hicks napsal:
mmch zajimalo by mne jakym smerem to povedou... jestli za cca 4-6 let prijde neco fest prepracovanyho, nebo evoluci ala 800......
...za šest let budeš mít ve tvaru motoru už jen baterky....a pan Akrapovič zavře dílnu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
mmch zajimalo by mne jakym smerem to povedou... jestli za cca 4-6 let prijde neco fest prepracovanyho, nebo evoluci ala 800......
...za šest let budeš mít ve tvaru motoru už jen baterky....a pan Akrapovič zavře dílnu...
za 6 let by se mohl podruhe obmenit EUroparlament a myslim, ze je mozny temer jakykoliv vyvoj
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bude někdy BMW umět česky? Co je na tom udělat češtinu když umí i sypaný čínský čaj!!!!!
čínština němčina angličtina španělština francouzština italština holandština portugalština ruština ukrajinština polština turečtina a česky neeeee.
Nevíte bude někdy?
Leonardo napsal:
Bude někdy BMW umět česky? Co je na tom udělat češtinu když umí i sypaný čínský čaj!!!!!
čínština němčina angličtina španělština francouzština italština holandština portugalština ruština ukrajinština polština turečtina a česky neeeee.
Nevíte bude někdy?
To je pomsta za Heydricha a za Sudety.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Leonardo napsal:
Nevíte bude někdy?
...proč by měla být pro tak malý trh, kde se prodá pár kusů? Jako bys neuměl anglicky nebo rusky...
Protože potom by začali řvát ti, co umí jenom slovensky.....:-)....a nakonec by začali řvát i ti na jižní Moravě, že to chtějí po jejich....
Ono vůbec TFT display na enduro je hrozná blbost.Mohli to nechat na volbě kupujícího jako to bylo u 18tek nevím proč mám mít na enduru budíky jako na nějakém supersportu fakt hnus.
lubos GS napsal:
Ono vůbec TFT display na enduro je hrozná blbost.Mohli to nechat na volbě kupujícího jako to bylo u 18tek nevím proč mám mít na enduru budíky jako na nějakém supersportu fakt hnus.
Nepochybně vyzkoušeli nejdřív odolnost, než to tam pustili. Nicméně: pokud se přes to dá pustit GPS a ušetřím si jeden krám - proč ne?
pod trvalým dohledem
lubos GS napsal:
Nepochybně vyzkoušeli nejdřív odolnost, než to tam pustili. Nicméně: pokud se přes to dá pustit GPS a ušetřím si jeden krám - proč ne?
Kdyz tam ani nejde tak o odolnost to samozrejme maji asi zmaknuty.Spis me stve ze se to k ty motorce vubec nehodi proste des.A navic jak rikas kdyby aspon to umelo navigaci ale ono to sice umi sipkovou navi jenze pouze kdyz nad tim mas v drzaku origo navigaci takze niceho se nezbavis a misto peknejch prehlednejch budiku tam mas hnusnej tablet.
lubos GS přiložený následující obrázek:
lubos GS napsal:
Kdyz tam ani nejde tak o odolnost to samozrejme maji asi zmaknuty.Spis me stve ze se to k ty motorce vubec nehodi proste des.A navic jak rikas kdyby aspon to umelo navigaci ale ono to sice umi sipkovou navi jenze pouze kdyz nad tim mas v drzaku origo navigaci
takze niceho se nezbavis a misto peknejch prehlednejch budiku tam mas hnusnej tablet.
Ahoj, naviguje to šipkama i bez navigace. Jde to přes mobilní aplikaci...
Až zahájím sezonu, tak to nafotím a dám to sem. Teď mám ještě vyndanou baterku...
...tak bacha na alarm.. at si ho nevybijes.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Až zahájím sezonu, tak to nafotím a dám to sem. Teď mám ještě vyndanou baterku...
Vyndanou baterku z LCčka???
To už bych nedělal,pak se musí vše kalibrovat a jsou s tím jen komplikace.
Pokud nemáš elektriku v garáži,tak pak asi jo,ale já už bych ji nevyndával.
.