Je to dobry. Prave jsem z okna na Broumovskyma stenama zahlednul letadlo. Vevis pro zdar akce dela vse co muze. Ted tedy rozhani mraky nad Machovem.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
ahoj tak jeste jednou to pisnu omlouvame se ale z varu neprijedeme to je tri gs je tu kosa a leje jako z konve tak sorac snad nekdy priste ahoj vlada k.vary
Tak jsem si myslel, že nějaký nepromoky jsou na ..vno a že to nebudu potřeovat. Dneska jsem vyměkl a začal shánět. Nevíte náhodou, kde by se dali sehnat (pro příště) nepromoky 10XL? U Brudry 3XL mě byly krátký a malý, proběhal jsem dalších pár prodejců pracovních oděvů a světe div se, když prší, nikde nic Nakonec mě zachránil Globus, ale pojedu v tílku a nepromoku, bo se tam už nic jinýho nevejde. Takže zítra ráno dorazím. Pokud se nesvezu s někým znalým poměrů, tak si trochu pobloudím, ale nezbavíte se mě Potřebuju umejt z Bobše loňský mouchy
Jo, platí pořád, že se pár lidí sejde v sobotu na Benzině v Počernicích v 9 ráno? Raději bych jel v chumlu a nemusel hledat cestu. Jsem mapař a tomu současné počasí moc nesvědčí
Jo a slivku beru sebou.
Upravil Medik dne 14.05.2010 15:31
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal(a):
Tak jsem si myslel, že nějaký nepromoky jsou na ..vno a že to nebudu potřeovat. Dneska jsem vyměkl a začal shánět. Nevíte náhodou, kde by se dali sehnat (pro příště) nepromoky 10XL? U Brudry 3XL mě byly krátký a malý, proběhal jsem dalších pár prodejců pracovních oděvů a světe div se, když prší, nikde nic Nakonec mě zachránil Globus, ale pojedu v tílku a nepromoku, bo se tam už nic jinýho nevejde. Takže zítra ráno dorazím. Pokud se nesvezu s někým znalým poměrů, tak si trochu pobloudím, ale nezbavíte se mě Potřebuju umejt z Bobše loňský mouchy
Jo, platí pořád, že se pár lidí sejde v sobotu na Benzině v Počernicích v 9 ráno? Raději bych jel v chumlu a nemusel hledat cestu. Jsem mapař a tomu současné počasí moc nesvědčí
Jo a slivku beru sebou.
Ahoj Mediku, ano platí to. Já už v Machově 2x byl, tak to snad najdem Pojede se mnou pár kluků na exotických strojích, tuším japonské provenience
Jinak hledej stříbrnou 1150ku nebo šedivýho VStroma nebo Varadero nebo dokonce jednu Hayabusu, snad tam dorazíme včas
Takže sobota 9h Benzina Horní Počernice.
Upravil stepan dne 14.05.2010 15:42
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Tož já se teda také omlouvám že nedorazím. Tady chčije a chčije... Albánii jsme s Aldou posunuli, takže příště vevis. Jinak přeji všem pohodový víkend!
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Ahoj Mediku, ano platí to. Já už v Machově 2x byl, tak to snad najdem Pojede se mnou pár kluků na exotických strojích, tuším japonské provenience
Jinak hledej stříbrnou 1150ku nebo šedivýho VStroma nebo Varadero nebo dokonce jednu Hayabusu, snad tam dorazíme včas
Bezva, musím dost brzo vstávat, abych to stíhal, ale budu tam. .žlutý nepromok a 1100Gs černá a neforemnej batoh na nosiči - bočním
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bezva, musím dost brzo vstávat, abych to stíhal, ale budu tam. .žlutý nepromok a 1100Gs černá a neforemnej batoh na nosiči - bočním
Máš v PM můj mobil, ahoj zítra
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Vevis, diky bylo to super, jsem rad ze jsem te poznal a mel moznost prozit super vecer se super lidmi. Tak doufam ze se sejdem na podobnem setkani v Jizerkach 1-3.10.2010 kde zase pokecame, popijeme a bude i offroad vyjizdka.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Za sebe taky pochvala a poděkování za uspořádání akce. Poznal jsem spousty nových, zajímavých a někdy dost "čudných" lidiček .
Upravil spea - ToM dne 16.05.2010 09:51
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jo, bylo to zajímavé, jsem rád, že jsem vás viděl naživo. Díky Vevisovi a "Kukuldům" za snahu a kvalitní služby. V sobotu jsem svých 360 km domů ujel bez zádrhelů. Zažil jsem jen veselou "motorkářskou" akci Policie ČR: asi 15 km od domu jsem na třech kilometrech potkal 6 hlídek, 4 mě zastavily, 3 zkontorlovaly a 2x jsem fúkal do přístrojku... Prý speciální akce zaměřená na motorkáře chacha, za těch 360 km domů jsem potkal celkem asi dvě motorky
Díky Vevisi za zorganizování akce, vždy je příjemné potkat se po čase se starýma bardama.. A potkat nové.. Jo a hoďte sem někdo foto,ať vidím jestli jsem byl furt střízlivý, jak jsem si předsevzal...
Upravil bluesbery dne 16.05.2010 12:22
Vlada napsal(a):
ahoj tak jeste jednou to pisnu omlouvame se ale z varu neprijedeme to je tri gs je tu kosa a leje jako z konve tak sorac snad nekdy priste ahoj vlada k.vary
V pohode,omluva se prijima.Ale Woodman byl z jeste vetsi dalky(360km!) a dorazil v patek jako prvni!Vzhledem k patecnimu pocasi jsem pro vas rezervovany pokoj v pohode obsadil.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Luxusni akce jako vzdy, az na to patecni pocasi. Jeste ze bylo dost ovocnych zasob. Jen je skoda, ze jsem vsechny ty litry pripraveny na 3 dny vylemtali za prvnich 30 minut.
Mam nejaky poznatky z vikendu:
1) prezil jsem
2) Medik ma luxusni slivku ikdyz je prazak
3) Batmani nedokazou zklamat
Fotky uz kopiruju na rajce, tak za par minut sem hodim odkaz.