xNOKIAx napsal:
moja vyklapacka uz asi konci a rozmyslam skusit daku enduro prilbu. ale zas vela penazi do toho vrazit nechcem ked som to nemal este. na tuto som ceital celkom dobre referencie za tu cenu
niekto konkretna skusenost? este som to nemal na hlave tak neviem ci mi to sadne.
vdaka
Mam ji uz tri mesice a za ty kacky super. Kamarad si ji taky kupoval a taky spokojeny. Nikde nic nevrza,nikde nic neklepe a stitek se ani nehne a to ani pri vyssi rychlosti. Vetra suprove
ako je to s velkostou?normalna alebo je cislovanie posunute? normalne mavam M alebo L.ak by som objednaval na ktoru stranu sa priklonit? vdaka
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Koupil jsem ju v Insportline v Brně. Velikost stejná jako u HJC, kterou "nosím" dodnes.
Mám L, jde to ztuha nasadit, ale sedí perfektně.
Upravil hobr dne 18.07.2015 02:10
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
xNOKIAx napsal:
moja vyklapacka uz asi konci a rozmyslam skusit daku enduro prilbu. ale zas vela penazi do toho vrazit nechcem ked som to nemal este. na tuto som ceital celkom dobre referencie za tu cenu
niekto konkretna skusenost? este som to nemal na hlave tak neviem ci mi to sadne.
vdaka
Mam ji uz tri mesice a za ty kacky super. Kamarad si ji taky kupoval a taky spokojeny. Nikde nic nevrza,nikde nic neklepe a stitek se ani nehne a to ani pri vyssi rychlosti. Vetra suprove
ako je to s velkostou?normalna alebo je cislovanie posunute? normalne mavam M alebo L.ak by som objednaval na ktoru stranu sa priklonit? vdaka
Nez jsem koupil suomku taky jsem se po ni dival. Vaha a zpracovani me odradilo. Hrozny zklamání ale za ty love nejde cekat buh vi co. Moje suomka za 4.500 bomba. Dobrej kauf.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Neni to to same....material skorepiny je jiny. Cyber ux33 je z APC (advencet polycarbonate composite shel), kdezto ta Altop je ABS plast. Taky jsem na ni kdysi koukal a ptal se na to v obchode. Dokonce je ta Altopka i tezsi
Upravil LukyGs dne 21.07.2015 00:42
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
ja som z toho uz blby tato O´Neal Sierra Adventure je tiez ABS a stoji to co cyber a aj tak vyzera. http://prilby.heu...adventure/
v obchode hovoril ze je to to iste z tej istej fabriky len kazdy si da inu nalepku. a vaha na cyber bola 1650g a myslim ze na alltop taka ista
tak velkost M nemoze vazit viac. ak mi sadne daka velkost tak asi vezmem Alltop na vyskusanie a uvidim. aj tak to chcem len na leto ked je teplo. a je to lacnejsie skoro o 50€ ako cyber
Upravil xNOKIAx dne 21.07.2015 18:12
Tu skorepinu vyrabi jedna fabrika a ta ji dela jak z ABS tak z APC. Pak to pod ruznymi prodejci dostane sve nazvy....prodava se tusim pod ctyrmi znackami a lisi se prave materialem skorepiny a vnitrkem....polstrovanim+ jeden vyrobce ma misto spony D krouzky
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
prinam sa ze som toto som si tu nevsimol. ale ma niekto skusenost s touto prilbou? vyzera dobre ale ci aj funkcna.
vdaka http://www.cassid...luo_enduro
takze ked nikto nic tak som sa odhodlal prilbu kupit. kupil som tu zltu. velkost L mi presne sadla. lepsie sedi na hlave ako caberg justissimo. trocha tesnejsia na liciach ale to mozno povoli. zatial mam s nou len asi 300km. sklo prilieha dobre- lepsie ako na cyberg 33, alltop a podobne- to bola strasna kvalita oproti tomuto. vpredu velky vetraci otvor. ale nie je citit rozdiel ci je otvoreny alebo zavreny pretoze zvnutra su male dierky len. clona sedi dobre mozno pre mna by mohla byt este troska nizsie. silt je dobre odvetrany- nedvyha prilbu. je trocha viac hlucna ako caberg justissimo (na dialnici pri 120) ale ovela viac vzdusna. jedina nevyhoda ktoru som postrehol- i ked teraz to nevadi ked je velmi teplo - je to ze nema spodny deflektor. tym by sa zmensilo prudenie vzduchu v prilbe. rozmyslam tam daky prirobit na suchy zips aspon.
takto tolko moje postrehy zatial s touto prilbou. za tie peniaze podla mna ok prilba
Upravil xNOKIAx dne 15.08.2015 12:24
xNOKIAx napsal:
takze ked nikto nic tak som sa odhodlal prilbu kupit. kupil som tu zltu. velkost L mi presne sadla. lepsie sedi na hlave ako caberg justissimo. trocha tesnejsia na liciach ale to mozno povoli. zatial mam s nou len asi 300km. sklo prilieha dobre- lepsie ako na cyberg 33, alltop a podobne- to bola strasna kvalita oproti tomuto. vpredu velky vetraci otvor. ale nie je citit rozdiel ci je otvoreny alebo zavreny pretoze zvnutra su male dierky len. clona sedi dobre mozno pre mna by mohla byt este troska nizsie. silt je dobre odvetrany- nedvyha prilbu. je trocha viac hlucna ako caberg justissimo (na dialnici pri 120) ale ovela viac vzdusna. jedina nevyhoda ktoru som postrehol- i ked teraz to nevadi ked je velmi teplo - je to ze nema spodny deflektor. tym by sa zmensilo prudenie vzduchu v prilbe. rozmyslam tam daky prirobit na suchy zips aspon.
takto tolko moje postrehy zatial s touto prilbou. za tie peniaze podla mna ok prilba
Jestli se můžu vmísit...koupil jsem si tuhle Cassidu, ale bílou, nečekal jsem od toho zázraky, líbila se mě sluneční clona, tvar, ale hlavně mě dobře sedí. S čím nejsem spokojený jsou zapínání na D kroužky, odvětrání (jenže v těch vedrech nevím která přilba větrala), ale hlavně za jízdy vydává nějaké pa zvuky.....myslím, že drnčí ta sluneční clona, nebo samotné plexi. Plexi se zavírá hodně ztěžka a musím opravdu zabrat a ještě docvaknout. No žádný zázrak, ale za ty peníze si můžu koupit každý rok novou :-))
Já mám Acerbis, nevím zda se ještě vyrábí. Jsem docela spokojen jak s váhou, clonou. Lehce se zamlžuje, ale nijak dramatický to není. Na dálnici jsou třeba špunty do uší. Ale na lowcost kvalita dobrá.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Hojda bramboráři! Zajímají mě zkušenosti z Nexx XD1. U mě po projetí vše super
( výhled, stabilita, provedení, pohodlí), ale hlučnost proti stávající Uvex enduro silně překvapující (od cca 80 km/h). Jsem sám se štěstím na špatný kus, nebo je to normální? Pro upřesnění, moto 1150 GS, štítek ve střední poloze a výška 188 cm. Mám jěště jiné adepty na výměnu helmy, ale zrovna Nexx s vesměs pozitivními ohlasy, mě tou hlučností překvapil.¨
Upravil kolous dne 30.08.2016 21:57