Komu se nelíbí fotka s velbloudem tak muže příští rok dodat daleko lepší a svou. Autoři kalendář tuhle vybrali a není zase tak tragicka. Za kalendářem je spousta práce a budme rádi ze ji kluci udělali.
Pája
Ste jak malí děti,dyš si kůpím kalendář z motorkama f papírnictví tak se mě tam líbí enom jeden obrázek-BMW No a tadyk je BMW na každym obrázku,ikdyž ne zrovna motorka tak její duch. Mislim duch jako duch a ne duch jako dyš předtim jim tlačenku s voctem a cibulů
Upravil Bohumil dne 12.12.2010 13:43
Kupredu spatki ni krok...
tak ja bych si jeden vzal;-) nikde sem nenasel nejake blizsi instrukce k objednani tak to pisu aspon predbezne takhle... diky moc supr prace;-) p.s. velblouda preziju:-D
SonGoku napsal:
tak ja bych si jeden vzal;-) nikde sem nenasel nejake blizsi instrukce k objednani tak to pisu aspon predbezne takhle... diky moc supr prace;-) p.s. velblouda preziju:-D
uverejnime ASAP, jeste musime doprecizovat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
JardaGS650 napsal:
Tak upřímně - fotky 5, 6, 8 mne taky moc nenadchly
mne se vembloud libi, 5-6 by asi slo prebit necim lepsim, kazdopadne myslim ne z tech, co byli naposilany...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Velký kalendář = velké zimní téma. Hlavně ať už je k mání (s velbloudem nebo bez velblouda). A že to byl dobrý nápad už jsem říkal. Autorům kalendáře 3x hurá
Zajimavy jak se tady vsichni shodnem,za mne taky fotky 6 a 8 bych tam nedal. Na 6 neni zajimavyho vubec nic a na 8 sice i celkem ano,ale presne jak to popsal holubb. Jsou tam lepsi fotky. Nadruhou stanu jako prvni pokus to nebude spatny
Aktualne 1250 GSA HP
Ono je to těžké, každý máme jiný vkus, jiný cit a jiné představy. Jsem rád, že kluky napadlo kalendář udělat a že se toho tak Hicks a Morabo chopili. Jako celek je to super, já osobně respektuji jejich výběr a těším se na kalendář.
Milos, Mamma Mia, bohumil atd: Díky za podporu. Prostě co člověk to názor. Přišlo spousty krásných fotek, třeba na tématickou knížku, do cestopisu a tak, ale vhodných pro kalendář skutečně moc nebylo. Snažili jsme se, aby to mělo vždy trochu vtip, příběh, atmosféru a je nad slunce jasnější, že ani my, nejsme se všemi fotkami naprosto spokojeni, ale celkově jsem rád, že to dopadlo alespoň takhle. A jak říkal Hicks, teď je to i na Vás všech, aby jste do budoucna na cestách mysleli při focení i na případné využití pro další kalendáře.
Každopádně všem zúčastněným ještě jednou díky a jestli jsme nevybrali zrovna Vaší fotku, snad nás nezatratíte a přidáte se i při další podobný akci.
Maiali nel Fango!
A TEĎ NĚJAKÉ PODSTATNÉ INFORMACE:
KALENDÁŘ VE FORMÁTU A2 NÁM ZATÍM VYCHÁZÍ PŘI NÁKLADU 100KS NĚCO LEHCE PŘES 400KČ S DPH (PRO TY, KTEŘÍ TO VYUŽIJÍ, BUDE MOŽNÝ I ODPOČET). A TO JE CENA ČISTĚ BEZ SPONZORINGU A V TOMTO POČTU, TAKŽE DÁLE SE BUDE SNIŽOVAT. ABYCHOM ALE MĚLI PŘEDSTAVU O NÁKLADU, PROSÍM ZÁJEMCE, KTEŘÍ BY V NEJHORŠÍM BYLI OCHOTNI KOUPIT KALENDÁŘ I ZA TUTO CENU, ABY SVÉ POPTÁVKY NAPSALI JAKO KOMENTÁŘ KE ČLÁNKU O KALENDÁŘI NA TITULCE.
O PRŮBĚŽNÉM SNIŽOVÁNÍ CENY V ZÁVISLOSTI NA JEDNÁNÍCH A POČTU OBJEDNÁVEK VÁS BUDEME INFORMOVAT.
DÍKY MOC.
Upravil morabo dne 14.12.2010 09:24
Maiali nel Fango!
A ještě jedna drobnost, přišli nám ještě další super fotky, takže bude následovat malá korekce, výměna, která se dotkne pravděpodobně fotky č.5. Brzy uvidíte i ve výběru.
Maiali nel Fango!
stepan napsal:
A nebylo by lepší použít normální formát A3? Já totiž možná ani nebudu mít A2 kam dát
No, to jsme dva. Ten velkej formát bych mohl dát akorát na vchodový dveře a tam už mají baby zrcadlo
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
na ktery mail mam poslat ty fotky v plnem rozliseni?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Díky, je to přesně tak jak psal Štěpán.
Jinak co se týká toho formátu, tak A2 fakt neni velký, je to standardní rozměr větších kalendářů a bude to vypadat o hodně líp. Zvlášť třeba na prázdný zdi v garáži atd. Jinak originál bmw-motorrad kalendář je ještě větší!
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Díky, je to přesně tak jak psal Štěpán.
Jinak co se týká toho formátu, tak A2 fakt neni velký, je to standardní rozměr větších kalendářů a bude to vypadat o hodně líp. Zvlášť třeba na prázdný zdi v garáži atd. Jinak originál bmw-motorrad kalendář je ještě větší!
Nemám ještě nemám. Ani prázdnou zeď a ani garáž. Ale dělám na tom.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz