Utahanej chlap se vrací ze šichty domů, ovšem ledva otevře dveře, už na
něj ječí manželka: "No to je dost, že jdeš! Víš kde jsem byla?!
Já jsem byla u doktora!!! - No nečum, u doktora! A víš co mi řek?!
Že mám vaginální mykózu!!! - A co ty mi na to řekneš?"
"Co já na to? - No, že je to snad spravedlivý."
"Cože?! Co to meleš?! - Jak, spravedlivý?!?!"
"No, možná už je na čase, abys taky poznala, jaký to je žít s
podrážděnou p.čou." Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Přijde ženská do luxusní restaurace a objedná si 3 šneky. Vezme prvního šneka, udělá "srrrk" a vycucne. Vezme druhého, udělá "srrrrk" a taky vycucne. Pak si vezme toho třetího, udělá "srrrk" a nic. Zkusí to znovu - "srrrrrrrk" a zase nic. Tak to zkusi potřetí - "srrrrrrrrrrrrrrrrkkkk" a opět nic. Celá naštvaná se podívá do ulity. Tam šnek, rukama se zapírá o ulitu a říká: "KUŘ SVI.NĚ,KUŘ!
Upravil Tomano79 dne 24.02.2011 19:05
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
tak tohle je pěkná kund.ovina Jednak nemáš šanci to udělat a za druhý je tam celkem slušný riziko minimálně ochrnout...
Ale co,sou to amíci a k tomu není potřeba víc co dodat...
Upravil Kubrt dne 24.02.2011 19:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tak tohle je pěkná kund.ovina Jedna nemáš šanci to udělat a za druhý je tam celkem slušný riziko minimálně ochrnout...
Já je litovat nebudu...je jich jak psů tak proto musí dělat takovýhle ****ní soutěže....Viz tahle nebo Faktor strachu.....
Fator strachu sem viděl asi 2x a stačilo abych si o nich udělal obrázek...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
tak tohle je pěkná kund.ovina Jednak nemáš šanci to udělat a za druhý je tam celkem slušný riziko minimálně ochrnout...
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla,že se vrátím o půlnoci. "Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!" prohlásila jsem a vyrazila.
Ale večírek byl fantastický. Drinky,tanečky,znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc drinků... bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na # čas!!! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci.
Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát... Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad - podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem...!!! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní.
Ráno, během snídaně, se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku.
A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření. "To je skvělé, jsem zachráněná..!"
Pomyslela jsem si a otřela pot z čela. Manžel se na mě po chvíli vážně podíval a povídá: "Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny."
Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: "Aaano? A proč, miláčku?"
A on na to: "Víš,dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom - nevím, jak to udělala, vykřikla 'Ó bože!', znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě třikrát a upadla smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou,šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku.
Potom se svalila vedle mě,a zatímco kukala naposledy, hlasitě si uprdla. Pak začala chrápat.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Prý kamarád......
Přijde Karel na návštěvu k Frantovi, který je na vozíku.
Sedí, povídají, když už k večeru začíná být zima, Franta
Karla poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory.
Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě
Frantovy dcery v nejlepších letech, 17 a 19, jenom v kalhotkách.
Zálibně se na ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá,jim odpoví:
"Váš otec mi řekl, že vás mám přefiknout."
Vyděšeně se na něho podívají a říkají: "To určitě není pravda,
to by náš tatínek nikdy neřekl!!" "Tak vy mi nevěříte?"
ptá se a otevírá dveře:
"Franto,obě?" zavolá ... a zezdola se ozve:
"Jo, jo, Karle, obě!",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko