zbynekha napsal:
Zdravím chlapi, měl bych na vás dotaz, používám Navigator V. Mám to v kombinaci s telefonem Sony Xperia Z5 compact a v přilbě mám Interphone F6T, všechno by bylo super, kdyby při telefonování po několika minutách hovoru nedošlo k situaci, kdy začnu slyšet sám sebe a druhá strana to samé. Jediné co pomůže je ukončit hovor a znovu volat. Po několika minutách se to opakuje. Máte někdo podobné zkušenosti? Měl by někdo typa co s tím?
Děkuji za reakce.
Z
ahoj, našel si nějaké řešení?
ahoj, našel si nějaké řešení?
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
kratce - musis udelat trasu v mojemapy v googlu, pak export do gpx nebo kml, to potom do basecampu, udelat z toho trasu a pak z basecampu do navi...
detailne google (YT), treba tohle hned prvni odkaz
What you'll need
A computer (Windows or Mac - sorry, Linux users)
Your Garmin device + cable
A Google account
Garmin Basecamp (link)
Steps
Install Garmin Basecamp on your computer (link)
Open a browser, login to your Google account, and go to My Maps (link)
Click 'Create a New Map'
Click 'Add directions'
Erase the unused base layer
Change your transportation mode to either cycling or walking/running
Add your starting point, your end point, and any other stops you want to make
Rename your directions layer and map
Click on the triple dot menu next to the map name (not layer name), and click 'Export to KML/KMZ'
Select the directions layer you just created, and select 'Export as KML instead of KMZ'
Once the file is downloaded, open Garmin Basecamp and connect your Garmin device to your computer
In Basecamp, go to File - Import Into… to import the downloaded KML file
(Optional) Erase the .kml file extension
(Optional) Within the KML file you imported, you should see the entire directions as a walking/running track, and the destinations in your directions loaded in as POIs. Right-click on the track, and click 'Create route from track'
(Optional) Change your activity type accordingly if your activity is not walking/running
(Optional) If you did steps 14 & 15, erase the redundant walking/running track
If you want ONLY the course and not the POIs, right-click on the track/route, and click 'Send to device'. Activate both Routes and Tracks (just to be safe) and send to your watch. If you want the POIS and the course, right-click on the entire KML file and click 'Send to your device'. Activate everything (Routes, Tracks, Waypoints and Geotagged photos), and press send.
That's it! The Google maps directions is now loaded into your device as a course.
Dobrý den dámy a pánové. Prosím, potřebuji poradit, kde objednat "Krytku konektoru základny" pro Navigator V. Tuto jsem si ztratil a zatím jsem nenašel na webu. Děkuji za rady. Hezký den Rosťa.
Rosta64 přiložený následující obrázek:
Může někdo poradit jaký je rozdíl v základnách na navigaci jaká je na LC v základu a pak tu co vídávám v prodeji spolu s navigací V generace základnu s tlačítky. Mimo to že je tam další ovládání navíc, je vše kompatibilní ?
Na LC je zamykaci, ta s tklacitkama je jako dostavba protože se použiva i na motorkach co nemaji roller. aby si mohl rychle ovladat navi
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jasný super, takže s tlačítky na LC není třeba, díky moc
Ještě vlastně drobnost, V i VI by měla jít na LC 2014 a funkční ovládání kolečkem a data z motorky (tlak pneu atd) ?
Upravil LC 1200 GS dne 13.05.2021 14:55
Nejak su s tech dotazu poplantany.ale kupil sem V a ty udaje o motorce mi tam tím kolečkem na riditku idou zobrazit. Výška,tlak,teplota,rosný bod.... dosel sem nato tak ze dyz sem dával blinkr tak sem do teho drbl a místo mapy se tam ukázal jakýsi kompas a pak ta tabulka...
Upravil Bohumil dne 13.05.2021 15:38
Kupredu spatki ni krok...
Mě by stačilo i to zumo 660 vlastně to mám jen proto, abych věděl kdo mi volá a mohl to hovor přijmout.
Kdyby u něj šel přijmout hovor kolečkem, tak není co řešit
Ale to má počítám jen ten naviator.
Bohumil napsal:
Jo tak temu ja nerozumim.ja dyz jedu tak netelefonuju.a navíc mám tlačítkové telefon.
Nekecej, zas takové pračlověk nejsi. 12tku doma, samej mikročip, navigace... Slyšel jsem, že už máš i fejsbůk!?!
Ale nedokážu si to ověřit. Jen jeden náš známý mi před časem volal, že už bych si měl FB založit, že už ho má dokonce i Bohumil a já furt nic.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /