Snad se i zdá, že to je na dobré cestě. Vyhrává motiv č. 2 a pokud by si objednali všichni, co to tady napsali, pak se to určitě zmákne. Do toho vím, že Medik chce po dovolené také min. jednu, můj kolega po návratu z dovolené také a ještě někdo jste se zmínil tak nějak mezi řečí. No uvidíme. Stav k dnešnímu dni je v tabulce.
Ahoj všem,
k dnešnímu dni jsem ukončil hlasování o motivu. Vy, co jste chtěli změnu, můžete objednávat... K dnešnímu ránu chybí 13ks.
Upravil xHackerM dne 05.08.2013 09:51
Ahoj všem,
chci upozornit na to, že 2. září budu objednávat osušky. Prosím o Vaše platby (červeně vyznačeno v přehledové tabulce na 1. straně). Pokud nejsme domluveni jinak, platba měla proběhnout v předstihu. Děkuji
čau, hele já se jen dohodnu s batůžkem jestli chce taky či ne a myslím, že počítej do neděle ještě se 2 kusami ten čas na dohodnutí nějak uletěl..
Do it my way...
Brko napsal:
čau, hele já se jen dohodnu s batůžkem jestli chce taky či ne a myslím, že počítej do neděle ještě se 2 kusami ten čas na dohodnutí nějak uletěl..
OK, dej mi vědět přímo na zmiňovaný e-mail pro objednávku.
Děkuji všem, kteří dodrželi požadovaný postup a objednávali přes e-mail. Parádně se mi s tím teď pracuje a dohledává. Z důvodu služební cesty pošlu objednávku až dnes dopoledne. Pár lidem jsem ještě poslal doplňující dotazy či prosbu o zaplacení.