Ja tam mam TT blatnik a prijde mi to ok. Verim, ze s tema savlema co ma Joe to bude rachot lebek!!!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Na ebay jsem narazil na funglovku jeste nebyla nikdy lakovana, pouze v plnici z bmw. Nemec stavel cosi, k cemu se mu nakonec nehodila, tak ji dal do frcu.
Povedlo se vydrazit za 14tis kc. Lak u Jirky Pelcmana - super kvalita i pristup za fajn cenu. Pak polepy vlastniho navrhu pod lakem, nejake hadicky, filtr, moje mosazne spojky a origo znak bmw za nesmysl. Myslim, ze jsem v tom tak za 19-20klacku.
Vzdy jsem rikal, ze porizovat Adv. nadrz na motorku za ty penize je ryzi blbost, ale kdyz me se tak libi, ze jsem proste musel.
Ale je fakt, ze jsem ji drazil 6let nez jsem potkal dobrou a jeste mi vysla. A je jich furt mene....
Upravil Hrabe_X dne 25.02.2015 21:55
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kdyz ji milujes neni co resit. Jo to dost penez,ale kdyz ji chces,tak to do toho das. Ja chtel taky vetsi nadrz a tak jsem ji nechal rozsirit od 2B moto. Rozsireni cca 5tis,lak 6tis takze 11tis. Je to pekny,ani tak potrebny,jako pekny. Ten Tvuj original je ale samozrejme lepsi nez varena. Za tyhle penize uz by mozna sla sehnat ta 41litrova,ktera ma asi tak jedina vyznam pri zvetsovani nadrze. Ale rikam je to pekny.
Na ebay jsem narazil na funglovku jeste nebyla nikdy lakovana, pouze v plnici z bmw. Nemec stavel cosi, k cemu se mu nakonec nehodila, tak ji dal do frcu.
Povedlo se vydrazit za 14tis kc. Lak u Jirky Pelcmana - super kvalita i pristup za fajn cenu. Pak polepy vlastniho navrhu pod lakem, nejake hadicky, filtr, moje mosazne spojky a origo znak bmw za nesmysl. Myslim, ze jsem v tom tak za 19-20klacku.
Vzdy jsem rikal, ze porizovat Adv. nadrz na motorku za ty penize je ryzi blbost, ale kdyz me se tak libi, ze jsem proste musel.
Ale je fakt, ze jsem ji drazil 6let nez jsem potkal dobrou a jeste mi vysla. A je jich furt mene....
mam ten dojem ze tady nekdo nabizel zvetseni nadrze s polepama i lakem do 10tis.a nebylo to tak dlouho.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Danes napsal:
mam ten dojem ze tady nekdo nabizel zvetseni nadrze s polepama i lakem do 10tis.a nebylo to tak dlouho.
Jo, dělá to nějaká firma. Hodně jsem o tom přemýšlel. Mělo to trošku jinej tvar a nemělo to propojení boků. Z pěti nádrží, které jsem viděl, 3 dělaly bubliny na laku, takže to jeden musel nechávat převařit nějakým stříbrem, ostatní nevím, zda opravovali. Jednu jsem viděl teda pěknou a majitel byl spokojený. 2ks byly očividně nesouměrný(jedna půlka širší než druhá) a o jedné jsem slyšel, že se rozšířením zkrátila a blbě pasuje do gum, pak snad i začala téct. Podotýkám, že nevím, zda to byly nádrže té firmy nebo jiných kutilů!
Takže je to asi dost loterie, nehledě na to, že po rozšíření má jinej tvar a když s tím někde pleskneš, může to ve vybroušeném svaru rupnout a končíš. Novou maximálně zbortíš, ale drží. Krom toho jsem nenapsal, že u toho byla nová příruba s čerpadlem, palivoměrem a horní přepad pod leteckým víčkem, takže to si z těch 14ti tis můžu jakože odečíst. V neposlední řadě rozšířením origo nádrž znehodnotím, kdežto z nebouraný adventure nádrže těch 14 zpátky dostanu vždycky, s tím jak ubývají dostanu i víc. Je to tedy trošku i investice.
Upravil Hrabe_X dne 26.02.2015 08:24
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Geralt napsal:
Jo, majitelů BMW je tady v okolí Mladé Boleslavi hodně. Ještě aby ne, když je tu mistr Bob, který vozí neskutečný GSa...
Geralt díky,potěší to
Zde moje slabost Bmw r 1200 GSA 30 jahre prostě nádhera
Tato sezóna bude pro mě trošku jiná,zbláznili mě kamarádi z okolí Brna,protože 1150,1200 gs to tu už má skoro každej,takže letos si udělám taky radost
Bob přiložený následující obrázek: