Mě se osvědčilo 0.31 s KN a Y svod + OR koncovka,proto jsem ti to taky napsal.
Až budeš mít otevřenou koncovku tak 0.31 nejspíše vyhovovat nebude a budeš muset zase ladit,ale to už ti třeba poradí někdo kdo otevřený výfuk má.
Tak nám dnes přišly dva svody se vstupem pro lambdu na středu, v místě, kde se oba svody spojují v jeden. Zpracovaní velmi slušné, montáž až na pár drobností také v poho a výsledek výborný. S origo koncovkou a standard filtrem znatelné zvýšení výkonu, bere lépe odspodu, jde snáze do otáček a zatím během cca 30km v různých rychlostech jsme nezaznamenali ani střilení. Za mne tedy spokojenst, velké díky a vřele všem doporučuji!
Upravil robbie5 dne 27.05.2016 22:11
Robbie5, souhlasím s tebou a přidávám svou spokojenost , včera 350 km po výměně za kat , že jsem to neudělal dříve . Pro mě naprosto dostačující.
všude dobře.....doma GSA
sorry že zasírám mám skoro čerstvě 1100 gs a nevím zda mám origo nebo Y ale často střílí http://www.motork...mid=105032 asi Y že?
Upravil wladzimier dne 10.06.2016 16:16
wladzimier napsal:
sorry že zasírám mám skoro čerstvě 1100 gs a nevím zda mám origo nebo Y ale často střílí http://www.motork...mid=105032 asi Y že?
11ka nemá Y svod. Má řešení 2 do 1ho. Melizoy tu někde doporučoval dát svody z RT/RS, ty jsou symetrické. Od pravého válce ten svod ještě udělá takovou kličku, než se to spojí. Když mrkneš někde na inzerci, tak to hned pochopíš
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Bude to koncovkou. Já jsem teď na ten náš Y svod nasadil koncovku od RP tuningu, která byla na 1100 GS a střílí jen při vytočení do otáček a prudkém ubrání plynu. Jinak vůbec. Za to jde tak rychle do otáček, že nestíhám řadit :-)
Když nejde o život, jde o houno.....
Na netu jsou minimálně 3 ks na R1150GS... cenovka od 200 do 4500, juknite na inzerce
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Jak jste si jistě všimli, nejde ale o nový, ale již použitý lauf. Sehnal jsem ho v Německu za celkem slušný peníz a okamžitě reagoval. A teď prosím dotaz pro znalé. Dá se někde k tomu krásnému železu nechat poslat kartička homologace, kdyby někdo postižený byrokratismem prudil...?
MaO napsal:
Tak k y-svodu dostala dnes motorka další dáreček...už aby roztál sníh!
také mám tento kousek vč. Zach origo svodu, za mě 1*, akorát má drahá polovička ne a ne mu přijít na chuť zvláště bez DB Killeru
Mam teda Remuse, svod i koncovku a mlada si naopak libuje samo bez killeru...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.