no myslim si ze jak jsem videl a slysel na radarce tak ji potrebuje vic lidi a myslim si ze se ted o ni poperete
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
noo... velká nádrž je velká nádrž... když nic.. tak přemýšlím o tom, že si ji nechám zvětšit.... Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
noo... velká nádrž je velká nádrž... když nic.. tak přemýšlím o tom, že si ji nechám zvětšit....
Nedávno jsem na ebayi vydražil úplně novou nádrž. Tahle taky nevypadá špatně a určitě se nevyhrabe tak vysoko, kvůli těm podivnejm žvejkům majitele (jakože je z 11tky a byla na RSku). Němci jí nebudou věnovat tolik pozornosti a divnej je i údaj 33L protože správně je to čistejch 30 ne?
O rozšíření jsem přemýšlel také,ale raději jsem si připlatil už jen kvůli povrchovce uvnitř a zaručené kvalitě. I když rozšířenou jsem viděl teď na WestSession a vypadala po laku taky dost luxusně.
Těší mě, že jsem někomu vsadil brouka do hlavy. Přece ji nenecháte skopčákům.
Upravil Hrabe_X dne 18.10.2014 20:49
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
... hele ta zvětšená... problémy bych v ní nehledal :-)... uvnitř nevím čím je vylitá nebo jak ochráněná, ale ta pryskyřice stojí myslím kolem 800 kč.. a lak... lak pokud víš kde co jak vyjde na 3500 - 4000 .... práce stojí myslím 5000
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
... hele ta zvětšená... problémy bych v ní nehledal :-)... uvnitř nevím čím je vylitá nebo jak ochráněná, ale ta pryskyřice stojí myslím kolem 800 kč.. a lak... lak pokud víš kde co jak vyjde na 3500 - 4000 .... práce stojí myslím 5000
Potom nech tuhle Šrekovi ....
Rozšířená vyjde vždy levněji než originál. Kvalita snad podobná, vzhled je otázka vkusu.
Jen jsem dal typ na tuhle, do které bych šel, když by se mi jedna už neflákala doma. A mám pocit, že skončí do 350 Ojro a to by se pořád vyplatila. I když tohle se blbě odhaduje.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To se ti zdá dobrý? Já je koupil před půl rokem na motorkářích za 2200,- Kč Oboje a taky funglovky ;-) Nedávno tam byli i ledkový za 2100,- OBOJE!!!
Upravil Stewe dne 19.10.2014 19:13
GSA 1250 Rallye 2024
Dobrýá cena ,a le spatny model ten 2012 mel jeste plastovy presky jen z kouskem hliniku , ale tza tu cenu je to super
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tu nadrz drazim od zacatku. Uz je to treti o kterou se pokousim,ale vzdy se ta cena
neskutecne vysroubuje. Asi pred rokem tam byla jedna ktera mela spatny popis byla spatne zarazena a stejne se tam o ni malem poprali,tak uvidime