Já letos ještě nevyjel, ale Drákule jsem ráno nastartoval 1150GS a vyrazila služebně do Ostravy. Startování proběhlo přes kabely, v Žamberku zase nenastartovala, naštěstí tam bydlí člen místního fóra i člen našeho Monkey-Gorilla klubu a ten pomohl. Teď už Drákula zase vrčí směr Ostrava, až potkáte GS obalené podzimním rumunským blátem, je to ona:-).
Dnes bylo nádherně, po okolí to pomalu kvete....a dost motorek jsem potkával, pěkné to bylo
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ivan napsal:Já letos ještě nevyjel, ale Drákule jsem ráno nastartoval 1150GS a vyrazila služebně do Ostravy. .....
...a startování v Ostravě jsi jí už domluvil?
Co, V Ostravě?? Bych řek, že dřív než v Ostravě!!
O startování v Žamberku jsem psal, díky Zdendo:-). Zbytek cesty do Ostravy proběhl v pohodě, pokud nepočítáme 4 stupně nad nulou a déšť. Tam už Drákula zůstává u známých, motorkářů, zítra jedu za ní, ale ještě nevím jak, GSA je u pana doktora Cyrila. Z jedné stopy zbývá C1 a nebo zbaběle autem...
Tak jezdím i já. V pátek autem Ostrava, víkend u známých z Boxer Morava a dnes jsem využil nabídky Drákuly a dal si 240 km z Ostravy na jejím GS. Trochu zima, kolem Mohelnice mlha ale jinak bezva svezení, letos poprvé v sedle.
Já bych rád, ale čekám na volnej flek u Milana v servisu Už to potřebuju jak prase drbání
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pomalu dokončuji od začátku března první tisícovku. Dnes ráno -2,5 stupně, ale super jízda
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží