Nemusis pripominat.. ja, pokud bys dobre cetl, jsem to sam napsal asi o 5 stran zpet.. a za gramatiku se neomlouvej. Ona trochu ma souvislost s tim co pises za napady... a ver mi, muj nick rozhodne drahej nebude.. maximalne mi ho nejaky zavistivec smaze..
Upravil bmwgsa dne 09.02.2019 12:39
bmwgsa napsal:
Nemusis pripominat.. ja, pokud bys dobre cetl, jsem to sam napsal asi o 5 stran zpet.. a za gramatiku se neomlouvej. Ona trochu ma souvislost s tim co pises za napady... a ver mi, muj nick rozhodne drahej nebude.. maximalne mi ho nejaky zavistivec smaze..
Tak hlavně, že jsi si toho vědom a určitě rád takový přestupek zákona napravíš.
Jinak máš pravdu jsem blbý jak tágo. Zato se omlouvám a klaník až k zemi.
Pája
bmwgsa napsal:
Tak hlavně, že jsi si toho vědom a určitě rád takový přestupek zákona napravíš.
Jinak máš pravdu jsem blbý jak tágo. Zato se omlouvám a klaník až k zemi.
Muj nick je zkratka: blede modry wartburg geniální skvělé auto. Kdybys pochyboval, stav se, jsem vlastníkem takoveho uzasneho vozu a rad ti jej ukazu..
Upravil bmwgsa dne 09.02.2019 12:54
[b]bmwgsa napsal: a pro zbytek plati, pokud chces bojovat za svobodu projevu, tak se nauč zakladni veci jako je cestina.. s tema hrubkama to vypada strasne ..
Říká někdo, kdo dokáže napsat "slovo" jsis...
Omlouvam se, melo byt spravne sis.. dekuji za upozorneni. Mas u me zase v gapa pivo..
Pivo si strč za klobouk Ježku.
Spíš bych byl radši, kdyby jsi držel své slovo a přestal chodit na tento web (jen mé zbožné přání). Už jednou jsi ho s velkou slávou "opustil". Ničím konstruktivním sem beztak nepřispíváš, jen tady vysiráš, jak píše Mr.GS.
ps. v Ga-Pa až se uvidíme, tak se mi prosím představ, abych věděl, s kým mám tu čest...
Uz zase? Uz jsme se seznamovali jednou.. ale je pravda zes byl vylitej jak vaza...
Ps. Nedopoustis se zetore stejneho prohresku jako ja? Zetor ma urcite taky zaregistrovanej nazev... aby te Paja1 tady nezacal vysirat..
Jinak kdyby meli forum opustit vsichni co neprispivaj nicim konstruktivnim tak nas tu zbyde asi 12.. blby co placnout takovou hovadinu driv nez se zamyslet cos vyplodil...
Upravil bmwgsa dne 09.02.2019 13:15
bmwgsa napsal:
Tak vzhledem k tomu, ze jsi nekolikrat usvedceny lhar, neda se vse co napises brat vazne..
hele vis co.. s timhle jdi do pr.dele. Nedelam ze sebe svatyho, ale jestli jses VECNE NASRANEJ... (jako ze jses), tak na tohle nemam naladu zase ja.
Nekonec, nevim jestli zrovna TY bys tu mel nejak extra moralizovat. Alespon jsem neutek ze svyho NICKu
mmch posledni fakturu, co tu vidim, jsi posilal 30/1/2018 a zaplacenou jsi ji mel 31/1/2018. Nerikam, ze jsem ti vzdycky platil vsechno vcas, nicmene zase vseho s mirou, jo?
Upravil hicks dne 09.02.2019 16:34
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zetor napsal:
Spíš bych byl radši, kdyby jsi držel své slovo a přestal chodit na tento web (jen mé zbožné přání). Už jednou jsi ho s velkou slávou "opustil". Ničím konstruktivním sem beztak nepřispíváš, jen tady vysiráš, jak píše Mr.GS.
ps. v Ga-Pa až se uvidíme, tak se mi prosím představ, abych věděl, s kým mám tu čest...
nevite, co mu je? bejt krestanista tak prohlasim, ze je normalne posedlej (dablem ).
Mne furt vopakuje nejaky stary hrichy (pozde zaplaceny faktury, dlouho nevracenej klic na filtr od voleje )... ktery jsou sice pravdivy a dejme tomu se za ne trochu stydim, ale ted uz s dost-letym odstupem mi teda prijdou jako banality.
17 cm
No nevím, ale myslet si, že tento web nijak neparazituje na značce BMW, může snad jedině totální ignorant nebo zaslepenec. A řeči o profitu BMW z tohoto webu, tak ty už jsou podle mého zcela mimo mísu.
Jinak v zásadě rozumím oběma stranám. Chápu, že je to nepříjemné muset takto znenadání náhle opustit poměrně dlouho zaběhnutou doménu, na druhou stranu ale chápu i přístup BMW, že když se na ně léta kašlalo, dnes se dohodnout, resp. couvnout již nechtejí.
Tímto svým názorem nechci rozhodně nijak snižovat či znevažovat přínosnost a úroveň tohoto webu, či jakoukoli práci a energii ve prospěch fungování webu odvedenou. Toho si naopak velmi cením a jsem rád, že jsou lidi, kterým to stojí za to a něco dělají. Podle toho, co se tu dá vyčíst však vypadá, že Miloš si problém s ochrannou známkou (či co přesně je vlastně porušeno) uvědomuje a staví se k tomu rozumně. Není to rozhodně o žádném sedání si na prdel a podělávání se z někoho. Prostě jen chlapské uznání přečinu se snahou to vyřešit. Jen doufám, že dotčeno se BMW cítí pouze doménou a nikoli obsahem a že s provozem webu na jiné doméně vysloví souhlas, či alespoň přislíbí jeho toleranci.
Každopádně přeji fóru hodně štěstí i na nové adrese.
puchyyla napsal:
No nevím, ale myslet si, že tento web nijak neparazituje na značce BMW, může snad jedině totální ignorant nebo zaslepenec. A řeči o profitu BMW z tohoto webu, tak ty už jsou podle mého zcela mimo mísu.
Jinak v zásadě rozumím oběma stranám. Chápu, že je to nepříjemné muset takto znenadání náhle opustit poměrně dlouho zaběhnutou doménu, na druhou stranu ale chápu i přístup BMW, že když se na ně léta kašlalo, dnes se dohodnout, resp. couvnout již nechtejí.
Tímto svým názorem nechci rozhodně nijak snižovat či znevažovat přínosnost a úroveň tohoto webu, či jakoukoli práci a energii ve prospěch fungování webu odvedenou. Toho si naopak velmi cením a jsem rád, že jsou lidi, kterým to stojí za to a něco dělají. Podle toho, co se tu dá vyčíst však vypadá, že Miloš si problém s ochrannou známkou (či co přesně je vlastně porušeno) uvědomuje a staví se k tomu rozumně. Není to rozhodně o žádném sedání si na prdel a podělávání se z někoho. Prostě jen chlapské uznání přečinu se snahou to vyřešit. Jen doufám, že dotčeno se BMW cítí pouze doménou a nikoli obsahem a že s provozem webu na jiné doméně vysloví souhlas, či alespoň přislíbí jeho toleranci.
Každopádně přeji fóru hodně štěstí i na nové adrese.
No tak jsem to velmi těžce přelouskal. Úplně stačily dvě stránky, ale už jsme takoví.
Zkusil někdo oficiálně požádat BMW o možnost používat název? Myslím obrátit se na právní odbor přímo v BMW s oficiální žádostí. Přibalit počet členů, dobu fungování, nabídku stálého baneru.
Ano jednalo se s nějakým zástupcem patrně najmutým pro řešení vzniklé kolize. Ale co tomu předejít. Proč to dovoli jiným? Protože požádali.
Myslím že jim prostě vadí ti co se po nich vezou, a třeba logicky předpokládájí že ti co nedělají ,,špatnosti" prostě volí cestu žádosti.
Tenhle právník má na starost zrušit to co je špatně, a tohle asi je. Když dostane od BMW info že je to OK, tak to neřeší. Nemyslím, že má smysl mu nebo někomu kdo má na to má na starost řešit vzniklý problém, posílat žádosti.
Zkusil bych ofiko žádost, třeba s tisícovkou podpisů trocha sentimentu nezaškodí..
A pokud ne tak přejmenovat. A vyše zmiňovaný Bawor...ák zní OK.
Hezkou neděli. Svět se mnění, ale můžeme za to my.
No ja furt nechapu ten umysl zda teda krome toho ze nekdo ma domenu s nazvem jako tvuj produkt.
To v blizke budoucnosti uz muze dochazet i k hezkym absurditam
Meli jsme souseda v panelaku ktery ciste nahodou mel stejne jmeno i prijmeni jako jeden nejmenovany cesky multimilionar. Tento soused se vyjadroval pod svojim vlastnim jmenem ve forech a komentarich. Timto docela poskozoval jmeno jmeno daneho cloveka. A v teto pohnute budoucnosti vas tedy krome zabanovani tohoto jmena take hrozi ze vas proste urady prejmenuji aby jste neposkozoval jmeno vyvolene osoby.
Ano pokud bychom tu bawu nejak umyslne skodili ale jsme jen skupina lidi diskutujici. Tak jako jine skupiny na fotbalovych webech cyklofancluby apod.
Co handpaulska liga maleho fotbalu kde se tym jmenuje treba fc barcelona? To jim to taky zakazi kamse tohle jednou dostane?
puchyyla napsal:
mimo misu? Ja jsem dal jen za nove moto BMW pres 800 tisic, pricemz OBE koupe byly primo motivovany informacemi na tomto webu + nejake recenze v casopisech. Podle marketingovych materialu origo BMW se pri koupi orientuji jen minimalne.
Takze JEN za mne pocitej 800 tisic vcetne DPH... protoze jsem tehdy zaroven velmi vazne uvazoval o Aprilii, od ktere jsem navic mel skutr.
Takovych jako ja tu muze byt... par set, mozna pres tisic? IMHO je strizlivy odhad v desitkach milionu prinosu obratu pro BMW, spise to, za tech 12 let, tipuju na stamiliony (zapocitej i servis).
Tj. dost dobre nechapu, jak muzes vubec argumentovat tim, ze BMW z tohohle webu nema profit. Mne to prijde jak z jine planety.
Ad. "parazitovani" na znacce. A jak se ma fanklub asi jmenovat? Jezdima snad na Yamahach? Pokud bereme tohle forum jako non-profit zalezitost, nevidim, kde dochazi k tomu 'parazitismu".
17 cm
kdyz uz mas tak rad Wiki, mel by sis nastudovat vubec vznik a smysl ochrannych znamek. V prvni rade to melo (a doufam, ze i ma) CHRANIT VYROBCE A SPOTREBITELE, aby si ty vyrobky nikdo nepletl.
Tohle forum zadne motorky nevyrabi, naopak, poskytuje informace support KLIENTUM BMW.
Courts consider various factors in order to determine whether a trademark was infringed.[2][3]
Whether the plaintiff has a valid trademark. A trademark can be valid because it is officially registered, or because it has a claim under common law.
Whether the trademark is being used by the defendant. Whether the defendant's use of the mark is "in commerce."
Whether that use is connected to the sale, offer, distribution, or advertising of a product. Whether the defendant's use of the trademark is likely to confuse consumers.
This last factor, consumer confusion, is the main topic of debate in most cases.
17 cm
...můžete přidat i 300 papírů za mě, kdy jsem za 9 tisíc ojro kupoval svýho brambora (tehdy skoro novej v záruce) u Maiera v Neufinsingu. K tomu jsem tam měl 4 tisíce ojro úvěr u BMW Bank.... takže navrch jim šly ještě nějaký úroky (tedy relativně malé). Taky na základě tohohle webu... ...jinak bych býval zůstal nejspíš u Yamahy....
Upravil Bubak dne 10.02.2019 11:49
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
zetor napsal:
Mám šesté BMW a jen díky BMWGS jsem s touto značkou začal...
A hlavne mas diky BMW nejlepsiho kamose, me! A ted jdi neco delat, nebo Ti prijedu mrdn.out na solar
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.