JE MI K BLITÍ Z TECH Z.KU.RVENY.CH KOMUNISTŮ , DNESKA MAJÍ PLNÉ DRŽKY DEMOKRACIE A SVOBODY NÁZORŮ..DO 89. ZAVÍRALI, MUČILI VRAŽDILI, OMEZOVALI,
OPRAVDU BY SI ZASLUŽILI PODOBNOU REAKCI LIDÍ JAKO JE NA UKRAJINĚ..DOKUD ABSOLUTNĚ NEZMIZÍ..
Mne sere, že ty svině se prostě hlásí k odkazu komoušů, sice s tím jako nesouhlasí, co dělali komáři dříve (50 léta, uranové doly, StB atd), ale kur*vy, na prvního máje jsou tam nalezlí skoro všichni. Obrovskou chybou bylo, že to nezakázali. Na Slovensku, jak říkal Fico, jsou strana se 1,5-2 % hlasů...sice jsou nalezlí v jinejch stranách, ale tam už nemají tolik páry, jako u nás.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
... byť jsem mladý a do 89 jsem toho moc nezažil abych dokázal vnímat politickou situaci......ale teď mě strašně moc blaží a blažit bude do konce života, pocit z vítězství nad jednou komunistickou kur*ou (bývalý okresní tajemník výboru KSČ - a vlastně proč být nekonkrétní - RSDr. Drozdek ), který při dlouhém boji se snažil i v roce 2008 a dále, využít všechny možné známosti a prostředky k diskreditaci jména MENŠÍK ....ale nepodařilo se mu to a podařilo se jeho intriky a vykonstruované nesmysly, blafy, pomluvy, fámy a polopravdy vyvrátit u soudu .......
..po tomto dramatickém scénáři, který skončil 3:0 na soudní spory pro NÁS, su velice rád, že v ČR NENÍ TAK ZLE a je možné se tu domoci svého práva a svých oprávněných nároků......byť to není jednoduché!
...nikomu nic zlého, ale těmto ....... přeji jen to nejhorší......!!!!
..toužil jsem hrozně po tom, aby byl mladší, abych si mohl dopřát chvíli férového fyzického souboje a zchladil si žáhu v těch nejhorších situacích....ale bohužel ...tyto trosky v důchodovém věku nestojí ani za otření podrážky od smradlavé boty....
...jen je mi jasné, že být jiná doba, tak tu nepíšu na internetu, ale už bych dávno vysedl z prvního vlaku kočícího v gulagu........
P.S. ...tím jen varuji, před ILUZEMI, že když se ty ku*vy dostanou k moci, tak z nich budou hodní strýčkové, dědečci, kteří chtějí jen blaho pro všechny, všem dát prácu a peníze tak aby měli všichni dost - jsou to darebáci a ti největší z nich najedou na ty samé metody co už většina z nás důvěrně a osobně zná......takže POZOR NA NĚ!!!
Upravil mencas dne 24.02.2014 22:03
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
bluesbery napsal:
JE MI K BLITÍ Z TECH Z.KU.RVENY.CH KOMUNISTŮ , DNESKA MAJÍ PLNÉ DRŽKY DEMOKRACIE A SVOBODY NÁZORŮ..DO 89. ZAVÍRALI, MUČILI VRAŽDILI, OMEZOVALI,
OPRAVDU BY SI ZASLUŽILI PODOBNOU REAKCI LIDÍ JAKO JE NA UKRAJINĚ..DOKUD ABSOLUTNĚ NEZMIZÍ..
mencas napsal:
... byť jsem mladý a do 89 jsem toho moc nezažil abych dokázal vnímat politickou situaci......ale teď mě strašně moc blaží a blažit bude do konce života, pocit z vítězství nad jednou komunistickou kur*ou (bývalý okresní tajemník výboru KSČ), který při dlouhém boji se snažil i v roce 2008 a dále, využít všechny možné známosti a prostředky k diskreditaci jména MENŠÍK ....ale nepodařilo se mu to a podařilo se jeho intriky a vykonstruované nesmysly, blafy, pomluvy, fámy a polopravdy vyvrátit u soudu .......
..po tomto dramatickém scénáři, který skončil 3:0 na soudní spory pro NÁS, su velice rád, že v ČR NENÍ TAK ZLE a je možné se tu domoci svého práva a svých oprávněných nároků......byť to není jednoduché!
...nikomu nic zlého, ale těmto ....... přeji jen to nejhorší......!!!!
..toužil jsem hrozně po tom, aby byl mladší, abych si mohl dopřát chvíli férového fyzického souboje a zchladil si žáhu v těch nejhorších situacích....ale bohužel ...tyto trosky v důchodovém věku nestojí ani za otření podrážky od smradlavé boty....
...jen je mi jasné, že být jiná doba, tak tu nepíšu na internetu, ale už bych dávno vysedl z prvního vlaku kočícího v gulagu........
P.S. ...tím jen varuji, před ILUZEMI, že když se ty ku*vy dostanou k moci, tak z nich budou hodní strýčkové, dědečci, kteří chtějí jen blaho pro všechny, všem dát prácu a peníze tak aby měli všichni dost - jsou to darebáci a ti největší z nich najedou na ty samé metody co už většina z nás důvěrně a osobně zná......takže POZOR NA NĚ!!!
bluesbery napsal:
Nj ale u nas v 89 doslo k dohode ze nebudou procesy za to se v klidu predala moc.
A ted tu mame dusledky. Totalne infiltrovali do systemu a podkikaji a za bukem se chechtaji...
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
allroad napsal:
Včera 168 hodin, kdy soudružka zpívala u hrobu Gottwalda Internacionálu, bylo mi na blití. M. Horákovou okomentovala, že se přece ke všemu doznala a byla řádně odsouzena, myslel jsem že špatně slyším a vidím !!! Dneska na ČT2 Vrahem z povolání - utrpení soudce Karla Vaše, tak to je síla !!!
A zítra je vzpomínka na upálení J. Zajíce, v hrobě se musí obracet.
Nevěřil jsem vlastním uším... A utrpení Karla Vaše... Doufám, že se ten bastard smaží v pekle...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak kdopak jste se včera koukal na pořad "168 hodin"?
Už několik lidi podalo trestní oznámení. Kdybych věděl jak, se přidám.
Na tu komoušskou čubku? V pořádku, taky bych se přidal ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Chtěl bych věřit tomu, že ji odsoudí, ale v tomto ohledu su dost skeptický.