No jak to tak vidim, tak me ceka jeste dost prace Zatim se urputne snazim najet aspon tech prvnich 1000km abych to del na servis a prezul to na spunty... je to drina...najit chvilku volneho casu...
BMW R1150GS MY02
Roberte ty cerne polepy nejsou pres cele plasty? Ja jsem myslel, ze jo, prijde mi to skoda, ze ta motorka neni cela do cerna, ja bych to tak chtel. Zkus se trochu rozepsat o tom tlumici rizeni :-) Chci si udelat raodst k narozkam a 30t na novy central pro GS nemam, takze bych tak polovkcu dal na LC4. Jinak jsem ted v sobotu dal dalsich 250km, takze jset jednu projizdku a jde to konecne na prvni garancku. Jinak porad jezdim na palivovou mapu c1, tzn nejvice uskrcene a prijde mi, ze to jezdi dost svizne, nechci si zatim ani predstavit co to bude delat na 3. Jinak obcas pri startovani to udel divnej zvuk, jako kdyby asi cerpadlo tehalo jako by naprazdo, zvuk na 1sec...
BMW R1150GS MY02
Pokud máš čas tak pojeď tuto sobotu 4.4. na Trip a pokecáme. Polepy nandat je strašný opruz a ve všech samolepkářských firmách co jsem byl mi to odmítly udělat za jakoukoli cenu. Známej mi to naučil a nakonec jsem to tam dával sám a s profi výsledkem ( dělá se to namokro + s ohřevem ). Problém je že samolepka s oděruvzdornou folií je cca 1mm silná a blbo se na oblé povrchy dává. Pokud si na to netroufneš tak mi cinkni a já ti to klidně udělám, ale bude to trvat cca 5 dnů ( dělám to po večerech ).
Toho plynu + nastavení pal. mapy se neboj, jednička je na umírněnou jízdu nebo do deště, střed je nejlepší a ta nejostřejší má moc přímou odezvu na plyn takže tě skoro pořád zvedá na zadní.
Robert přiložený následující obrázek:
[170.86Kb]
Upravil Robert dne 31.03.2009 23:46
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Tak pro ty co to potřebujou jsem našel čísla výrobků na moto a zde je uvádím :
Ventilátor - sada bez držáku který se musí udělat z pásovinky ... 780.35.041.044
Lanko na nožní brzdu ... 548.12.063.044
Alu držák SPZ ... 548.08.015.200
Tlumič řízení KTM ... 770.12.005.000
[204.06Kb]
KTM začala konečně prodávat na 690 E. molitanový vzduchový filtr.
Už mi přišel poštou....namaštěno připraveno k použití.
Objednací číslo je 7650611500 ale ta cena ....1600,- s DPH.
[32.96Kb]
Roberte, ještě tě ta motorka ba? Víš, já když si koupím něco nového a ono se to furt sere tak z toho radost nemám
Remus511 přiložený následující obrázek:
Remusi ja si treba koupil KTM a co od ni neocekavam, to je spolehlivost R1150GS. Proste ty motorky a znacky jsou nekde jinde a jsem psychicky pripraven na to, ze se to nekde vysere, ale to neva. Jsou to emoce, zabava a holt vetsi servis. Jistota zustane moje GS v garazi
I kdyz teda myslim, ze nove GS si s KTM co se kvality a servisu rozhodne nemaji co vycitat. Ted akorat jeden muj kamos zahodil nove GS12. Byl furt v servisu a kdyz uz podruhe prijel z vyletu na vleku, tak pohar trpelivosti pretekl.
BMW R1150GS MY02
Remus511 napsal:
Roberte, ještě tě ta motorka ba? Víš, já když si koupím něco nového a ono se to furt sere tak z toho radost nemám
Ty prdelko jedna nemocná, ty kuly noze nejezdíš a tak máš roupy viď.
Poruchu jsem měl za půl roku rasení v lese zatim jenom jednu na tom ventilátoru, ale pro klid tvojí duše o tom co projela Kačena se GéeSu může jenom zdát a to GéeSo bylo v servisu rozhodně víc + aby bylo aspoň trochu funkční tak do něj v dorazech, stupačkách, tlumičích a podobnejch nesmyslech musíš narvat ještě velkou a velkou hromadu peněz.
Ono dokazovat si že se dá jezdit i s DVĚSTĚPADESÁTI kylama pod prdelý v lese a že přemůžeš FYZIKÁLNÍ zákony i s hromadou železa je sice príma ale trochu o ničem.
Až se ti noha srovná tak časem zjistíš sám že potřebuješ jinou a tak o 100 kg lehčí motorku protože ty nohy máš jenom dvě a záda dokonce jedny.
A podle teplejch obrázků v tvém příspěvku soudim že se ti kluci líběj protože já jsem na podobnejch stránkách nikdy nebyl ( nebo jsi to ty s Emilem ) jinak jako příspěvek na tvojí úrovni to bylo OK.
[177.5Kb]
Upravil Robert dne 06.05.2009 10:47
Emilio napsal:
Já se vsadím,že Rémus projede to co ty a možná i víc...
Emilio, je dost pravdepodobne, ze projede "to same" ale je otazkou jak to projede. Nema smysl zacinat debatu jestli je v terenu lepsi 250kg GS nebo 150kg LC4
Co jezdim s kamosem ja na GS a on na LC8, dostaneme se tam kam potrebujeme, otazka je jak. Zatim co LC8 pojede jak tlusta antilopa, tak GS pojede jak slon. Tohle tema uz je dvano vyreseny. Na slinici lepsi GS na offroad lepsi LC. Jsou to univerzaly, ale s opacnou orientaci.
BMW R1150GS MY02
Emilio napsal:
JohnyT : Já vím že to tak nějak bude,ale nedalo mě do bertíka si trošku rejpnout
Přeci jen on na té své kačeně vypadá né jak vosa na bombóně,ale jako trubec na burizónu
Robertovi kila a kila motorky jsou skoro totožné
Asi proto prikoupi jeste ejč-pí-tů
BMW R1150GS MY02