Jarní aprílová "Radarka", enduro-kemp pro začátečníky a setkání BMW GS fóra
Přidané 02.04.2016 18:39
Tak díky Rudo,Tondo a ostatní co si podíleli na uspořádání další Radarky bylo to zase jako vždy. Akorát těch lidí tam na mě a Maliho bylo tak nějak mooc tak jsme raději jeli domů žehlit . A cestu domů jsme opět přežili .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Přidané 02.04.2016 21:28
JJ. Bylo to fajné - DÍKY!
Cestu domů jsme sice přežili, ale na můj vkus jsme potkali moc ****ů. Nejdřív jeden řidič v Rapidu málem přejel odbočku, takže to v kile bez blinkru natvrdo zadupnul a Pavel dobrzdil několik centimetrů za nim, no a mě se pak snažil vytlačit kokůtek v bílym pasatu když jsem ho předjížděl, protože mě jaksi přehlídnul - měli jsme to oba o fous, ale jinak jsme se moc hezky svezli.
Přidané 02.04.2016 22:14
Tak já jeste jednou dík za doprovod k domovu a musím to sem napsat že cestou domů jsme taky zabloudili až do Vídně a teď už jen fotky sem a honem
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Přidané 03.04.2016 13:34
pavelgsxrv napsal:
Tak já jeste jednou dík za doprovod k domovu a musím to sem napsat že cestou domů jsme taky zabloudili až do Vídně a teď už jen fotky sem a honem
Přidané 03.04.2016 21:43
PavelDR napsal:
pavelgsxrv napsal:
Že by sem Tonda nedal fotky ? ? ?
Tonda přijel z "RADARKY" a šel s Uzlem rovnou makat do dílny - takže nebyl čas
Jinak to byla zase skvělá akce. Tak snad se vám tam líbilo.
Taky musím poděkovat holkám "obsluhovačkám" ve výčepu a u jídla - Iloně, Evě, Lucce. Šlo jim to tam dobře. http://tonda1200....-3.4.2016/
Upravil Tonda dne 04.04.2016 06:56
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...