Pamilton napsal:
Tohle je plexi TT. Výška stejná jeko origo, daleko odolnější a lepší funkci plní jiným tvarem, horní část je výrazně tvarovaná přímo vzhůru. Je to funkční, myslím že decentní a vkusný, neudělalo mi to z motorky plachetnici.
PavelDR napsal:
Dnes jsem namontoval poslední doplněk a hned mám dotaz na ty,kteří mají také plexi od Puigu na LC.Po namontování nemůžu dát plný rejd.Blástry mi naráží do plexiskla.Řešil to tady už někdo??
Pavle, blastre narazaju do plexi Puig pri akomkolvek nastaveni vysky? Alebo len v najnizsej/najvyssej polohe? Nemohol by si sem uploadnut fotku s plne natocenymi riaditkami, nech to aj vidime?
Chcem kupit nejake vyssie plexi. Puig sa mi tvarovo paci, ale asi to uz prehnali velkostou (aj vyska, aj sirka). Ak by mi malo narazat do blastrov, to radsej asi zvolim nejake ine...
Dakujem
Taky uvažuji o koupi jiného plexi.origo mi nevyhovuje, navíc mi lehce prasklo u drržáků a to po 4tisících km.Koukal jsem i na plexi od touratechu, tak nevím...?
PavelDR napsal:
Dnes jsem namontoval poslední doplněk a hned mám dotaz na ty,kteří mají také plexi od Puigu na LC.Po namontování nemůžu dát plný rejd.Blástry mi naráží do plexiskla.Řešil to tady už někdo??
Pavle, blastre narazaju do plexi Puig pri akomkolvek nastaveni vysky? Alebo len v najnizsej/najvyssej polohe? Nemohol by si sem uploadnut fotku s plne natocenymi riaditkami, nech to aj vidime?
Chcem kupit nejake vyssie plexi. Puig sa mi tvarovo paci, ale asi to uz prehnali velkostou (aj vyska, aj sirka). Ak by mi malo narazat do blastrov, to radsej asi zvolim nejake ine...
Dakujem
cau, ja mam tiez od puigu a naraza len v najvyssej polohe ked das rajdy uplne na doraz, staci ho dat trochu dole a nenaraza. V najvyssej polohe ho ale nemam, jedine ked idem po dialnici a dost fuka, co malokedy vyuzijem Mam jemne tonovane a vizera ppci
Marooss přiložený následující obrázek:
Caute,
Neviete kde by som mohol zohnat tento plastovy kryt/kruzok co je na kardane?
Som ho niekde stratil pocas jazdy v slabom terene. Neviem ako to tam smejdovo pripevnili , to by ma vobec nenapadlo ze mi to moze niekde vypadnut, nechapem
Marooss přiložený následující obrázek:
Marooss napsal:
Caute,
Som ho niekde stratil pocas jazdy v slabom terene. Neviem ako to tam smejdovo pripevnili , to by ma vobec nenapadlo ze mi to moze niekde vypadnut, nechapem
Marooss napsal:
Caute,
Marooss napsal:
Caute,
Kupoval jsem to od Servisáka.
A kolko ta to cca stalo?
Zeptej se Servisáka.Už si to nepamatuju.Myslím si,že nějak kolem 200 Kč.
.
LORD napsal:
S tema polepama jsi me nastval ted premyslim ze zmenim objednanou barvu
Určitě jsi měl objednanou bílou,že?Viděl jsem krásně upraveného LC Advíka.Nebyl to polep,ale nechal si to borec stříknout podle své přilby a vypadá moc pěkně.Škoda,že není tady na fóru.Příště to musím nafotit.Ještě můžeš mít polep od TT.
.
LORD napsal:
S tema polepama jsi me nastval ted premyslim ze zmenim objednanou barvu
Určitě jsi měl objednanou bílou,že?Viděl jsem krásně upraveného LC Advíka.Nebyl to polep,ale nechal si to borec stříknout podle své přilby a vypadá moc pěkně.Škoda,že není tady na fóru.Příště to musím nafotit.Ještě můžeš mít polep od TT.
Prave ze cervenou a potreboval bych bilou. Zalibila se mi hned ta prvni s tou anglickou vlajkou
Carpe diem