Rusi tam krytka objektivu Canon. Je neurcita. Bud ji smazat nebo zvyraznit, aby zapadla do okoli. Ted je takova neurcita, upouta a nuti premyslet co to vlastne je. Muj skromny nazor zacatecnika.
xHackerM: Chtěl jsem to zvýraznit jak Marek, ale nedařilo se mi to. Furt to nebylo ono. Bez té krytky by to bylo takové prázdné.
Marku jasné, něco na čelovku vymyslím, ale včera jsem neměl nic po ruce. Na příště nějaký držák nachystám.
Splněný sen moje 1100GS
Me to rusi i na te Markove uprave. Pokud tam ma byt, nebal bych se ji jeste zvyraznit. Ale koukam na to jen v mobilu, takze to berte s rezervou. Moje Casia uz maji neco za sebou, ale zkusim neco vymyslet s Hugitky hodinkama...
Hoši, takže sorry. Nedalo mi to a nastartoval jsem noťas. Úplně nebe a dudy oproti mobilu. Dokonce bych i řekl, že bez Markovi úpravy to je dobré. V mobilu jsem tu krytku viděl jen jako ducha, tady už to má autor hezky. Ta Markova úprava by mi dávala smysl, kdyby vedle místo krytky leželo třeba víčko krabičky od hodinek s nápisem obchodní značky, ale pro ilustraci a představu hezký, vyrovnaný, pěkný.
2 jencekgs: Co jsi měl v okolí hodinek? Připadá mi to, že se v tom nápisu Canon něco odráží a když to Mára vytahuje Gammou, tak je tam skoro leopardí vzor v ploše písmen.
K tomu text "Sinn - kanón mezi hodinkami" a nemá to chybu, krytka se mi líbí...
V sobotu jsem dostal od Marka rychlokurs, pod záminkou kávy jsme ho k nám nalákali, zamkli a dokud mi nevysvětlil vše o foťáku a Drákule o Zoneru, nepustili jsme ho. Pak ještě praktická část na zahradě, ale na focení psa aportujícího tenisák už bylo málo světla, přesto se ne/povedlo pár rozmazaných a díky vysokému ISO zašumnělých fotek, které by jinak byly skvělé akční momentky.. A to jsem objevil ještě další možnosti nastavení pro focení rychlého pohybu...
Debatu o hodinkách jsme odbyli na začátku (jedny skeletony nám stály i modelem), motorky jsme odflákli při loučení u auta.
Pro mne to bylo moc přínosné a svým způsobem i smutné - doufal jsem, že mi Marek řekne, že mám foťák blbě nastavený a kvůli tomu nejsou fotky dokonalé. Bohužel mi řekl, že nic vyloženě špatně nedělám, ale musím se to naučit a získat zkušenosti. Ale zároveň mi i srovnal v hlavě věci, ve kteých jsem měl chaos a pomohl mi uvědomit souvislosti v expozici apod.
Navíc musím prozradit, že Marek má pedagogický talent, umí věci vysvětlit srozumitelně a logicky a nechybí mu ani velká trpělivost (no, Martině také ne...).
Díky Marku!
Ivane, soukromou lekci Ti zavidim.
Ja bych se i primluvil za nejaky vikendovy motofoto kurz. Casu je sice malo, ale udelal bych si cas.
Marku byl by si ochotny? Vim ze jsi tu nabizel, ale nebyl zajem, ale pres zimu by se par lidi urcite naslo.
Co to zkusit?
Splněný sen moje 1100GS