Parukar napsal:
No pánové, ja tou stránkou vůbec nic nemyslel. Jen jsem mel radost, ze jsem objevil takovou šotolinovou stránku ... Tak jsem se o ni chtěl podělit. Platí primárně ON,, to je jasny ,,,
Jasně já to taky nemyslel nijak zle, vím kam tě to primárně táhne ale to je jen o domluvě. Když to půjde tak není problém aby jste se třeba s Rickem někam ztratili vyřádit. ........... A v budoucnu bych byl rád kdybys trochu potahal po šotolinách i mě. No zatím jsem to sem nechtěl psát ale musím se pochlubit Tak jste mě těma GS nakazili že jsem přešel od úvah o změně k činům a pořídil jednu starou vránu www.rajce.net/a42...
HEZKY,PĚKNÝ MOC DOBRÝ.Jak jsem tady někde četl,je to přímo od Boba?Ničeho se neboj a ber ji s sebou.Tonda to omrkne a šotoliny můžou proběhnout i ve více kilometrech.Šotolinku dá i Fanda.Když si vzpomenu jakou "propast" dal na Advíkovi při výletě v Liberci,tak trocha šotoliny,Fandu ani jeho Advíka nepos.re.
.
namork1 napsal:
[quote]Parukar napsal:
No pánové, ja tou stránkou vůbec nic nemyslel. Jen jsem mel radost, ze jsem objevil takovou šotolinovou stránku ... Tak jsem se o ni chtěl podělit. Platí primárně ON,, to je jasny ,,,
Jasně já to taky nemyslel nijak zle, vím kam tě to primárně táhne ale to je jen o domluvě. Když to půjde tak není problém aby jste se třeba s Rickem někam ztratili vyřádit. ........... A v budoucnu bych byl rád kdybys trochu potahal po šotolinách i mě. No zatím jsem to sem nechtěl psát ale musím se pochlubit Tak jste mě těma GS nakazili že jsem přešel od úvah o změně k činům a pořídil jednu starou vránu [url]www.rajce.net/
HEZKY,PĚKNÝ MOC DOBRÝ.Jak jsem tady někde četl,je to přímo od Boba?Ničeho se neboj a ber ji s sebou.Tonda to omrkne a šotoliny můžou proběhnout i ve více kilometrech.Šotolinku dá i Fanda.Když si vzpomenu jakou "propast" dal na Advíkovi při výletě v Liberci,tak trocha šotoliny,Fandu ani jeho Advíka nepos.re.
Jasny ze jo o tom žádná
Upravil fero dne 02.09.2014 21:08
Díky chlapi. Já věděl že mě budete ukecávat a kdybych neměl v sobě 2 litry burčáku tak bych to ještě neprásknul . Od Boba není ale vypadá jako by byla Zatím je na německých papírech. Je to vážně hrozně narychlo a do toho se mi nechce. Včera jsme ji o půl noci teprve přivezli, dnes jsem udělal dovozovku a konečně ji sundal z vozíku. Ještě mě čeká tahanice po úřadě a myslím že na to mají lhůtu dokonce měsíc takže papíry jsou zatím v nedohlednu. K Tondovi se časem taky chystám.
Jeden se vrátí ze sauny a tady to jede.Rome,ta 11 je pecková.
Když ty šotoliny nevadí,tak něco snad ještě najdeme,pro ostatní-návrhy sem.
oranžová dvanáctka
Parukar napsal:
Jasně já to taky nemyslel nijak zle, vím kam tě to primárně táhne ale to je jen o domluvě. Když to půjde tak není problém aby jste se třeba s Rickem někam ztratili vyřádit. ........... A v budoucnu bych byl rád kdybys trochu potahal po šotolinách i mě. No zatím jsem to sem nechtěl psát ale musím se pochlubit Tak jste mě těma GS nakazili že jsem přešel od úvah o změně k činům a pořídil jednu starou vránu www.rajce.net/a42...
Parukar napsal: