Ahoj Rado, je to krása... letos jsem poprvé přezul na špunty a to, co jste podnikli loni v létě, mě moooc láká. Nemáš prosím udělanou trasu do Garmina? Díky
Tom.
Ahoj Tome, mam, posli mi do PM mail a ja ti poslu export nasi trasy.
Ja bych jel hned jeste jednou, je tam tolik mist co se vyplati videt, projet, natocit, odfotit
radovant napsal:
Dnes jsem konecne uploadnul vidoe z Alp co jsme absolvovaly s jenckem v lete 2013. Je to moje uplne prvni video, tak jako popravde nic moc, pristi dovolenou se pokusim udelat trochu zajimaveji
Letos máme v plánu Albánii v září, ale něco takového bych dal moc rád před tím. jenom s dovolenou to není nic moc. tohle je ale asi až na druhou polovinu léta s ohledem na výšku a sníh... není to tak?
radovant napsal:
Dnes jsem konecne uploadnul vidoe z Alp co jsme absolvovaly s jenckem v lete 2013. Je to moje uplne prvni video, tak jako popravde nic moc, pristi dovolenou se pokusim udelat trochu zajimaveji
Krásné video. Rád bych se zeptal, zda všechny cesty, které jste absolvovali, byli oficiálně sjízdné i když se třeba platilo mýtné, nebo povolení ke vjezdu, nebo byli někde zákazy vjezdu?
Díky
BMW 1200 GS a ///M3
Spis az treti polovina Jak psal Milanek, dva tydny po nas to uz meli vic v klidu. My jsme neprojeli nektere useky a obcas byla celkem blatita cesta... A co me mrzi dost je parpaillon, ten byl jenom po tu "fotku" vic to uz neslo.
Dalo by se to projet i rychleji nez jsme to dali my, ale jeli jsme spis na klidek, jencekdost fotil, ja zas nasazoval a sundaval kameru a tak.
Navic to byla moje prvni vetsi offraod vyjizdka, takze s vic zkusenostma bychom to ujeli i rychleji
[quote]radovant napsal:
No myslim ze na Assiettu tourancky staci, ale na ostatni asi moc ne. Ja jel na E10 jencek na Scoutech a bylo to v pohode pro oba. Ja jsem nemel nejmensi problem a jenckovi ovcas na bahne tancilo, ale na rozdil ode me to ani jednou nepolozil
Ja bych tourancky neriskoval. Staci aby padla rosa, zaprselo a jsi nahrany...
Většinou je to všechno sotolina...místy rozbahnena. Jeli jsme to s Tolik oba na E08 a v naprosté pohodě. Jednak bychom spunty udělali cestou tam a druhým ty sotoliny nejsou žádný hardcore. Já bych se toho teda rozhodne nebál...
radovant napsal:
Pěkný. Mě se to líbilo. Krásně se mi to připomenulo, když jsme tam projížděli v roce 2012. Je fajn ta místa vidět po nějaké době. Hned bych tam vyrazil znovu - to se neokouká
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Zdar. Nepojede někdo se zkušenostma na Touratech? Koupil jsem mapu, samozřejmě jen okrajově francie, takže tam není Mercantour. Nemohl by mi někdo naskenovat ČB jeho mapu a přidat pár tipů. Mám to na přípravu, mapu bych tam koupil, teď si do ní potřebuji čmárat. Díky.