Ti co bydlí v okolí, co je lepší cesta když pojedu od Novýho Města na Moravě, přes Svitavy, Lanškroun a Jablonné nebo přes Litomyšl, Ústí nad Orlicí a Letohrad? Nejde mi o to co je rychlejší, ale co je hezčí cesta. Díky
Paul napsal:
Ti co bydlí v okolí, co je lepší cesta když pojedu od Novýho Města na Moravě, přes Svitavy, Lanškroun a Jablonné nebo přes Litomyšl, Ústí nad Orlicí a Letohrad? Nejde mi o to co je rychlejší, ale co je hezčí cesta. Díky
Dobrá otázka...neznám to tam, ale jen tak podle mapy to vidím na Svitavy- Lanškroun - Štíty - Červená Voda - Jablonné...
Kua chlapci užijte si to, mě se to kříží s 4ma jinejma akcema.... tož na Vaše!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zetore mezi Červenou vodou Žamberkem je epes rádes úsek... Samá zákruta
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tam je to taky fajn... Jezdíval jsem s Lucií , když ještě bývala ve Vamberku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hicks - možná daleko, ale v krásném prostředí, chata je na nejhezčí silnici v Orlických horách (Mladkov-Náchod) a na polské straně vede stejně krásná cesta. Kdo to tady nezná, má se na co těšit.
Paul napsal:
Dobrá otázka...neznám to tam, ale jen tak podle mapy to vidím na Svitavy- Lanškroun - Štíty - Červená Voda - Jablonné...
Tak aspoň asi teda pojedu Já...
Jestli nebudeš spěchat a chceš fakt využít potenciál těch cest po trase k chatě (někdy i trochu zajížďkou) a sedřít gumy v zatáčkách, tak jeď Lanškroun - Štíty, pak Štíty - Cotkytle - Jedlí - Rovensko - Olšany - Červená Voda. Dále Červená Voda - Jablonné nad Orlicí - Těchonín - Mladkov. A pro mě nejhezčí část - taková více technická: Mladkov - Kašparova chata. Loni jsem tam jel s LC, bylo nádherně, nebyl žádný provoz a užil jsem si to převelice - gumy "sedřený" fest.
Letos na DOHC to samé
Když jedu do "Orliček", tak to nikdy nevynechám.
Upravil Tonda dne 17.07.2014 17:12
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ivan napsal:
Hicks - možná daleko, ale v krásném prostředí, chata je na nejhezčí silnici v Orlických horách (Mladkov-Náchod) a na polské straně vede stejně krásná cesta. Kdo to tady nezná, má se na co těšit.
Tak, tak
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak to vypadá, že zítra taky dorazím, ale mám trochu problém jelikož jsem jaksi bez stanu. Nenašel by se u nějaké dobré duše azyl na jednu noc? Třeba Toli?