DĚKUJU VŠEM,KTEŘÍ PŘIJELI POSEDĚT,POPÍT,POKLÁBOSIT A VYKOUPAT SE.Rád jsem Vás zase viděl a rád jsem se s Váma ožral
Upravil Kubrt dne 22.08.2010 14:25
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Opravdu nelituju že jsem jel od téhle akce semnou počítejte kdekoliv!! Užasná parta lidí Díky!
P.S. Už se těším do Machova
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nu byl to mocinky povedenej víkend moc dobrá lokalita voda užasná takže Kubrte bylo to za 1
vážení přátelé hurá do Machova
když ho miluješ není co řešit
Zdarec!Byl to luxus a moc se těším na další akci.Rád jsem poznal ty,co jsem neznal a rád viděl ty,co jsem znal Je vidět,že nejen,že jsou BMW skvělý mašiny,ale jsou kolem i skvělý lidi...což se o ostatních srazech říct vůbec nedá
Ani ty 2 KTM nevadily
Tak co nejdřív naviděnou
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kubrte díky za super akcičku bohužel jen do soboty takže poloviční zábava.ale jsem za ní rád.Jináč se omlouvám těm se kterými jsem se v sobotu v Kladrubech nestihl rozloučit,a doufám a těším se do Machova,kde vše napravíme u panáců.
Díky Kubrtovi za příjemně strávený páteční večer a sobotní ráno
Bylo to opět vydařené.
Tady je pár fotek: http://public.fot.../utrpytky/Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přátelé ,kamarádi.
Já DĚKUJU Vám,protože nebýt Vás,skvělých lidí,tak se takovýhle akce nekonaj a já bych neměl nač vzpomínat.Moc rád jsem se s Váma opět viděl a popil.Rád bych z toho udělal tradici a slibuju,že příští rok se vynaznažim ještě vylepšit podmínky.
Takže DÍKY
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to Bečka : v sobotu? Někteří z nás uplně stejně jako v pátek,jiní o trošku míň
Je vidět, že jste si to fakt užili Někdy je fakt škoda, že je těch akcí na víkend několik, a že se člověk nemůže rozpůlit Tak snad mi to vyjde alespoň na "dvouventiláky" k Vevisovi.