ČLOVĚK BY NEVĚŘIL
co se všechno může stát za pár dní. V kempu v Rio Gallegos hledáme místo na spaní a v tom spatříme v rohu opřenou Jawu s pražskou SPZ, byl to Kafi s Týnou a Jawa Jižní Amerikou ve stopách Čechů. Zvládli jsme slušně pokecat, sníst vynikající guláš s knedlíkem a vypít něco vína a fernet. Ostatně to je jeden z paradoxů v Argentině. Jídlo je tu poměrně drahé, ale alkohol za pár drobných. Cestou po Tierra del Fuego se nám udělalo pěkně a tak jsme mohli pokořit i jižnější místo než je Ushuaia. Vrátit se ale vyfotit k ceduli byla povinnost. Celkem jsme kolem Ushuaie strávili několik dní kempováním ve volné přírodě a děláním ohně každý den. Ostatně z přírody jsme byli opravdu nadšení. Podařilo se nám dokonce zahlédnout kosatky. Všemu krásnému je ale konec...v dešti a větru se pomalu přesouváme na sever do města Punta Arenas.
Jo a pár z vás už nějakou chvilku čeká na pohled. To proto, že jsme si to šetřili, takže včera se vydaly na cestu. Schválně sem nedáme fotku, ale vězte, že jsou speciální
vojta přiložený následující obrázek:
krasa! ja myslel, ze nejjiznejsi cip Jizni Ameriky je Chile.. ale koukam na to... to uz jsou ostrovy.
Argentina je "nejjiznejsi pevnina".
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks: no pevninska amerika konci v Chile to je pravda. Ostrov Tierra del Fuego je pak rozdeleny mezi Chile a Argentinu. Da se jeste lodi prejet na dalsi ostrov, takze se dostanes jeste jizneji, ale to jsem nezkoumal...
Technicky je nejjiznejsi misto pevninske casti pod Punta Arenas.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
aha tvl.. Tierra del Fuego je taky VOSTROV... jj vidim, punta arenas.
17 cm
hele tvl.. nekupoval jsem od vas nejakej kancelarskej stul?
jste mi nejaky povedomy tvl..
17 cm
to vis, ze jo! Ja si furt myslel, ze si nas pamatujes
JA SI VAS PAMATUJU!! ale to je neco jinyho, nez chtit po mne abych si to spojil. To chces po prazskejch spekounech teda moc
Na tohle jsem trochu debyl... jednou jsem na teraristicky burze nepoznal spoluzacku, co se mnou rok sedela v poslucharne vepredu v jedny rade. Toz se omlouvam.
Upravil hicks dne 21.04.2017 20:33
17 cm
to vis, ze jo! Ja si furt myslel, ze si nas pamatujes
JA SI VAS PAMATUJU!! ale to je neco jinyho, nez chtit po mne abych si to spojil. To chces po prazskejch spekounech teda moc
Na tohle jsem trochu debyl... jednou jsem na teraristicky burze nepoznal spoluzacku, co se mnou rok sedela v poslucharne vepredu v jedny rade. Toz se omlouvam.
To máš jedno... stejně máš závažnější problémy než to, že si nepamatuješ lidi.