užíte to tam chlapové koukám že opět tulamore a ještě několik no to bude něco myslel sem že přijedu ale bohužel zejtra odjiždím směr italie a vracím se až přiští pondělí tak to tentokrate nestíham smůla no nemužu bíti všude až se zdaři co se zdařit má tak udělam setkáni tady na šumavě cesty sou tu super jak ofroud tak normál a to bych vyděl až příští rok tak se tam mějte a vevis emilio jezz bobe alda a vostatni pozor na tu tulamore
když ho miluješ není co řešit
Ivo Bohuslav napsal:
Protože měl od mladý starý dovolenou jenom trojku.
Promile sem,promile tam vzdyt je to jedno.Tak co mam vzit ja?Myslim,ze jsem deska ve 14.25 videl Boba na jeho adventure v Jesenici.Mozna se pletu.
Jo jak jsem fotil ty brody,tak jsem to tam trochu projel na kole(po lavkach) a je jich tam na 2 km 5.A dalsi 2 na jedny slepy odbocce.Tak v sobotu to jedem s Aldou (Aldo)a par dalsima lidma projet.Tak snad se tam nevyskytnou nejaky ekoaktivisti.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bob napsal:
Doufám,že dorazí i Bohuš s klobáskemmoc rád bych ho poznal
Musíš od jeho garáže udělat cestičku s klobáskama a panákama slivovice až na srazík. To ho znaviguje lépe než GPS od Garmina.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tatra - mléko polotučné, čerstvé, chlazené a homogenizované?
Myslím, že tu najdeš málo lidí,co by rádi umřeli zdraví.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ty vado, koukám, že se tady bavíte jen o chlastu. A co jiná zábava? Snad nebudete jen kalit. Budou se dít i jiný věci.
Upravil Cycli dne 05.09.2008 17:27
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi