Na druhé straně je to bez uprav akorát přihnuté a našroubované ze spodaMusí se odšroubovat plast.držáky origo kufrů BMW
smazak73 přiložený následující obrázek:
Nastavení-prodloužení rozšíření bočního stojanu moto stojí víc svisle. Problémy s naloženou moto padání na stranu nevyzkoušeno -uvidíme
smazak73 přiložený následující obrázek:
Tak tohle se mi zase něco povidlo. Tato věcička slouží ke zlepšení atmosféry při kempování a můžu říct že hraje velice pěkně. Vevnitř osazen legendární zesilovač ze staré TV Tesla (znalci vědí-MBA810S). Výkon 5W, napájení z 12V zásuvky.
Rozměry 11cmx11cmx8.5cm.
FRN přiložený následující obrázek:
vlk napsal(a):
To Fgy: kufry su pekne, hlavne Ti zavidim Tvoju rychlost. Urobit kufry za vikend mam co dohanat, mne to trva oproti Tebe neskutocne dlho
ale aby som Ta len nechvalil, tak Ti trosku vytknem tie bagle na kufroch, vobec nejdu k Tvojej peknej motke.
Neber to v zlom je to len moj nazor, a nie vsetci sme detailisti, hlavne ze Ti to plni ucel a funkcnost.
a co tam chceš při těchto tvarech a nýtování dělat dýl - rozměrově sou jak husky ?
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
moje kufre su rozmerovo ako TT
trva mi to dlho lebo nemam nic zpripravkovane a robim to v otcovej garazi a ohybacke ktora nie je v perfektnom stave musl som rozne vykladat rovinu medzi celustami pri ohybani vercajch dava tatko furt na ine miesto takze kym najdem napr gumove kladivko hned je polhodka v dyme
.... preto si uz budujem svoju dielnicku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Navrhnul jsem si zadní plotnu na stan a podobné drobnosti. Instaluje se mezi madlo za zadním sedadlem a pak se ještě stáhne k originální "plotně". Jinak je to vyřezáno laserem do 4mm duralu. Rozměry plotny jsou 350x200mm. Cena včetně materiálu 400Kč a to se jedná o kusovou výrobu
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
HonzaGS-SV napsal:
Navrhnul jsem si zadní plotnu na stan a podobné drobnosti. Instaluje se mezi madlo za zadním sedadlem a pak se ještě stáhne k originální "plotně". Jinak je to vyřezáno laserem do 4mm duralu. Rozměry plotny jsou 350x200mm. Cena včetně materiálu 400Kč a to se jedná o kusovou výrobu
Hezká! Že Ty jsi se inspiroval mým prkýnkem?!
Maiali nel Fango!
Morabo, mno lehce si mě inspiroval tady již na moto...
jinak ještě jsem si všechny styčný plochy s ostatními částmi motorky polepil 3mm silným molitanem aby nedoško k "drnčení" způsobeným vibracemi
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
[156.91Kb]
Upravil HonzaGS-SV dne 16.10.2010 13:29
Bysrřo, promiň mi mou upřimnost, ale "starej model" je pro mé oko asi milionkrát hezčí a stejně tak i praktičtější. To víko snad ani nesmí upadnout na zem, aby pak těsnilo
Tvé kufry bych si určitě znovu koupil, ale NE TYTO
no,abych se přiznaltrochu jsem vybočil z cestovních endur a zkouším i na jiné motorky,chopper-cruiser,možná mě stím pošlou do hájemožná,až to dotáhnu do konce,neuž mám nato nějaké ohlasy,takže budu bastlit dál(upravovat)pro endura samo že pojedu dál v klasických kufrech,takže se nebojte
eště jedna věc,už mám fyzicky schránku na nářadí,hliníkovou,jak jinak,vlezou se do ní i stanové tyčky,příští týden dodělám
starosta:bylo by fajn kdybych se konečně prokousal k velkovýrobě
100bubu:možná by to bylo lepší na malého dakara než klasika
mara:i když to víko vypadá jako tenký plátek,pevnost má slušnou(musím udělat stejně nový,jiného tvaru)
tak vám to už nebudu zamořovat,bastlete si dáljá se dívám
Upravil bystricke dne 17.10.2010 00:05
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
HonzaGS-SV napsal:
Morabo, mno lehce si mě inspiroval tady již na moto...
jinak ještě jsem si všechny styčný plochy s ostatními částmi motorky polepil 3mm silným molitanem aby nedoško k "drnčení" způsobeným vibracemi