Soldier napsal(a):
Tak já určo jedu. Beru si své nové luxus hadříky na test. Jinak ještě furt je študuju a zatím jsem nenašel chybu, vypadají fakt dost dobře.(díky Pardálle)
Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 06.06.2010 09:00
jak jste dojeli? jste si mi nekam ztratili... asi benzin? Jinak myslim ze priste je nesmysl vyrazet za offroaden do Prahy.... skoda ale taky zkusenost...
Jnak v tydnu ma byt hezky, tak co jeste pred Albanii neco natrenovat? A rad bych Vas jeste videl :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Přidané 06.06.2010 10:46
Jo jak říkáš musel jsem jěště tankovat,výlet pěknej a trochu z ruky,ale dobrá zkušenost.Jsem trochu rozlámanej asi z toho parakotoulu.Když bych stíhal tak klidně pojedu
Přidané 15.06.2010 20:41
Zítra kolem 12 jsem v práci. Asi tak do 16...
Kuchyň už je skoro funkční (už nejíme v koupelně u kempinkového stolku) tak je to paráda , brzo snad s vámi zase vyrazím.
Od soboty do středy mám KVOR (Krátkodobé volno k opuštění rodiny), po návratu vám budu zase k dispozici
BMW GS = stroj na radost
Přidané 16.06.2010 20:54
PŘÁTELÉ, KAMARÁDI,
my Vás v tom nenecháme !! Někdy v květnu jsem zval na výlet do pohraničních hor Polska, ale pak se nejelo, bo lilo jako z konve a teplota vystoupala na úctyhodných 6 stupňů. Odklad byl učiněn na neurčito, což je příští víkend, tedy 26 - 27.6., sraz je v sobotu v 10,00 hodin u čerpací stanice Robin oil asi 3 km za Trutnovem směr Pec pod Sněžkou po levé straně. V plánu je poježdění po malých asfaltových a hladších šotolinových cestách spojené s nějakou tou kulturou ve smyslu starého města nebo nějakého toho hradu. Spaní ve stanech a spacočích u ověřené hospůdky, kde se dobře vaří i pije, návrat je plánován na neděli mezi třetí až čtvrtou přechodem u Nového Města pod Smrkem. Nebudou to žádné závody, ale pohodové poježdění a pokoukání s večerním pokecem a popitím. Všichni zájemci jsou srdečně zváni, více info na tel 724 323 282. Těším se na Vás !!!
Laďous
Přidané 14.07.2010 21:50
Nechystá někdo nějakou lehce off vyjížďku na sobotu? Asi bude saunička, ale kdyby to někomu nevadilo, něco bych dal... třeba i vymyslel.
Upravil ladous dne 14.07.2010 21:52
Laďous
Přidané 26.10.2010 23:58
Nepojedete někdo ve svátek a v teplém prádle prohnat koníky od severu kamkoliv? Má být relativně slušně, tak bych se rád přidal a konečně taky někoho poznal osobně...