M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
Přidané 17.02.2014 18:26
Víš jak to je, stejně někdo zítra napíše "kruci já na to zapomněl, protože na ČT4 šlo krasobruslení" *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 17.02.2014 20:51
Tome, nestárne nám Egon trošku? V předešlé sérii byl více "aktivní", teď sem tam něco řekne, jezdí hodně vzadu. Nebo je to prostě jen tak nevhodně sestříhané?
I když chápu, že držet krok s těma hovádama se jen tak nedá... To jsou hlody...
Upravil xHackerM dne 17.02.2014 20:52
Přidané 17.02.2014 21:01
xHackerM napsal:
Tome, nestárne nám Egon trošku? V předešlé sérii byl více "aktivní", teď sem tam něco řekne, jezdí hodně vzadu. Nebo je to prostě jen tak nevhodně sestříhané?
I když chápu, že držet krok s těma hovádama se jen tak nedá... To jsou hlody...
někde výš o tom Egonovi Tomáš už psal docela dopodrobna...
Hlody jooo, no já dnes budu koukat na primaplay, páč u televize nám po dlouhém přemlování usnul mrňous a nechci ho vzbudit, protože kdybych to udělal tak bych se dnes tutově nevyspal (začínají mu růst zoubky tak je to s nim teď šílený )
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Přidané 17.02.2014 23:15
Začíná mi to připomínat Cimrmana " ...a druhá polovina diváků zůstala jenom proto že chtěla vědět zda druhá část bude stejně nudná jako ta první"
Věřím, že víc než polovina tady členů kdyby měla za zadkem kameramana a člověka který to slušně sestříhá, tak bude mít z jakékoliv motodovolené záživnější video. Některá videa co jsem tady viděl tak jsem čučel z vyplazeným jazykem, že jsem musel čistit klávesnici /třeba Mr GS-Kavkaz a další/. Na reklamu již nestačí jedno cigáro, ale dvě a ještě jich část uvidím.
Ale protože patřím k té druhé polovině diváků tak se budu dívat dál. Třeba se to změní - až si herci vymění role.
Přidané 17.02.2014 23:36
Tak jsem to videl dnes poprve... No, vlastne ne cely, proste jsem to nedokoukal...
Jednak to bylo nejaky utahany, takovy krecovity a tak desivej zvuk, ze jsem ani pulce toho mumlani vubec nerozumel
Souhlasim, ze z videa mr.GS jsem nespustil zrak celou dobu a to jsem na to koukal tuhle v noci bez zvuku, mam dojem, ze jsem to dal na jeden nadech .
Jasne, do bedny to musi bejt pro sirsi masy atd, atd, coz je ale treba takova LWR, LWD docela taky, Bormana driv navic ani nikdo neznal, takze kvuli tem hercum to pro mne fakt neni, ale porad to ma proste naboj.
Vim, ze kritizovat je vzdy nejsnazsi a mozna byl tohle, i s ohledem na reakce, asi nejslabsi dil, takze mrknu na ty prvni a asi i priste, lec zatim to bohuzel fakt neni muj salek...
Maiali nel Fango!
Přidané 17.02.2014 23:39
souhlas, dnes nic moc
zbytečné scénky (nevadí mi ani Liška, ani Revai, ale todle bylo o ničem)
přitom ty cesty nevypadaly nezajímavě
jen se mohlo více času věnovat ježdění
Přidané 17.02.2014 23:59
Dneska taky nevím.. asi to mělo být víc "cestování" a památky a míň motorky. Fakt nevím. Jediný vtipný mi přišlo to naklíčovaný video do telefonu s nějakými ****mi, to bylo vtipný a věřím tomu, že ani Honza ani Pavel to nečekali že to tam Hynek vlepí.
Jinak zvuk, to je prostě těžký. Já nechci produkci omlouvat ale je jasný, že když už to stavím na různých vtipných komentářích a scénkách kde se mluví, tak by ti hlavní protagonisté měli mít porty a zvuk by se měl nahrávat samostatně - když už tam není zvukař. Proč to tak není - to je věc produkce. Přijde mi to škoda. Zrovna ty dialogy ve větru....
Ale jinak moc hezká krajina na těch hranicích, stepi... líbilo se mi to obrazově. A ani bych neřekl že to dneska bylo tak zatažený. Samostatně ten díl byl myslím slabší než minule ale lepší než první ale pokud ten poslední bude čistě o motorkách, tak celkem chápu, proč to udělali takhle.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...