Scofield napsal:
Že by BIGR furt žral,tak to můžu potvrdit!
Minulej tejden mě tahal na oběd už v jedenáct......Tak jsem se nechal zlákat a šli jsme k Markízovi do zakouřený pětky bez větráku
Jenže to jsi zapomněl přiznat,že je to tvoje oblíbená putyka kde tě u vchodu vítá hospodskej slovy :" Jako vždycky? Malý pivo a velkej rum?"
A dáváš si jídelák popořadě od zhora dolů...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Uz jsem zbaleny zitra rano vyrazim na moravu a v patek na sraz. Doufam ze nebude moc prset to bych se asi na to vy....l Odjizdim z Uh Brodu kdyby nekdo jel taky z toho konce.
xljanek napsal:
Uz jsem zbaleny zitra rano vyrazim na moravu a v patek na sraz. Doufam ze nebude moc prset to bych se asi na to vy....l Odjizdim z Uh Brodu kdyby nekdo jel taky z toho konce.
Mame sraz v 16:00 v Rosicich u zamku, odjezd 16:15.
Hele Fífo, možná nás bude víc co hoděj fpráci áčko a chtěli by koukat na hokej. Bude plátno, nebo aspoň plazmofka s úhlopříčkou 2 metry a víc?
Nebo mám dát pauzu na staromáku a přijet až večír?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
FunTomas napsal:
Hele Fífo, možná nás bude víc co hoděj fpráci áčko a chtěli by koukat na hokej. Bude plátno, nebo aspoň plazmofka s úhlopříčkou 2 metry a víc?
Nebo mám dát pauzu na staromáku a přijet až večír?
Žjůů....že bych přijel taky dřív a díval se s váma na hokej...???
Hlavně by to chtělo přemluvit tu paní co má dorazit, aby přišla na začátek hokeje.
Nebo navigační body na nejbližší restauraci s televizí a Ostravarem na čepu.
Waltr napsal:
Hlavně by to chtělo přemluvit tu paní co má dorazit, aby přišla na začátek hokeje.
Nebo navigační body na nejbližší restauraci s televizí a Ostravarem na čepu.
Ostravar ve výčepu...?? jinak o pár hospodách v okolí s nemalou televizí bych věděl....!!!
Upravil zetor dne 11.05.2011 20:38
Ostravar na čepu? Co blbneš? Snad stačí, že nám Švédi zase nařežou pr.el a ještě k tomu mít sra.ku, to už by bylo moc, nééé?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63