Tohle dilema s časem na dovolenou (a cestováním) řeším už léta.Hodit vše za hlavu nejde, ale on se asi svět nepose.e, když si prostě tu dovču jednou protáhnem a projedem se kousek dýl a dál..
chci vám něco ukázat a vy mi řeknete co si otom myslíte
u první fotky komentáře nejsou potřeba,je to jen doplňěk ke kufrům a na požádání ho vám rád prodám jak budu vědět cenu,bo mám jen vzorky
bystricke přiložený následující obrázek:
celou zimu jsem přemýšlel o nějakém kastlíku na nějaký vercajk,samotná nádoba není problém,ale vymyslet nějaký uzávěr,funkční,aby přes něho nešla voda a td,to sem zatím nedal,nebo to spíš nemám úplně dořešené.
ALE!minulý rok jsem viděl na jedné zahraniční motorce plastový kastlík,no vypadá to jako termoska,mě se to hned zalíbilo,tak sem to sehnal
kdysi jsem vlastnil DR 600 a tam bylo něco podobného,akorát to bylo hranaté,menší,jednoduchý víčko,ale splnilo to přesně to k čemu to bylo určeno,na základní vercajk,proto mě tato plastová flaša hned zaujala,víčko se šroubuje,je tam hrubší závit,viděl sem to na bmw a majitel mi tvrdil,že vibrace víčko nepovolují,proč taky,když dosedá na gumu,sice je tam dírka na odtok vody,ale ta se dá zacpat nýtkem
a když už to mám,tak kam stímnikde se to nehodí dát,jen jedno místečko existuje,tam by to šlo,na vnitřní stranu nosiče boč. kufrů,musel by se tam přivařit plocháč na uchycení,ničemu to tam nevadí a zadní kolo nato nedostane
tak a fčil bych si rád přečetl co vy nato
na fotce je to zatím jen pro ilustraci
Tohle dilema s časem na dovolenou (a cestováním) řeším už léta.Hodit vše za hlavu nejde, ale on se asi svět nepose.e, když si prostě tu dovču jednou protáhnem a projedem se kousek dýl a dál..
Hele, Bluesbery, dobre vis, ze s Tebou na delsi dovcu pojedu kdykoli. Je to jenom o tom aby sis nasel cas
bystricke napsal(a):
celou zimu jsem přemýšlel o nějakém kastlíku na nějaký vercajk,samotná nádoba není problém,ale vymyslet nějaký uzávěr,funkční,aby přes něho nešla voda a td,to sem zatím nedal,nebo to spíš nemám úplně dořešené.
ALE!minulý rok jsem viděl na jedné zahraniční motorce plastový kastlík,no vypadá to jako termoska,mě se to hned zalíbilo,tak sem to sehnal
Nejde z toho poznat velikost, ale pokud to ma prumer stejny jako vyfuk 800GS, tak se mi to libi
bystricke napsal(a):
a toto je 2222 příspjeveka je můja už to tu zhlédlo 65535 lidí,to je mazec
65535 .. ehm... jsi informatik, matematik nebo je to nahoda?
2^16-1 = 65535 (jednoduse receno je dve na sestnactou bez jedne presne maximalni cislo ktere muzes popsat ve dvou bajtech pameti)
bystricke napsal(a):
Nejde z toho poznat velikost, ale pokud to ma prumer stejny jako vyfuk 800GS, tak se mi to libi
průměr je to menšímáš malou motorku s bojlerem místo výfucku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
to:bystricke
Mně se to osobně hoodně líbí
Pokuď,by nebyl problém,s nahazováním kufru,tak není co řešit
Uřčitě mně by to zajímalo,pak písni co by tubus vyšel,ty tajnustkáři
MARCO napsal(a):
nésu tajnůůůstkář,jenom to chci ukázat pár lidem,co oni nato než to pustím naplno
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
MARCO napsal(a):
nésu tajnůůůstkář,jenom to chci ukázat pár lidem,co oni nato než to pustím naplno
...to je něco jako "TESTOVÁNO NA LIDECH"
...jinak, mi se ta trubka líbí a držák kanystru je taky prima
dívejte co se mi podařilo vyčenichatRaptor zkouší vodotěsnost mojich kufrů s výrobním číslem 00001doufám že to dopadlo dobře