pepanek1150 napsal:...to bych vedle tebe byl jak chudý pocestný s naším karavanem
...sice ten náš byl zatím ve všech kempech skoro ten největší, zas nevýhodou té mé soupravy je, že se musí do některých zatáček najíždět zeširoka, když má kolem třinácti metrů...měl jsi dorazit, byli tam kamarádi, kteří mne k tomu trochu přivedli, také mají menší, jezdí s karavanem několik let jenom ve dvou a jsou blažení. A navíc bychom Tě rádi viděli, nejen na Gulášfestu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
..twl 13m, to je autobus nééé
jsem včera udělal papíry B+E, tzn vlek bez omezení a musím tedy říc, že položit platný řidičák na stůl komisaře před psaním testů, no lehce mi nebylo. musel bych jezdit týden na kole a v těch vedrech, žádná sláva ;o))
no a jízdy ok, ale kuwy komisaři naváděj na cesty, aby tě nachytali, jako je 30 km/h, kde nikdy nikdo takhle nejel apod..
každopádně, je možné se začít porozhlížet okolo. Nejdříve zkusím po sezóně půjčení a pak se uvidí, jestli budu prodlužovat garáž ;o))
www.jantruhlar.cz
pepanek1150 napsal:...to bych vedle tebe byl jak chudý pocestný s naším karavanem
...sice ten náš byl zatím ve všech kempech skoro ten největší, zas nevýhodou té mé soupravy je, že se musí do některých zatáček najíždět zeširoka, když má kolem třinácti metrů...měl jsi dorazit, byli tam kamarádi, kteří mne k tomu trochu přivedli, také mají menší, jezdí s karavanem několik let jenom ve dvou a jsou blažení. A navíc bychom Tě rádi viděli, nejen na Gulášfestu...
...kdybych nebyl na Lipně se snahou ulovit rybu, tak bych přijel třeba jen na kukačku na motorce
všude dobře.....doma GSA
...přesně je to 12,5 metru a nějaké drobné k tomu...
Honza_BMW_VW napsal:
jsem včera udělal papíry B+E, tzn vlek bez omezení ......
....každopádně, je možné se začít porozhlížet okolo. Nejdříve zkusím po sezóně půjčení a pak se uvidí, jestli budu prodlužovat garáž
...tak to gratuluji
...člověk tomu propadne strašně snadno...já teď čekám na telefonát ze servisu, jestli bude na víkend vše hotovo, ať můžeme opět vyrazit
pepanek1150 napsal:... tak bych přijel třeba jen na kukačku....
...tak s největší pravděpodobností tento víkend dáme na Honzu a vyrazíme s kolama do Hrádku nad Nisou, kemp Kristýna, vodu tam máš, tak by jsi se mohl přidat Honza prý také dorazí
Zbytečně jsem zakládal nové vlákno, nevšiml jsem si tohoto. Tak ještě jednou - s Drákulou uvažujeme o pořízení obytného auta a protože jsme z motorek zvyklí na jisté nepohodlí, chceme "jen" obytnou dodávku.
No a když dodávku, tak stylovou a nejlépe Chevrolet Chevy Van G20, zvýšená střecha, V8 5,7l... . Bohužel jich je v zachovalém stavu jako šafránu, několikaletou renovaci nechci absolvovat a pár slušných kousků je v USA. Tak spíš spoléhám na to, že najdu vymazlené autu po fandovi u nás či v EU, pokud byste o něčem věděli, budu rád za tip.
Ale může dojít k nejhoršímu a pokud by Chevy nedopadl, připadala by v úvahu i jiná osvědčená značka, určitě s tím máte zkušenosti, tak poprosím o doporučení něčeho spolehlivého, s délkou max. 5-5,5 m, zvýšenou střechou, spolehlivým, silným motorem, no však to znáte. Ale jak jsem psal, nejlépe pochopitelně něco takového:
Ivan přiložený následující obrázek:
Vjetrnik napsal:
...jinak nejhezčí kemp, co jsme letos byli - Frenštát pod Radhoštěm tento víkend
ve Frenštátě jsme byl s dětma pod stanem. Kempo p levé straně při průjezdu/výjezdu městem, s bazénem s teplou vodou a kousek přes ulici je lanový park. Líbilo se nám tam.ě
www.jantruhlar.cz
...přátelé, jen tak dále, jen více vašich zkušeností. Sleduji pozorně a je to jedno ze zajímavých témat.
Potřebuji více vyzkoušet karavan a dlouhodobě asi mířím na VW California se zvedací střechou a možná menší kuchyňkou vevnitř a externí sprchou. Pokud to bude 4x4 pak jenom dobře. Auto je pro mě rozměrů i do garáže (mojí/veřejné) a příp. městského provozu.
Jinak zajímavé postřehy a za ně děkuji. Až nastane čas, velmi rád prokonzultuji s někým, kdo jezdí aktivně a má vyzkoušeno. www.jantruhlar.cz
Jinak po sezonní zkušenosti nutně potřebuji solár, do konce roku bude namontováno, včetně baterie, atd...Ježíšek se prý bude snažit ...a karavan bude zcela nezávislý na okolí...
Zajímavé, z fotek se moc nevyčte, ale třeba je to opravdu mazlík. Bohužel ne pro mne, je to vysoké, jízdní vlastnosti v zatáčkách tragické, spotřeba vysoká.... A já nehodlám jezdit offroady, na to mám GS...