koukam je tady par technickejch dotazu a kluci dle moznosti reaguji coz je fajn a davam jim pochvalu a sobe samozrejme taky:-) co by ste rikali kdybychom zalozili napr. INVELT TECHNIKA" a aby se temata nemusela hledat pripadny dotazy by se cpali sem a kluci servisacky a morkarsky pokud budou vedet na ne odpovi? Pomohlo by to? Melo by to pro vas prinos? Nebo to proste jen napistre sem, neda se kazdej dotaz dohledat kdyz je pokazdy nekde jinde:-) co si o tom myslite?
invelt - telefon: 257117222
,
, ,
invelt napsal:
koukam je tady par technickejch dotazu a kluci dle moznosti reaguji coz je fajn a davam jim pochvalu a sobe samozrejme taky:-) co by ste rikali kdybychom zalozili napr. INVELT TECHNIKA" a aby se temata nemusela hledat pripadny dotazy by se cpali sem a kluci servisacky a morkarsky pokud budou vedet na ne odpovi? Pomohlo by to? Melo by to pro vas prinos? Nebo to proste jen napistre sem, neda se kazdej dotaz dohledat kdyz je pokazdy nekde jinde:-) co si o tom myslite?
imho spis INVELT SERVIS.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
invelt napsal:
imho spis INVELT SERVIS.
mno jo klido pido, ale zatim nic moc reakci a jeste pockam co reknou snyci od bmwgs aby jsme si z toho tady neudelali komercni zonu:-)) spis jestli by to tady lidem pomohlo nejak nebo ne, urcite to neni brany tak ze se chceme zviditelnovat:-) tohle i tenhle napad je jen a jen za ucelem zkvalitneni komunikace a snahy byt napomocni:-) byt to zni jako frazovany klise.-)))
,
, ,
invelt napsal:
co by ste rikali kdybychom zalozili napr. INVELT TECHNIKA" a aby se temata nemusela hledat pripadny dotazy by se cpali sem a kluci servisacky a morkarsky pokud budou vedet na ne odpovi? co si o tom myslite?
Nabízené vlákno je celkem zbytečné. Pokud chcete majitelům BMW opravdu poradit tak v odstavcích nad volnou diskusí je možností dostatek.
Nikdo asi nepočítá, že budete zadarmo řešit naše technické problémy, ale můžete třeba přidat cenu origo dílů, tip na nějaké vylepšení, nebo varovat před zbytečnou chybou. A samozřejmě můžete nabídnout řešení ve vašem servise a přidat odhadem rozsah práce a nákladů.
Co se týká facebooku tak na ten osobně taky kašlu...
Pája
Mam pocit, ze se s facebooku stava spis takovej reklamni server, pubertaci tam jsou samo taky,ale uz skoro kazda firma tam je a kdyz ma dost fanousku je to docela slusna reklama zdarma,vis o akcich a tak. Nekdy je to dobre, taky tam jsme
nespte tu a vyrazte, snih slez a tepla je habadej:-)) sup na zidle a prifrcte k nam okouknout novou kolekci 2011 hadru na moto. Kdyz pekne slecnu Marcinkovou poprosite a reknete ze ste z GSa a ze sem vas sem vyhnal treba vam da slevu:-)))
invelt napsal:
nespte tu a vyrazte, snih slez a tepla je habadej:-)) sup na zidle a prifrcte k nam okouknout novou kolekci 2011 hadru na moto. Kdyz pekne slecnu Marcinkovou poprosite a reknete ze ste z GSa a ze sem vas sem vyhnal treba vam da slevu:-)))
Jirka
jirko dá se nová kolekce 2011 hadrů na moto prohlédnout na netu ?
všude dobře.....doma GSA
Radosek napsal:
Poslední zkušenost:
Objednávka deflektorů 4663 7694 399 a .....400. Telefon na díly neúspěšně snad 3x. Potom mě kontaktoval (pro mě neočekávaně) pan Zaspal s tím, že reaguje na nepřijaté hovory. Objednal jsem díly v ceně cca 1.260,- Kč. Po týdnu jsem obdržel e-mail, že jsou díly k vyzvednutí. Písemně jsme domluvili způsob převzetí. Pokud to takhle půjde vždy, nemám problém....
Doposud jsem byl spokojeným zákazníkem BMW Bychl, odkud jsem koupil nový motocykl BMW R 1200 GS a jezdil tam na garančky. Moje asi poslední prohlídka v záruce bude letos na 20.000 km. Jsem zvědavý, jak to bude u Vás probíhat a jaké s Vámi budou mít lidé od motorek zkušenosti. Dobrá pověst se získává těžko a zkušenosti s firmou AuTec byly mírně řečeno smíšené. Stačí jeden neochotný blbec na druhé straně telefonní linky, nebo chyba mechanika otráveného životem a problém je na světě.
Těch z nás, kteří by u Vás mohli nechat desítky tisíc ročně, moc nenajdete. Rád bych ale, abych se na Vás mohl obrátit a necítil se při tom provinile a jako chudý příbuzný. Mezi námi co jezdí na GéeSech jsou z velké většiny "srdcaři". Na takových stavěly značky svoji image. Na jejich nadšení, lásce ke stroji a propagaci značky kterou sedlají. Jsme z naprosté většiny jiná kategorie zákazníků, než majitelé Xkové řady aut téže značky. Nikdy z nás nevyrazíte tolik, jako z nich. Když už ale ta samá firma BMW udělala GéeSo, tak by se slušelo, aby se o nás kteří ho máme taky starala. Doufám, že nejsme jenom nechtěné dítě, mámo...
Byl jsem na podzimní vyjížďce, kterou spolupořádal Invelt. Dozvěděl jsem se tam, že vše ve firmě bude lepší až nejlepší. Tak ať je to pravda...
A na závěr: Nemyslím si, že nevyplněný a tím anonymní profil nového člena BMWGS fóra jménem invelt je něco, co ve mě na první pohled budí důvěru...
invelt napsal:
Jirka
Ahoj, s tim mame trabl... pripravujeme e-shop, ale az v druhe fazi projektu "web" tzn cca do 3-4 mesicu by to melo byt zralizovane, akorat zaciname. Takze v socasne chvili bohuzel. prosim napis na mail: lenka.ulrichova@invelt.com mela by najit nejake PDFko alespon... nebo mi do PM hod svuj mail Lenka se ozve.
,
, ,
invelt napsal:
Jirka
Ahoj, s tim mame trabl... pripravujeme e-shop, ale az v druhe fazi projektu "web" tzn cca do 3-4 mesicu by to melo byt zralizovane, akorat zaciname. Takze v socasne chvili bohuzel. prosim napis na mail: lenka.ulrichova@invelt.com mela by najit nejake PDFko alespon... nebo mi do PM hod svuj mail Lenka se ozve.
tak jsem se pidil... katalog v elektronicke podobe zatim jeste nema ani ceskej importer a dle sdeleni petra neni dokonce ani na centrale v rakousku:-) kazdopadne katalogy a novinky by mely / mohly byt na bmw-motorrad.com par nahledovejch fotek na http://moto-invel... v sekci Moto Lifestyle -> 9 kousku fakt jen jako upoutavka.
to invelt:Ahoj!Hele,když už je tady to vlákno,tak tě o něco poprosím,jo?
mám R1200GSA 07 a nesvítí mi origo mlhovky.Problém bude skoro jistě někde v kabeláži hlavního svazku.Jak by jste to řešili(rozpletením a výměnou příslušného kabelu nebo celého svazku?) a kolik by to zhruba stálo?Dík za odpověď. Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA