Je třeba při používání roušky používat i selský rozum , ve videu vysvětlí infekcionista Nemocnice na Bulovce Jiří Beneš https://video.akt...47ab5f122/
A lidi nabonzujou policajtům souseda, který vyleze na balkón bez roušky , maník jede na kole po lese a s rouškou , řidič jede sám v autě a s rouškou .
Zdraví rozum do hrsti
Upravil JirkaHK dne 22.03.2020 13:30
JirkaHK napsal:
Je třeba při používání roušky používat i selský rozum , ve videu vysvětlí infekcionista Nemocnice na Bulovce Jiří Beneš https://video.akt...47ab5f122/
A lidi nabonzujou policajtům souseda, který vyleze na balkón bez roušky , maník jede na kole po lese a s rouškou , řidič jede sám v autě a s rouškou .
Zdraví rozum do hrsti
Lidi jsou od přírody svi.ně...
Mimochodem vím o případu,kdy dostal řidič jedoucí SÁM v autě pokutu 2.000,- Kč za to,že neměl nasazenou roušku. Svět se v prd.el. obrací...
Upravil BIGR dne 22.03.2020 18:48
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
JirkaHK napsal:
Zdraví rozum do hrsti
Mimochodem vím o případu,kdy dostal řidič jedoucí SÁM v autě pokutu 2.000,- Kč za to,že neměl nasazenou roušku. Svět se v prd.el. obrací...
Tak já sem zatím nikde nebyl no ale asi bych si v autě roušku nedal dyz vím že jedu sam a nikeho ani brát nebudu...hmmm.
Kupredu spatki ni krok...
V autě, doma, na své zahradě i v přírodě bez roušky.
Na nákup chodím s šátkem přes hubu, aby lidi nedržkovali. Makat do cizí fabriky pojedu s respirátorem.
Letos asi do GaPa na sraz ani jinam za čáru moc nepojedem. Nakonec budu rád za XR, který potahám po lesích a loukách při obhlídkách kůrovcové kalamity.
Upravil Hrabe_X dne 22.03.2020 19:16
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
JirkaHK napsal:
Zdraví rozum do hrsti
hele tohle jsou divny informace, trochu dovnitr policie vidim a moc se mi to nezda, urcite to nebyla pokuta: dobry den pane ridici, vidim ze ridite bez rousky, tak to mate za dvojku...." takhle to 100pro nebylo ...
xylem napsal:
hele tohle jsou divny informace, trochu dovnitr policie vidim a moc se mi to nezda, urcite to nebyla pokuta: dobry den pane ridici, vidim ze ridite bez rousky, tak to mate za dvojku...." takhle to 100pro nebylo ...
mi to taky prijde divny, ale vzdycky muzes narazit na kkta...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vždycky šlo,jde a půjde jenom o prachy.Jak se říká i přes mrtvoly.Já osobně jim na to seru, na mašině budu jezdit korona nekorona
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Jo jo,v podstatě o tom sem více méně přesvědčenej taky.Sice sem tady dostal patřičně vypr...no,někdy minulej tejden.Ono je v tom hodně moc "náhod",který nikdo nevysvětlí,vláda mlží,dělá nestandardni kroky.....Sem taky stále v klidu a jezdit budu taky.Dík za ten článek
ty vole. experti na infekční onemocnění. v Itálii pacienty nad 80 nechávají bez léčení rovnou zemřít, aktuálně umírá okolo 600-700 lidí denně, farmaceutické firmy se prý napakujou, ale není mi jasné na čem, když jediný lék, má registraci 70 let starou /plaquenil/, ekonomika každým dnem propadá do větších sra.ček, ale vždycky se najde někdo, kdo přispěchá s konspirační teorií...
díky za srovnání se sezónní chřipkou, která jede od listopadu, bez jakékoliv karantény...
hlavně v Itálii by stejný graf vypadal přinejmenším zajímavě.
řekněte Italům a Španělům, ať nepanikaří...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
ty vole. experti na infekční onemocnění. v Itálii pacienty nad 80 nechávají bez léčení rovnou zemřít, aktuálně umírá okolo 600-700 lidí denně, farmaceutické firmy se prý napakujou, ale není mi jasné na čem, když jediný lék, má registraci 70 let starou /plaquenil/, ekonomika každým dnem propadá do větších sra.ček, ale vždycky se najde někdo, kdo přispěchá s konspirační teorií...
díky za srovnání se sezónní chřipkou, která jede od listopadu, bez jakékoliv karantény...
hlavně v Itálii by stejný graf vypadal přinejmenším zajímavě.
řekněte Italům a Španělům, ať nepanikaří...
Miguel napsal:
Tak tohle je jednoznačně skvělá zpráva, oba léky běžně dostupné v ČR, první antibiotikum (známý Sumamed) v kombinaci s Plaquenilem - antimalarikum - oba velmi laciné, bez nějakých drastických omezení v preskripci, vyléčí koronavirus do pěti dnů... https://techcrunc...-duration/
tato zprava tady v patek docela zapadla, ale ja jsem si ji v patek všiml :-)
no a najednou po víkendu je toho plnej internet, a vlada omezuje prodej toho léku na recept :-( prej aby bylo do zásoby.
vyky
Miguel napsal:
Tak tohle je jednoznačně skvělá zpráva, oba léky běžně dostupné v ČR, první antibiotikum (známý Sumamed) v kombinaci s Plaquenilem - antimalarikum - oba velmi laciné, bez nějakých drastických omezení v preskripci, vyléčí koronavirus do pěti dnů... https://techcrunc...-duration/
tato zprava tady v patek docela zapadla, ale ja jsem si ji v patek všiml :-)
no a najednou po víkendu je toho plnej internet, a vlada omezuje prodej toho léku na recept :-( prej aby bylo do zásoby.
Sanofi /výrobce/ prohlásil, že dá miliony tablet grátis /to je to napákování se farmaceutických firem/. upřímně mě překvapilo, že se toho chytli a docela rychle. Ještě v pátek známý vznesl dotaz na jednoho lékaře z oboru a ten nasadil takovou typickou povýšeneckou doktorskou rétoriku, že tohle jako není nic nového a že o tom samozřejmě dávno ví a že se s tím nic léčit opravdu nedá a blablabla... a o dva dny později už omezili preskripci a začali to syslit, což je samozřejmě dobře. Nic lepšího nemáme, remdesivir skončil, prý nestačí kapacity. Jsem zvědav co s tím chudákem taxikářem, co čeká na ventilátoru na americkou dodávku jak na smilování...
pod trvalým dohledem
Jistěě ...
Taky taký ko ko t sluníčkový, plechom pobitý a zelenů farbů natretý :
Autor je šéfredaktorem webu Manipulátoři.cz a rovněž zakladatel iniciativy Proti projevům nenávisti
tvl tohle je level sputnik, akorat od progresivni levice, ne od ty sovetsky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2