ripper napsal:
Ta Nishua má standardní evropskou homologaci ECE 22-05 tak by snad měla být v pohodě...
Má ji někdo?
Uvex skončil s motodoplňky a předal práva Louise,kterej to vyrábí pod touhle značkou...jak jsem už psal výše,je to naprosto stejná helma,takže ji má každej,kdo má uvex enduro carbon
Jediná vada,která kdy byla na uvexkách,je mlžící se plexi a to vyřešili tím,že k tomu prodávají plexi s možností montáže pinlocku...ale není to standardní výbava-musí se to dokoupit.Máš to tam na stránkách Louise
já jenom řeším kvalitu Uvex/Nishua. Mám obyč. Uvex Enduro a uvažuju o změně kvůli váze... Ale když jsem ji kupoval tak sem zkoušel SLT, ale tu sem vůbec nenarval na palici.
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
servisak napsal:
A nebo investovat prachy a koupit plexi do BMW Enduro a je po mlžení
Včera som sa vrátil z Rumunska a musím povedať že skoro furt sa nemlží no keď sme prechádzali cez Padiš a boli tam 4 stupne tak som cez cca 15 km 3x stál čo som ju musel utierať servítkou taká bola zarosená. No neviem či sa jazda v 4 stupňoch a prakticky v oblakoch dá považovať za štandardné moto jazdenie, ale isto sa o nej nedá povedať, že na 100% nemlží
servisak napsal:
A nebo investovat prachy a koupit plexi do BMW Enduro a je po mlžení
Jenže to plexi BMW,ač je stejný,stojí víc,než nový plexi do uvexky i s pinlockem...a co si budeme povídat?Pinlock je pinlock...to už je z principu zaručený a ne nějaká antifog vrstva,která nezvládne cokoliv
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zetor napsal:
Já právě taky moc ne, ale tohle je super nápad...
Asi se na ní zajedu podívat...
Já asi hned dneska, jestli ji v Plzni mají...
Ja jsem ji tedy videl v Lujsovi a nejak se mi to cele nezdalo. Caberg dela i dobre helmy (no ne moc co jsem tak koukal, nejvtipnejsi je ta z dirou na hlave... na roletku aby to dobre veytalo...) ale tahle se mi zdala byt nejaka... no nevim, od pohledu takova levna. Nevim jak je to tezke realne ale zdalo se mi ze jako dost. Taky pruzor malinky, takze je to proste jen klapacka s ksiltem bez moznosti bryli... Alespon mi se to tak jevilo.
Na tom se dá ocenit možná tak nápad, ale Caberga bych si na hlavu nedal. Spíš se na to chci podívat ze zvědavosti... Ono už jen to, že to prodává Bikers mi nedodává odvahy... Tam taky prodají všechno...
Upravil xHackerM dne 16.05.2014 13:09
pro mě je top SHOEI, mám už druhou a nezklamala nikdy, pinlock v základu, nové modely mají vyjímatelné - pratelné části...
Mám X1000 a teď Hornet
všude dobře, s kávou nejlíp
xHackerM napsal:
Na tom se dá ocenit možná tak nápad, ale Caberga bych si na hlavu nedal. Spíš se na to chci podívat ze zvědavosti... Ono už jen to, že to prodává Bikers mi nedodává odvahy... Tam taky prodají všechno...
Pokud jim ovšem funguje kasa to sem taky už zažil při koupi lékárničky.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
zetor napsal:
Když mám klasickou Uvexku L-ko, bude mi i Carbonka v L-ku, nebo to má zase trochu jinak?
Díky.
Skoro bych si troufl říct, že jo. Jinak já možná dorazím na Travel Event na otočku (nevím určitě) ale jestli jo tak já Carbonku v Lku mám tak můžeš zkusit
Je zajimavy ze vetsina ma motorku, ktera stala nova kolem 400tis a setrite na tom nejdulezitejsim. Doporucuju si udelat vylet do Vrbovky. Kazdej obchod ma dve az tri dualni helmy. Od 3 tis do 19. Zkusil sem si vsechny v cenovy relaci od 9tis a koupil Arai Tour X4. Nejlepsi zpracovani ze vsech, pinlock v zakladu. Upravitelny vnitrek, pocita se s intercomem atd. Nicmene kazdej ma jinou hlavu a nektery jiny renomovany znacky mi proste nesedely. To ze je dualni helma hlucna? No je to kompromis ale ted sem s ni najel temer 4tis km a nepripadalo mi. Na dalnicni prejezdy sem sundaval stit. Bez problemu.
Matteo napsal:
Je zajimavy ze vetsina ma motorku, ktera stala nova kolem 400tis a setrite na tom nejdulezitejsim. Doporucuju si udelat vylet do Vrbovky. Kazdej obchod ma dve az tri dualni helmy. Od 3 tis do 19. Zkusil sem si vsechny v cenovy relaci od 9tis a koupil Arai Tour X4. Nejlepsi zpracovani ze vsech, pinlock v zakladu. Upravitelny vnitrek, pocita se s intercomem atd. Nicmene kazdej ma jinou hlavu a nektery jiny renomovany znacky mi proste nesedely. To ze je dualni helma hlucna? No je to kompromis ale ted sem s ni najel temer 4tis km a nepripadalo mi. Na dalnicni prejezdy sem sundaval stit. Bez problemu.
Pokud by někdo řešil enduro přilbu bez plexi ale s maximální možnou ventilací a fůrou drobných ale strašně příjemných vychytávek, tak za pozornost stojí Klim F4. Nový model 2014 (design 2014) vypadá takto: