dělá se něco v rozměru 120/90/16 kombince asfalt šotolina pro tchána na GN 250?něco jako 07 nebo MC 32 mimochodem proč se tyhle dělají jen ve dvou rozměrech?
strogas napsal:
dělá se něco v rozměru 120/90/16 kombince asfalt šotolina pro tchána na GN 250?něco jako 07 nebo MC 32 mimochodem proč se tyhle dělají jen ve dvou rozměrech?
Tak jsem v katalogu našel pouze MC 7.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe -když tak mi to prosímtě zjisti tu cenu 160/60/17
A z jakých to dělají směsí ty silničky,mají něco saváckýho nebo to z čeho se dělá řada E popř něco spešl silničního?
Upravil kim dne 28.01.2014 06:44
kim napsal:
Joe -když tak mi to prosímtě zjisti tu cenu 160/60/17
A z jakých to dělají směsí ty silničky,mají něco saváckýho nebo to z čeho se dělá řada E popř něco spešl silničního?
Ty pneumatiky jsou úplná novinka a vyvíjelo se to 4 roky v Savatechu (součást Mitasu). Testoval to test. jezdec Aprilie a porovnávali to s Dunlopem a Pirelli. Je toho o tom něco napsáno na internetu. Tabulky testů mám doma v rámci prezentace. Směs je samozřejmě úplně jiná už podle omaku se to lepí. Mám doma dvě sady 120 a 180 fyzicky a vozím je na prezentace. Cenu ti zjistím.
vím co to je,jen pořád nevím jestli to mám řešit , s Joe už jsem to probíral,ale mám obavy pokud by byla nějaká kolize hlavně v DE ,tak by se na mě asi vyřádili.
jetam napsal:
dotaz, už jste to tu asi psali ale kolik tak hruba se dá naject na sadě E10 takvou spíš klidnější jízdou?
Klidnější jízdou od 5 tkm na zadní. Přední kolem 8 tkm a víc. Podotýkám klidnější jízdou.
Upravil joe dne 22.02.2014 21:35
jak je možný,že jsem to zase prošvihl,myslel jsem ,že to do léta sjedu,ale furt to drží,takže nevim jestli jí mam koupit teď nebo počkat,ikdyby pak byla dražší,zase bude čerstvá.