Ptákovina to je, ale nápad dobrej, jenom to množství.......to by nestačilo ani na ochutnávku
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TOLI napsal:
No jo ale správnej chlap přece pije pivo. Tahle motorka určitě patří ženský.
Počkej, počkej,važ slova To že si dám rád víno, tak to jako nejsem chlap jo?A co si budeme namlouvat, po flašce dobrého vína je mě lépe, než po 3 Budvarech a nebo Krušovicích A tu motorku bych určitě "pochlapil" Kdyby byla grátis.....hezkej dáreček.
gaboRT napsal:
Tiež zaujimave
To by mě zajímalo, jak se asi cítí spolujezdec na té příšerné lavici, co má ta sajda
Upravil Medik dne 07.12.2011 08:54
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak z tohodle verku bych se pochcal, posral a poblil
Tak to jsi asi nepochopil,že tohle v GS v úpravě AC SCHNITZER. Což je ladič pro BMW stejně jako AMG pro mercedes a tak. Tuhle motorku jsem viděl na vlastní oči a na okruhu pěkně proháněla supersporty. Až z toho měla probroušený víka na ventilech...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Tak z tohodle verku bych se pochcal, posral a poblil
Tak to jsi asi nepochopil,že tohle v GS v úpravě AC SCHNITZER. Což je ladič pro BMW stejně jako AMG pro mercedes a tak. Tuhle motorku jsem viděl na vlastní oči a na okruhu pěkně proháněla supersporty. Až z toho měla probroušený víka na ventilech...
Chlapče jsem bohužel z vesnice takže AC SCHNITZER, AMG, nebo M motorsport neznám Je to prostě hnus a je mi úplně jedno jak to jede..
YouTube Video *** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **