Bohužel jsme pátek nestihli a podle fotek a vyprávění to musel být „zájezd“
Nicméně, komorní sobota byla příjemná. Děkujeme za milou společnost, bylo to fajn.
Díky za skvělé setkání. Páteční večer byl hodně "náročný", sobotní ve znamení přednášky "Moje soužití s prasetem" od našeho všemi milovaného() Imho Hixe.
Připomínalo to povídku Šimka a Grossmana "Jak jsme chovali užitečné zvíře". Zkrátka opět vyvedená akce, na kterou se bude dlouho vzpomínat....
Díky všem, kdo se podílel na pořádání.
Upravil hobr dne 19.10.2014 23:40
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Brian1986 napsal:
ještě by mě zajímalo, kdo to v nedělu v 7:00 hod ráno hrál na to piáno?
Přiznávám se k nedělnímu hraní na piáno
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Brian1986 napsal:
ještě by mě zajímalo, kdo to v nedělu v 7:00 hod ráno hrál na to piáno?
Přiznávám se k nedělnímu hraní na piáno
kdybych byl nevyspalej a nalitej, tak by mi to možná vadilo, ale takto to bylo příjemné probuzení - 100% lepší než ten protivnej budík na mobilu
Kdybych byl víc vyspalej, piano méně rozladěné a v mládí jsem víc trénoval, mohl být budíček lepší... Nicméně díky
Jen pro mou identifikaci - jsem ten, který stál s Hicksem u stolu, řešil čuníka a plánoval protiislámistickou jízdu :-)
Upravil MartinM77 dne 20.10.2014 08:05
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Kdybych byl víc vyspalej, piano méně rozladěné a v mládí jsem víc trénoval, mohl být budíček lepší... Nicméně díky
Jen pro mou identifikaci - jsem ten, který stál s Hicksem u stolu, řešil čuníka a plánoval protiislámistickou jízdu :-)
Potrénovat by to chtělo, každopádně, když jsem to piáno slyšel, tak jsem chvilu nechápal, myslel jsem si, že mě hrabě jsu rád, že se to nepotvdilo
Potrénovat by to chtělo, každopádně, když jsem to piáno slyšel, tak jsem chvilu nechápal, myslel jsem si, že mě hrabě jsu rád, že se to nepotvdilo
Si myslel, že už jsi v delíriu?