Tak medvědi jsou!Nepustili nás na Drákulův hrad,že tam jsou medvědi.....
My tam byli 20.6. a taky jsem měli štěstí na chlupáče, evidentně stejného... Na stejném místě ...Lidi tam stanovali a rychle mazali se schovat do přilehlého karavanu, když se zjevil chlupáč......Fotila kamarádka foťákem..
A o pár km vejš, se pak u silnice toulal zcela v klidu, bez zájmu o okolí a projíždějící motorkáře další chlupáč...
Voineasa - paradni chaticky pro dva (chatka za 60 lei), altan s posezenim, kuchynka.... my to jeli z alpiny kolem jezera Vidra a strategicou (cestou kralu) zpet na alpinu, takze v puli cesty paradni ubytko
ve vsi pumpa i obchod
xylem napsal:
Voineasa - paradni chaticky pro dva (chatka za 60 lei), altan s posezenim, kuchynka.... my to jeli z alpiny kolem jezera Vidra a strategicou (cestou kralu) zpet na alpinu, takze v puli cesty paradni ubytko
ve vsi pumpa i obchod
Ne, to by mi stačilo... Stav cesty? Asfalt/Šoto, zákazy vjezdu? Chtěl bych se tama prosmýknout začátkem září...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Slavek-xxx napsal:
Vcera projeta DN66A z jihu na severovychod. Od Cerna-Sat je masakr, jeli jsme po hrozny bource, bylo to na hrane sjizdnosti s Dakarem na TKC80. Doporucuju si vyhradit cely den, rozhodne bez spolujezdce a minimalne ve 2 lidech. Je to 50km bez signalu mobilu a s minimalni dostupny pomoci. S sebou pilku a sekyru, nas hodne zdrzel padlej strom. Medvedy jsme nevideli, ale jsou tam a ted s mladatama bych je potkat nechtel. Vetsina trasy je v lese, vyhledu malo. Ale zazitek byl intenzivni...
Asi 40km je offroad, za sucha by slo projet i na E07ckach, po desti jsou nutne spalky. Na youtube ma nekdo video na F650GS, zkusim to najit.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Díky za info Slávku... To asi teda vypustím, pojedu sám a někde tam zůstat v lese bez signálu se mi fakt nechce...
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Hele, tenhle jí jel taky sám, z druhé strany než jsme jeli my. Jak píšu, za sucha to celkem jde, ale úplně sám bych tam asi nejel, zvlášť mimo hlavní sezónu. YouTube Video ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
geofre napsal:
Ne, to by mi stačilo... Stav cesty? Asfalt/Šoto, zákazy vjezdu? Chtěl bych se tama prosmýknout začátkem září...
Vrátil jsem se z DN66A minulý týden a je to sjízdné. Jeli jsme to ze severu na jih nikde žádný zákaz vjezdu. Cestou jsme potkali pár aut houbařů a borůvkářů. A Itala co to jel ve dvou na KTM950ADV v teniskách
Bylo maximální sucho !!! Po dešti to v tom lese u přehrady musí být peklo, tak bacha. Jediný na**** místo bylo to na prvním videu, kamera zkresluje ale je to kopec dolů, volný větší šutry a sráz jak ****. Tam kdyby spadla motorka tak konec
YouTube Video
YouTube Video
YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
geofre napsal:
Díky za info Slávku... To asi teda vypustím, pojedu sám a někde tam zůstat v lese bez signálu se mi fakt nechce...
Prosím tě, nenech se stresovat
To je úplně pohodová šotolina sjízdná v sedě...
Marta (55Kg, 165cm) tam projela na okufrované jedenátce s prstem v nose.
Jestli je tohle pro někoho dramatickej offroad, tak se nedivím, že ty motorky se dneska vyrábí tak akorát na dálnice
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
hele, to je náhodička
normálně po zpracování všechny videa mažu, protože se to nedá skladovat, ale teď jsem našel jednu zapomenutou SD kartu a na ni videa z naší cesty po UA a RO a mezi něma jedno zrovna z parku Domogled na DN66A ... začíná v místě, kde má video i swat. Je tam jedno z mála pěkných míst na focení, tak jsme tam taky stavěli.
Dál je vidět i trochu bláta v lese, protože to bylo 2 dny po dešti...
I tomu bych dal, s přimhouřením obou očí, stupeň 2, kdy 1 je pobaltská šotolina a 5 je fyzicky neprůjezdný pro GS.
Tak tady ještě jedna verze toho strašnýho kopce s volnými kameny je to z kamery natočené dozadu, takže je vidět ten hardcore, co jede Marta za mnou https://vimeo.com...aign=29220Servis motocyklů BMW Praha- východ
Stačí aby ze skály napadalo pár suti a je to hned. Ty tam máš dálnici, takže to bude pár jařin na z5 asi ne ? Zas nebuď chytrej jo...... F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hele, ja nejsem zadnej extra enduro jezdec, ale my jsme v nekterych usecich DN66A jeli regulernim potokem a mistama byly pul metru vymlety koryta od vody. Stoupani a klesani nebyl problem, spis to vyplaveny bahno klidne do pulky predniho kola a sutry co ve vode nebyly videt...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
swate, to by v tom případě musela být ta suť vidět aspoň na tvým videu, ne?
Ať se dívám, jak se dívám, tak já vidím dvě naprosto totožný cesty... akorát jeden z nás se to snaží marně dramatizovat
Upravil Mr GS dne 08.09.2019 15:21
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Slavek-xxx napsal:
Hele, ja nejsem zadnej extra enduro jezdec, ale my jsme v nekterych usecich DN66A jeli regulernim potokem a mistama byly pul metru vymlety koryta od vody. Stoupani a klesani nebyl problem, spis to vyplaveny bahno klidne do pulky predniho kola a sutry co ve vode nebyly videt...