Chlapi né že bych vám nepřál aby jste všichni dosáhli toho co chcete, právě naopak, ale když přijdu na motorkářský fórum a první co vidím je jak jancek drží dva imaginární melouny mi přijde trochu moc..
Kdyz tu nekdo zminil ten kettlebel, tak tady je odkaz na stranky zelkezny koule, kde se mluvi o jejich pohledu na jidlo. Zaimavy, i kdyz asi ne moc prekvapivy.
http://www.zeleznakoule.cz/7-lzi/
A ze stejnyho soudku neco o svalech.
http://xman.idnes.cz/ucitel-kettlebells-a-kung-fu-pavel-macek-f04-/xman-rozhovory.aspx?c=A140122_200656_xman-rozhovory_fro
Paul napsal:
Chlapi né že bych vám nepřál aby jste všichni dosáhli toho co chcete, právě naopak, ale když přijdu na motorkářský fórum a první co vidím je jak jancek drží dva imaginární melouny mi přijde trochu moc..
A neni snad od toho Volna diskuze, aby si sem clovek nacpal co ho napadne? A druha stana mince teto volnosti je, ze ten druhej na to vuuubec nemusi cumet, kdyz nechcew nebo mu to nic nerika...
Upravil BURE dne 22.12.2014 11:12
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
A neni snad od toho Volna diskuze, aby si sem clovek nacpal co ho napadne? A druha stana mince teto volnosti je, ze ten druhej na to vuuubec nemusi cumet, kdyz nechcew nebo mu to nic nerika...
Já to nemyslím zle, vím, že vlákno samozřejmě otvírat nemusím, ale když už se to cpe i na titulní stránky tak mi to přijde prostě moc.
Paule, nejaka fotka byla byla podmidnkou udelani zpravy v uvodu. Ja z toho nejsem taky nadseny, ale obetoval jsem se. Pokud to nekoho pohorsuje, muzu to nechat smazat.
Splněný sen moje 1100GS
Presvec nejakou mistni fesandu, at se pripoji i s fotkama a hned se Ti na to bude koukat lepe...
Edit: Ahaaa, uz vim, proc Te to tak pohorsuje? Ono to je na uvodu! Tohi jsem si nevsiml... A jak se to tam vubec dostalo?
Upravil BURE dne 22.12.2014 11:33
Honzo neblbni! Forum ctou i zeny a divky, preci bys je o tu krasu nechtel pripravit! My chlapi uz stejne na prvni stranku nelezeme...
Cítím se neuvěřitelně pohoršen a v dobách křesťanských svátku mě to přijde nechutné a odpuzující Je mi to šumák, jen sem se měl strašlivou potřebu se vyjádřit
Paul napsal:
Máš pravdu a třetí strana mince je, že každý může svobodně vyjádřit svůj názor i když je proti danému tématu...
Paul napsal:
Cítím se neuvěřitelně pohoršen a v dobách křesťanských svátku mě to přijde nechutné a odpuzující Je mi to šumák, jen sem se měl strašlivou potřebu se vyjádřit
Ne, ja jsem myslel, ze tim uvodem myslis, uvodni stranku vlakna a ne uvodni stranku celyho fora! Tam uz mi to teda taky nesedi... To se tam vklada automaticky, nebo jak se to tam ocitlo? Tvl a ted si predstav to boro, kdyby byl Jencek arabska zena? To by bylo teprve spolecnost pohorsujici!!!
Woodmane: Taky trpis neskonalou touhou se vyjadrit, ze? A ja se obcas necham strhnout chticem...
Upravil BURE dne 22.12.2014 16:22
Nej nej nej je prostej beh. Hlavne pomalej beh. podle vahy klidne kolem 8km za hodinu, tak aby clovek v pohode dychal. pokud tak clovek vydrzi hodinu na trening a 3x v tydnu tak za mesic nema problemy se zadama a pres pas zapne 10 let stary rifle! tak hlavne neblbnete s permanentkama do posilovny, protoze kdyz si clovek nevytrenuje svoje mytochondrie aerobnim cvicenim moc ku prospechu mu to nebude
BURE napsal:
Ne, ja jsem myslel, ze tim uvodem myslis, uvodni stranku vlakna a ne uvodni stranku celyho fora! Tam uz mi to teda taky nesedi... To se tam vklada automaticky, nebo jak se to tam ocitlo? Tvl a ted si predstav to boro, kdyby byl Jencek arabska zena? To by bylo teprve spolecnost pohorsujici!!!
Woodmane: Taky trpis neskonalou touhou se vyjadrit, ze? A ja se obcas necham strhnout chticem...
Do vlákna si dávejte co chcete, stačí se podívat co sem občas dával Emil :-D
Hele nic proti Janckovi, ale i arabská žena může být hezká když přes sebe zrovna nemá tu velkou černou záclonu