TAZY napsal:
Jen mě zaráží jedna věc. Nikdo si nestěžujete, že ta guma absolutně "nebrzdí". Hned mi na zadní brzdě kope ABS. To a hluk jsou pro mě nepříjemné vlastnosti této gumy.
ehm ehm.. kdyz ti zapina ABS, tak to ti PRAVE ta guma klouze
Hiksi, Hiksi
no právě. DIVÍM se, že si nikdo na tuto vlastnost nestěžuje. Já jo! Klouže guma = začne kopat ABS. Nésu blbé. Jak píšu ta guma nebrzdí.
Když si ten můj příspěvek přečteš, tak to tam najdeš. Problém na brzdách, v zatáčkách mi dostačují.
Ale dík za školu o funkci ABS
ahaa... uz to vidim! sorry... jsem se naprosto vyjimecne a zridkakdy.. neco jako kdyz vidis pricetnyho Vjetrnika.. zmylil
Jsi dobrý. Mám rád lidi co dokáží říct zmýlil jsem se. V pohodě. Jen ty gumy nebrzdí a hučí. Ale na šotolině jsem spokojený.
Jo Morabo když jezdíš převážně ten off tak by ty gumy snad mohly vyhovovat? Nebo ty karočka jsou o tolik lepší?
TAZY napsal:
Jsi dobrý. Mám rád lidi co dokáží říct zmýlil jsem se.
no ja hlavne nechapu, jak jsem z toho tvyho prispevku mohl vydedukovat co co jsem pochopil asi bych nemel mit tak casto otevreny forum, fb, pecko a praci najednou
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TAZY napsal:
Jsi dobrý. Mám rád lidi co dokáží říct zmýlil jsem se.
no ja hlavne nechapu, jak jsem z toho tvyho prispevku mohl vydedukovat co co jsem pochopil asi bych nemel mit tak casto otevreny forum, fb, pecko a praci najednou
Hlavně to péčko ..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TAZY napsal:
Jo Morabo když jezdíš převážně ten off tak by ty gumy snad mohly vyhovovat? Nebo ty karočka jsou o tolik lepší?
Prave ze jsou, jak v offu tak na mokry silnici. Na suchu je to plus minus totez. Jen mizi jak para nad hrncem. A jinak sice jezdim hodne off, ale taky jezdim pochopitelne i po silnici a to za kazdyho pocasi, takze jsou pro mne bohuzel zasadni vlastnosti za vsech podminek...
Maiali nel Fango!
haus1 napsal:
To moorabo a Marek BMW:
A vam, co ty E-09 tak klouzali, v jakm jste je meli rozmeru?
V siri 140 nebo 150??
Boris-Morabo ma 150.
Upravil hicks dne 15.09.2012 20:37
17 cm
haus1 napsal:
To moorabo a Marek BMW:
V siri 140 nebo 150??
Boris-Morabo ma 150.
Jj, 150. Mam uz z drivejska jiste zkusenosti s pojistovnou, kdy mi po bouracce kontrolovali pneu atd, tak obouvam zasadne legalni rozmery.... Clovek nikdy nevi...
Maiali nel Fango!
Saturnin napsal:
morabo - jak dlouho ti vydrží ostrý karoočko na zadku? mám ho na předku a docela se drží, tak by mě zajmalo jak je na tom ten zadek
Zadek ostry Karoo cca 3500 km a to uz casto vypada jako na tom obrazku o par stranek driv... Nicmene tuhle jsem to porovnaval s Milanem z TT, ten na ni mel 5 a byla lepsi jak moje po 3... Jenze ja mam v tom najezdu hodne mesta, dost brzdim zadkem (v terenu si tak i casto pritacim, vingly jezdim smykem, atd) a jezdim i vubec na vsech povrsich svizne, takze se to proste podepisuje. K tomu vzdy nejakej ten srandazavod, kde se to taky nesetri. Predek da dva zadky.
Maiali nel Fango!
haus1 napsal:
To moorabo a Marek BMW:
V siri 140 nebo 150??
Boris-Morabo ma 150.
Jj, 150. Mam uz z drivejska jiste zkusenosti s pojistovnou, kdy mi po bouracce kontrolovali pneu atd, tak obouvam zasadne legalni rozmery.... Clovek nikdy nevi...
Ja E-09 taky jezdim, v siri 140, a neprijde mi ze by klouzala nejak extremne...
Jestli teda nemuze byt problem "pouze" s nejakou varkou 150 gum..
No tezko rict. Ale pri jistotu dam zase rozmer 140
Já teda upřímně pochybuju, jestli vůbec nějakej rozdíl ve 140 a 150 bude, podle mě jsou stejně široký, jen do forem dali jiný raznice. Moje zadní E-07 ve 150 je široká taky 140 mm...
Saturnin napsal:
Já teda upřímně pochybuju, jestli vůbec nějakej rozdíl ve 140 a 150 bude, podle mě jsou stejně široký, jen do forem dali jiný raznice. Moje zadní E-07 ve 150 je široká taky 140 mm...
no to bude, resp. imho minimalne Tourance teda je.
To samy scouty od Heidenau, ktery jsou ve 150/17 naprosto specificky.. mitas mel s tim rozmerem dlouholete potize atd.
17 cm
Joe napsal:
To asi tak. Bohužel musím ukončit tok myšlenek, musím na schůzy rabářského výboru. Zase někdy.
Při toku myšlenek by jsi neměl zapomenout na pravopis:...schůze bez schůze jako nůše bez nůše,takže na schůzi.....
Když jsme u toho pravopisu, tak .... bys neměl zapomenout....
Když jsme u toho pravopisu,tak.....bys ....je zkratka pro ...by jsi....
To se tedy pleteš. Správně je věta "Měl bys xxxxxxxx". Tvary typu měl by jsem, měl by jsi, měli by jsme, ale třeba i aby jste jsou špatně, ač se může zdát, že se naopak jedná o korektní formulace. Naopak spisovné jsou tvary měl bych, měl bys, měli bychom, abyste...
Upravil Sema dne 15.09.2012 23:57
Joe napsal:
To asi tak. Bohužel musím ukončit tok myšlenek, musím na schůzy rabářského výboru. Zase někdy.
Při toku myšlenek by jsi neměl zapomenout na pravopis:...schůze bez schůze jako nůše bez nůše,takže na schůzi.....
To se tedy pleteš. Správně je věta "Měl bys xxxxxxxx". Tvary typu měl by jsem, měl by jsi, měli by jsme, ale třeba i aby jste jsou špatně, ač se může zdát, že se naopak jedná o korektní formulace. Naopak spisovné jsou tvary měl bych, měl bys, měli bychom, abyste...
Tak jsem se díky těžkému nedostatku času ještě nedostal k avizovanému přezutí. Najeto mám nějakých 1850km a a zbývá 7mm vzorku. Vzhledem k tomu a taky k relativně slušnému výhledu počasí (ťuk, ťuk...), asi 09 dojedu. Nerad utíkám od začatého, tak budu mít alespoň lepší pocit a i lepší představu o celkovém chování, výdrži atd, atd.
morabo napsal:
Tak jsem se díky těžkému nedostatku času ještě nedostal k avizovanému přezutí. Najeto mám nějakých 1850km a a zbývá 7mm vzorku. Vzhledem k tomu a taky k relativně slušnému výhledu počasí (ťuk, ťuk...), asi 09 dojedu. Nerad utíkám od začatého, tak budu mít alespoň lepší pocit a i lepší představu o celkovém chování, výdrži atd, atd.
morabo napsal:
No přesto že nejezdíš off i on denně jak jsi nakonec přiznal musím uznat že tohle každý neumí....jezdíš zřejmě fakt dobře
Joe napsal:
Děkuji a beru na vědomí!(pro některé vědomý)
Já též děkuji.
Tohle mi uniklo, ale Sema "zabojoval" za mě. Čeština je sviňa...