...dnes pěkných 50km...jen dojezd k metru na Roztyly přes Kunratický lesík byl masakr, lidí jak v prvomájovém průvodu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Přemýšlím o elektrokole... umíte poradit , čemu se vyhnout? Uvažuju tak max 500 - 1000 km za rok. Na kole jsem neseděl 15 let, pravé koleno je poněkud pochroumané.
klapoun napsal:
Přemýšlím o elektrokole... umíte poradit , čemu se vyhnout? Uvažuju tak max 500 - 1000 km za rok. Na kole jsem neseděl 15 let, pravé koleno je poněkud pochroumané.
Ahoj,
jsem taky malounko pochroumanej, tak jsem koupil elektrokolo Haibike Xduro SL28.
Dříve jsem na kole nejezdil, ale loni jsem onemocněl cukrovkou a potřebuji se trochu hýbat. Pokud možno dlouhodobý, ale jen pozvolný výdej energie. Nejlepší prý chůze, nebo nenáročné trasy na kole. Vybíral a zkoušel jsem asi měsíc, četl recenze a testy. Z počátku jsem využíval sílu motoru více, dnes už jen při větší únavě nebo v kopci. Na jedno nabití se dá takto v pohodě takto ujet přes 100km. Jestliže to chceš legální na naše silnice, je to omezený tím, že motor pomáhá pouze když šlapeš a pouze do 25km/h. Kolo bylo sice drahý, ale jsem maximálně spokojený. Loni jsem najel 600km od půlky července, kdy jsem ho koupil.
Upravil Radek_S dne 17.03.2015 19:05
Tu mám taky, hodně dobrý, má výraznější střed, což podle mně je výhoda, v případě, že ji v lese použiji jako dálkovou v kombinaci s druhou, kterou si svítím před kolo, světla tři pr.ele.
Externí aku mám na pevno pod představcem a nabíjím přímo na kole.
Novoroční vyjížďka :
docela pěknej rám, je vidět, že Slováci už přešaltrovali na vyšší třídu
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Honza_BMW_VW napsal:....až bude v Pze, se za tebou zastavím....
...tak před dvěma týdny jsem udělal plnohodnotné E-čko (testy plný počet, jízdy bez připomínky), ale zatím nebyl čas dojít na úřad jej nechat udělat...
Včera doporučený dopis na poště z odboru dopravěsprávních agend, tak snad mi jej nevezmou dřív, než mi ten nový řidičák udělají, abych po velikonocích mohl dorazit se soupravou do Prahy....
Všichni se připravují, někteří i aktivně. Já chtěl administrativně, přihlásil jsem se na Kopřivnický drtič.....a jsem 250 náhradník prostě já nemůžu i když chci.
A letos to opět vypadá na týdení cyklování v oblasti ralye sudety (Vevisovo) doporučuji všem, výborné poježdění.
PavelDR napsal:Na které straně máte na řídítkách kola přední brzdu?
...cyklostandard...
čeče Pavle, já koupil kolo z Anglie, tedy asi před 12ti lety a mělo brzdu předního kola vpravo. Přehodil na standard v CZ, tzn. doleva. Jinak, kolo nebylo sežrané od soli ;o))
www.jantruhlar.cz
Taky tak. Onehdy jsem měl takové myšlenky, že bych to přehodil jako to je na motorce, ale nakonec jsem to neudělal a zůstal u cyklo klasiky...
KTM 1190 Adventure R
Origo, na pravé straně. Doteď mě vlastně ani nenapadlo, že by to chtěl někdo měnit.
Upravil Radek_S dne 31.03.2015 10:56
...už tady byly hloupější dotazy...tenhle tak mimo mísu není, když člověk jezdí na motorce, na skůtru, na kole....pak určitá unifikace ovládání má logiku, sám jsem o přehození uvažoval, abych je měl stejně jako třeba na skůtru...