swat napsal:
Když ona na 58ka je fajn, ale....... já jsem správce střelnice kousek od nás. Mám to asi 4 km za barákem. Dá se tam střílet o dlouhá zbraň, ale majitel to nerad vidí. Cvičí tam i empíci z Brna, zásahovka a další elitní útvary. A teď k tomu ale......najít střelnici v dosahu kde můžeš střílet z dlouhejch zbraní ( 58, Ak, AR15,....) není zas tak moc. A když je tak ti dovolí střílet na papír protože bys jim ty gongy rozstřílel každej nemá na střelnici hardox gongy že a lepit furt jak **** a chodit 100m tam a 100 zpátky se taky furt nechce.
Takže.....pokoukávám po nějaké karabině, PDW v 9mm luger.
Na výběr je pár rozumnejch kousků:
VAR 9mm od pana Vosátky
Náboje 7.62 jdou kurevsky nahoru, 9mm na trenink bohatě stačí a se střelnicí problém není. Jen ty zbraně nejsou za 5-6 tis ale za 27-35 tis. Zase je nemusíte tunit, v základu jsou potuněný až až....
Kriss vector třeba? Dražší střelivo, ale super zábava
Upravil kejda dne 24.09.2015 21:21
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Jo a náboj do 7.62 stojí 5 kč. Lugra si vyrobím za pár kaček slovy 2 takže bych ušetřil jak za náboje, tak za případnou dopravu na stometrovku. Na 50m nemá cenu z dlouhé střílet.
Jinak v haklu máme HK MP7
a HK MP5
ale toto je jiná liga
Ivane co to máš na kose za kryt závěru?F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Když ona na 58ka je fajn, ale....... já jsem správce střelnice kousek od nás. Mám to asi 4 km za barákem. Dá se tam střílet o dlouhá zbraň, ale majitel to nerad vidí. Cvičí tam i empíci z Brna, zásahovka a další elitní útvary. A teď k tomu ale......najít střelnici v dosahu kde můžeš střílet z dlouhejch zbraní ( 58, Ak, AR15,....) není zas tak moc. A když je tak ti dovolí střílet na papír protože bys jim ty gongy rozstřílel každej nemá na střelnici hardox gongy že a lepit furt jak **** a chodit 100m tam a 100 zpátky se taky furt nechce.
Takže.....pokoukávám po nějaké karabině, PDW v 9mm luger.
Na výběr je pár rozumnejch kousků:
VAR 9mm od pana Vosátky
Náboje 7.62 jdou kurevsky nahoru, 9mm na trenink bohatě stačí a se střelnicí problém není. Jen ty zbraně nejsou za 5-6 tis ale za 27-35 tis. Zase je nemusíte tunit, v základu jsou potuněný až až....
Skorp. Evo ma kamarad a na 25m mi s tim provrtava zalepky na terci po pistoli s dokonalou presnosti. Me se s tim strilelo taky moc hezky-fakt povedena ve vsech smerech. Kamos ale rika, ze je tak presna, az je tim nudna, takze na blbnuti ma radeji pistoli a 858.
To jsem ti asi neporadil....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kriss vector stojí 2x tolik co škorpík a 45acp fakt ne e .
Můžu tu psát o Sig MPX, Vityaz, BaT , atd.....ale to jsme cenově úplně někde jinde a návratnost by byla strašně dlouhá.
Až bude válka, flint a nábojů se tu bude válet dost, to nemám strach.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
Evo je PDW a je to super zbraň ikdyž má svoje mouchy. Někomu nemusí vyhovovat ta rukojeť, trochu víc kope oproti MP5 atd. Ale je skladná a určená na vzdálenosti 25-50m .... i pan Balko používá zásobníkovou šachtu a zásobníky z eva. Ale je to spíš už karabina, ikdyž se dá měnit délka hlavně pažba není sklopná. Zatím to vypadá že vyhraje evo. Ikdyž ta varka je taky super. Těžká volba sakra
F800GS 2011 is history (76000Km)
Do rodiny zakoupena 858 tactical, PAR Mk3 12,5" a pro sichr brokárna automat Barak. Dlouhých není nikdy dost
kejda napsal:
Do rodiny zakoupena 858 tactical, PAR Mk3 12,5" a pro sichr brokárna automat Barak. Dlouhých není nikdy dost
To všechno jsi koupil naráz? Víš něco co my ne? PAR Mk3 je nádherná bouchačka...
858 máš klasiku bez úprav. Co takhle foto?
Rodina, brácha a já. Časově za poslední měsíc Já mám PARku, on 858 a teď toho Baraka. Ale střílíme spolu, v sobotu jedeme. Máme svoje terče - gongy, do papíru to je nuda... a prý snad vytáhnou na střelnici i vrhačku, tak zkusíme broky na holuby.
PARka je v základu, kromě taktické přední pažby od Fabu zatím nic, střílím přes dioptr a pohoda. Postupem času kolimátor.
Jsou to p.i.č.e. Tohle stejně neprojde. I kdyby to hrozilo, tak by museli vydat další novelu zákona o tom, v jaké ceně budou vykupovat dříve legálně zakoupené zbraně...
protože dobrovolně a zadarmo jim nedám jediný ze svých kvérů
Od tohoto týdne jsem členem LEX. Členský poplatek LEX 300,- rok plus kilo pro nové členy jednorázově ...
Upravil Netvor dne 24.11.2015 21:16
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Podle toho návrhu EU prý budou nelegální mimo jiný i samonabíjecí brokovnice, pistole které se podobají vojenským modelům (HK USP...) a pochopitelně všechny samonabíjecí pušky typu AR-15 atd.
Včera jsem byl podat žádost o prodloužení ZP abych to měl jen za ty 400Kč a povídal jsem si s paní na zbraních a říkala na tohle téma, že si myslí, že v momentu kdy by se měly odevzdávat zbraně které by se novým nařízením EU staly nelegální, tak si myslí, že se jich tisíce "ztratí" a že není vůbec šance je z lidí dostat. Prý se toho ale nebojí, i oni to považují za nesmysl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Podle toho návrhu EU prý budou nelegální mimo jiný i samonabíjecí brokovnice, pistole které se podobají vojenským modelům (HK USP...) a pochopitelně všechny samonabíjecí pušky typu AR-15 atd.
Včera jsem byl podat žádost o prodloužení ZP abych to měl jen za ty 400Kč a povídal jsem si s paní na zbraních a říkala na tohle téma, že si myslí, že v momentu kdy by se měly odevzdávat zbraně které by se novým nařízením EU staly nelegální, tak si myslí, že se jich tisíce "ztratí" a že není vůbec šance je z lidí dostat. Prý se toho ale nebojí, i oni to považují za nesmysl.
Tím se můžeme tak maximálně utěšovat. V případě nějakého průšvihu prostě vyjde befel a kdo neodevzdá, bude zastřelen. Prvních 5 bude zastřelenejch a zbytek odevzdá i kuchyňské nože. Tak nějak to bylo třeba v Rusku, Něměcku aj.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz