schrek napsal:
no myslim si ze vydrzi jeste dost, jinak dneska jsme prosel zaznamy ohledne najezdu pneu a predtim jsem to blbe spocital je to 4952 a myslim si ze jednou tolik jeste da
co se tyce mne tak mam na zadni po 9000km tis na ty novy smesi a do toho prostredniho bitu zbyva 2,5 mm - 98% po silnici tj. na bit tak tech 11000 +- , jenze jak se znam tak zas vezmu flexu a ty bity prorezu a prezouvat buu zas az pristi rok pred dovolenou az tam bude vzorek rovnej jak prkno - jinak na stary smesi sem byl na bitu u cca u 10000 ale ty bity byli nejmin o 3mm vys takze to tim dorovnali :-)
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
V diskuzi o E-10 jsem se dočetl, že se snad pokusně chystá nějaká nová dvousměsová E-07. Dovolil bych si to zmínit i tady Pokud by k té změně došlo, byl bych vážným zájemcem
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
E07 tak to nevim to se vyjadri asi JOE ale myslim si ze E07 vydrzi dosti dlouho proto si myslim ze dvousmesovka asi nema smysl, nebo se pletu ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
E07 tak to nevim to se vyjadri asi JOE ale myslim si ze E07 vydrzi dosti dlouho proto si myslim ze dvousmesovka asi nema smysl, nebo se pletu ?
no pletes... dvousmesovka je strucne receno od toho, aby dlouho vydrzela a zaroven taky drzela v zatackach... mekci starny, tvrdsi stred
jardajerman@seznam.cz
Jinak ta smes uz byla upravovana myslim si ze vyhodily ty aromaticky cosi nevim jak se to menuje. Jinak me drzi krasne smes 2012.
Čeština můj koníček
Ano je to tak. I u E-07 se vyrobila zkušební dvousměska. Příští týden sem mimo jiné hodím zprávu s testů E-10. Potřebuji najet ještě nějakou stovku km.
V záŕí dodané na 8kilo gumy21ka a dozadu 17ka DAKAR, dle p. Cháry dvousměs.Po cca 3 týdnech , z toho 2 dny v dešti Srbsko a Kosovo , 10 dnů Albanie (6 dnů off) a zpátky zase 500 km v dešti jsem s 07 naprosto spokojený. Myslím , že je to dobrý kompromis jak cenový , tak i co se týká jízdních vlastností. Dnes po ujetí 10.000 km je tam ještě tak 20%
KUKY se vrací
Kuky jak může být dvousmes v prodeji když ji ruda testuje? Nemyslel nová směs?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No osobne si myslim ze nova smes a ne dvousmes, mas tam napsany DOT nebo ne, jelikoz vetsinou testovaci a basic gumy to nemaji
Čeština můj koníček
swat napsal:
Snad si nemyslíš,že v Mitasu vyrobili,jen dvě sady pro Rudu.
O prodeji dvousměsových pneu zatím nemůže být ani řeč. Nikdo neví, zda to bude držet pohromadě atd. Pokud všechno klapne, tak budou na jaře.
Upravil joe dne 23.10.2012 06:29
swat napsal:
Snad si nemyslíš,že v Mitasu vyrobili,jen dvě sady pro Rudu.
Kašáku to si nemyslím. Ale v prodeji určitě nejsou....
KUKY napsal:
Swat: Nevím, mně to tak bylo ŕečeno, ale jenom ta 17ka
Viděl jsem to u Rudy a i jsem si ju ošahal. To prostě poznáš hned že je 2 směsová. Ten střed je o poznání tvrdší než kraj. A doufám že to vyjde a budou. Ten nájezd pak bude zas někde jinde.
Dovolím si vznést další dotaz. Vím, že MITAS laboroval s výrobou gumy (tuším E-09), která měla v bočnici "implantovaný" reflexní proužek Bylo to tuším i v nějakém díle BESIPáckého programu STOP
Víte někdo nějaké info o tom, že by se mohla tahle úprava začít vyrábět?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Dovolím si vznést další dotaz. Vím, že MITAS laboroval s výrobou gumy (tuším E-09), která měla v bočnici "implantovaný" reflexní proužek Bylo to tuším i v nějakém díle BESIPáckého programu STOP
Víte někdo nějaké info o tom, že by se mohla tahle úprava začít vyrábět?
Bohužel tě zklamu, reflex. proužek se dělat nebude i když je tu vcelku dobrý bezpečnostní prvek. Problém byl s ukládáním proužku v ose tak, aby to neházelo.
tak dneska jsme si dal polozimni cestu z Olomouce k Pardalovi do Liberce cca 428km
Pocasi - od slunicka, po zatazeno az po nehoraznou mlhu spis teda mliko pres ktery nejde videt Teplota - 2 - 12 Povrch silnice - bezne cesty ČR a suchy a mokry Rychlost pohybu - 0-145 km/h Stav pneu - na pneu najeto 7589 km a stale v dobre kondici
jinak opet mohu konstatopvat , ze E07 super guma pro me jezdeni, dneska krom jednoho uklouznuti na mokrym prechodu coz se dalo ocekavat zadnej problem, je pravda ze pokdu bylo do 5 stupnu tak jsme jel opatrnejc, ale jinak sem to valil fest
JOE: kdy budou novy E10 dvousmesy, na jare bych rad prezul a zkusil neco jinyho
Čeština můj koníček
Saturnin napsal:
Po dvakráté jsem po delší době (cca týden) přišel k motorce a přední guma byla úplně prázdná (po nafouknutí jsem žádnou netěsnost nenašel), setkal se s tím někdo z váš? Vím že takový problémy měla E-10 ale E-07?
Na E-07 jsem o ničem neslyšel. Někdy to udělá a nejčastější příčina dle mne je nečistá patka kola při přezouvání. Občas je potřeba očistit a odmastit. Někdo doporučuje i novou pneu na patce zdrsnit.
Jak upozornil člen fora bubocbr Mitas stahuje z trhu 1753 předních 07 z důvodu úniku tlaku. Odkaz na tiskovou zprávů zde http://www.cgs.eu...p?fid=1292