a jeste dodatek.. pokud budes fakt husta a odislamujes ho, mas u mne 100 éček
ale fakt proper odislamujes, az ke korinkum.
hicksi aale tobě do toho s kým Katarína žije nic není a to cos napsal je fak pěkná prasárna. Máš vůbec soudnost. Víš co to je slušnost ? Zamysli se nad tím trochu !!!!
Yusuf Ali
O ye who believe! Truly the Pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the Sacred Mosque. And if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if He wills, out of His bounty, for Allah is All-knowing, All-wise.
Czech
Vy, kteří věříte! Modloslužebníci (ateiste, polyteiste, krestane) jsou věru nečistota! Nechť se tudíž nepřibližují k Posvátné mešitě po tomto roce! A obáváte-li se kvůli tomu nedostatku, pak vás Bůh obohatí ze štědrosti Své, bude-li chtít, a Bůh věru je vševědoucí i moudrý.
Upravil hicks dne 18.06.2013 21:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicksi aale tobě do toho s kým Katarína žije nic není a to cos napsal je fak pěkná prasárna. Máš vůbec soudnost. Víš co to je slušnost ? Zamysli se nad tím trochu !!!!
slusnost je, nerikat o nas, ze jsme špína.
Kdo o Tobě řekl, že jsi špína? Ikdyby, měl pravdu...
Yusuf Ali
O ye who believe! Truly the Pagans are unclean; so let them not, after this year of theirs, approach the Sacred Mosque. And if ye fear poverty, soon will Allah enrich you, if He wills, out of His bounty, for Allah is All-knowing, All-wise.
Czech
Vy, kteří věříte! Modloslužebníci (ateiste, polyteiste) jsou věru nečistota! Nechť se tudíž nepřibližují k Posvátné mešitě po tomto roce! A obáváte-li se kvůli tomu nedostatku, pak vás Bůh obohatí ze štědrosti Své, bude-li chtít, a Bůh věru je vševědoucí i moudrý.
No jo a co? Řekl to snad on nebo ona?
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
No jo a co? Řekl to snad on nebo ona?
Katariny nabijec v to veri
17 cm
myslela som že sa rozprávam s normálnym zdravým človekom
prepáč, že som sa tak k tebe stavala.. daj si brčko Pražský " bratře" a sklidni hormon.. špina.. sa začína v tvojej hlave a postojoch k životu..
Keď si precítil dokonca aj z citácie ktoru si dal.. len slovo " nečistota" prehodil si si ho na "špina" a zaoberás sa ním v Tvojej mysli.. o niečom to svedčí..
Vždy mi bolo luto takých obmedzených ludi ako si ty.. to je všetko z mojej strany!
katarina napsal:
Keď si precítil dokonca aj z citácie ktoru si dal.. len slovo " nečistota" prehodil si si ho na "špina" a zaoberás sa ním v Tvojej mysli.. o niečom to svedčí..
jo necistota... to vopravdu spina neni. Hele.. neprekvapuje mne, ze mas problemy s chapanim jednoducheho psaneho slova
17 cm
Yusuf Ali
Czech
Vy, kteří věříte! Modloslužebníci (ateiste, polyteiste, krestane) jsou věru nečistota! Nechť se tudíž nepřibližují k Posvátné mešitě po tomto roce! A obáváte-li se kvůli tomu nedostatku, pak vás Bůh obohatí ze štědrosti Své, bude-li chtít, a Bůh věru je vševědoucí i moudrý.
Ty vole neříkej mi že nechápeš, že ty srač*ky co sem dáváš z koránu nebo odkud to je, napsal magor !!! ŽÁDNEJ BŮH NEEXISTUJE byť tvoji pič*u jsem taky neviděl a věřím že ji máte ..jak řekl Bolek Polívka
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Pallfy napsal:
Ty vole neříkej mi že nechápeš, že ty srač*ky co sem dáváš z koránu nebo odkud to je, napsal magor !!! ŽÁDNEJ BŮH NEEXISTUJE byť tvoji pič*u jsem taky neviděl a věřím že ji máte ..jak řekl Bolek Polívka
tvl. proc to nevysvetlis katarine a jejímu hrdličákovi? ja to ku.rva vim.
btw: za tu poznamku, ze krakoran napsal magor, te bude mit urcite rad
Upravil hicks dne 18.06.2013 22:00
17 cm
katarina napsal:
ripper!! mám rada Tvoju čiernu mačku! ukludnuje ma
Katarina, kdyby se ten tvůj milý někdy nudil, tak ať mi nakreslí Kanečka :-) Kaneček nakreslen tak daleko od nás by mě potěšil. Ať se daří a drž se!
| BMW F650GS | 2000 |
katarina napsal:
ripper!! mám rada Tvoju čiernu mačku! ukludnuje ma
Katarina, kdyby se ten tvůj milý někdy nudil, tak ať mi nakreslí Kanečka :-) Kaneček nakreslen tak daleko od nás by mě potěšil. Ať se daří a drž se!
jo sunnita bude celej zhavej kreslit prase... božéé.. vy mate fakt solidne vymleto. OBĚ.
17 cm
Plytkost ktorá sa ku mne dostáva tieto dni ma núti grcať, sračkovať, neschopnosť dať do huby nejaké jedlo.. moj život nabral iný rozmer, keď sa Vám ludia otočia chrbtom, oserú Vás ako najlepšie vedia.. a pritom ani nevedia kto ste a na ulici by Vás nikdy nespoznali..
A s tím jsi nepočítala? V tom případě, promiň mi to, ale jsi docela naivní a neznáš lidi a asi si hodně věci idealizuješ a nevidíš lidi a svět takový jaký opravdu je.
Plytkost ktorá sa ku mne dostáva tieto dni ma núti grcať, sračkovať, neschopnosť dať do huby nejaké jedlo.. moj život nabral iný rozmer, keď sa Vám ludia otočia chrbtom, oserú Vás ako najlepšie vedia.. a pritom ani nevedia kto ste a na ulici by Vás nikdy nespoznali..
A s tím jsi nepočítala? V tom případě, promiň mi to, ale jsi docela naivní a neznáš lidi a asi si hodně věci idealizuješ a nevidíš lidi a svět takový jaký opravdu je.
navic se povida, ze Katarina nechala na SK pritele, co ji jeste pomahal s vypravou....
17 cm
resp. jestli jsi to myslela jako nenapadnej test, tak mas bod.
17 cm