prosim uloz to nekde na webu at to muzu stahnout a seskladat s myma videama diyk ja to pak sme dam cely
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak nechat si ujit tuhle akci byla dost velka chyba. Uz jen kvuli tomu, ze se Schrek kvuli mne predzasobil makovcem... misto toho jsem trcela v praci. Ale pristi rok jedu se svym milym i kdyby trakare padaly...
Bibi: nazdar makovec nakonec ani nezustal, posledni dorazila rano v nedeli Mirka a nezustal jelikoz nevim cim to, ale nejak jsem na to zapomel a nekoupil ho a tesne pred odjezdem jsem si na to vzpomel a rychle dokupoval. A hold proste u tebe to bylo jasny musela si do prace a pres to jede vlak. Jinak tvuj "mily" me zachranil a vyvezl mi tu mou krasku tech poslednich 100m, kdyby tam nebyl tak nevim, ja uz mel po tech 3 hodinach ve stupackach a asi 6 padech a tlaceni jinych motorek dost a na 3. pokus proste uz byly sily, jeste jednou diky
Čeština můj koníček
itchy napsal:
Škoda že se mi nějak nepovedlo nahrát Arona a borce na 1150 s číslem 666,jely taky dobře
Aron a Tomik jsou matadori stejne jak Braunecek , ty tocit ani nemusis
V PM mas zpravu jak nahrat videa na muj web
Upravil schrek dne 08.09.2014 00:53
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nejhorsi je na tom ale to ze pokdu tu kameru nedas dolu k zemi tak si clovek neudela vubec obrazek o tom jak ten kopec byl masakr , ALE diky za tohel video je to super
Pokud mas jeste neco hod to na ulozto v plen kvalite ja to sestriham a pak to hodim cely
Jo me taky nastvalo, ze jsem fotakem nebyl schopny natocit vic jak 12s videa. Vcera jsem nad tim laboroval kde je to nastaveny a nakonec jsem dosel k tomu, ze je to chyba karty. Vzal jsem bohuzel doma na posledni chvili nejakou starou pomalejsi, ktera nechtela preknousnot vice zazanamu v kuse na FullHD. Takze hold priste. Ale v hlave to mam ulozene
Upravil milanosor dne 08.09.2014 07:41
I pád na hubu je pohyb kupředu
Moc povedená akce Schreku, příští rok to budeš mít opravdu těžké, nastavil jsi laťku vysoko .
Vyjížďka neměla chybu jen příště musíme vyrazit dřív, abychom si více pojezdili .
itchy napsal:
Škoda že se mi nějak nepovedlo nahrát Arona a borce na 1150 s číslem 666,jely taky dobře
Tomik 666 na hrochovi s ostro gumou v zadu a v predu si to ocividne uzival . Minimalne vysmaty byl furt Jeste aby ne, kdyz videl ty nase obliceje pred poslednim kopcem
Upravil milanosor dne 08.09.2014 07:54
I pád na hubu je pohyb kupředu
MatyB napsal:
Moc povedená akce Schreku, příští rok to budeš mít opravdu těžké, nastavil jsi laťku vysoko .
Vyjížďka neměla chybu jen příště musíme vyrazit dřív, abychom si více pojezdili .
PS: nenašel jsi můj ručník
Jasne, ze mam tvuj rucnik a hledat sem ho nemusle byl na jedine zidli pred chatou uprostred placku nevim co si delal, ze sis toho nevsimnul , jinak ti ho operu a nachystam.
Jinak s tou latkou to bude asi horsi no, tak co pristi rok nemusi byt tolik zabavy , neboj uz mam neco vymyslene a hlavne asi budou nejake varianty a hlavne asi udelam dva dopoledni programy at si lidi vyberou , jelikoz nekomu ted dopoledni program nesednul
Upravil schrek dne 08.09.2014 08:15
Čeština můj koníček
itchy napsal:
Tomik 666 na hrochovi s ostro gumou v zadu a v predu si to ocividne uzival . Minimalne vysmaty byl furt Jeste aby ne, kdyz videl ty nase obliceje pred poslednim kopcem
No jasne , vem si, ze nez Tomik dojel byly vysmati vsichni spoceni , ale porad vysmati, nektere usmev pred tim poslednim brodem presel a radeji jeli na chalupu a smali se dal. Ostatni se uz jen potili
Čeština můj koníček
MatyB napsal:
PS: nenašel jsi můj ručník
Jasne, ze mam tvuj rucnik a hledat sem ho nemusle byl na jedine zidli pred chatou uprostred placku nevim co si delal, ze sis toho nevsimnul , jinak ti ho operu a nachystam.
Jinak s tou latkou to bude asi horsi no, tak co pristi rok nemusi byt tolik zabavy , neboj uz mam neco vymyslene a hlavne asi budou nejake varianty a hlavne asi udelam dva dopoledni programy at si lidi vyberou , jelikoz nekomu ted dopoledni program nesednul
Tak trochu jsem na to sopoléhal, že jej sbalíš. Prostě jsem sedl a jel, ale spacák to nebyl .
Příští rok bude povinný off. Uvidíš, že bude o zábavu postaráno a bude si o čem vykládat . Myslím, že se to všem líbilo a některé to hodně posunulo.
Pánové, vy jste prostě kaňouři - klobouk dolů.
Hlavně tiše závidím, protože tohle bych taky chtěla umět (hlavně na to sebrat dost odvahy).. Ale on-road vyjížďka byla taky super
Moc děkuji za skvělý víkend