorku nafotil,přece není důležitý.Horší je,že půlka těch fotek je dělaná za barákem a tak "kalendář o motorkách GS a cestování na nich" je tak akorát "kalendář o motorkách GS a pózování na nich" ...takže letos na to taky mjordám.Klidně tam nechám viset loňskej nebo letošní,protože se toho moc nezměnilo-motorky jsou pořád stejný a co si budeme nalhávat-jako kalendář to nestojí za nic.Stejně je to jenom dekorace.Jen to začíná připomínat kalendář z Lea...každej rok je tam 13 čubek...nic víc
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
mutas napsal:
V breznu je drobna chyba R 800 GS ? Jinak fotky super.
A sakra tak tohle bude háček. V tiskárně to neopraví, protože nemají živá data a grafik co to dělal má už jiné starosti. no zkusím ho uprosit, ale nevím nevím...
Pája
mutas napsal:
V breznu je drobna chyba R 800 GS ? Jinak fotky super.
A sakra tak tohle bude háček. V tiskárně to neopraví, protože nemají živá data a grafik co to dělal má už jiné starosti. no zkusím ho uprosit, ale nevím nevím...
tak všechno klaplo a opravená data jsem právě poslal do tiskárny. Teď jen čekat až na ně přijde řada.
matusi díky za pozorné prohlídnutí náhledů...
Pája