PavelDR napsal:
Peťo,proč vozíš na off vyjížďky ten trámek???
to je na podložení dětské postýlky, aby se malýmu nevracelo krmení ;-) sem ho pak vezl domů ze slap.
Upravil somm dne 06.03.2016 20:59
petr
R1200GS LC '13
somm napsal:
Dneska nakonec nádherné počasí, na Slapech trochu bahno a voda po roztátém sněhu, ale jetá pirelka předvedla životní výkon a nenechala mě uprostřed rozbahněné a koblihami poseté pastviny ;-) Za odměnu dostala "wapku" po hasičsku...
Konečně tam máš pořádnou gumu... Ta Karoo3 se mi tam moc nelíbila.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Konečně tam máš pořádnou gumu... Ta Karoo3 se mi tam moc nelíbila.
Jj, pirelka funguje paradne, hlavne v bahne je lepsi nez k3. Sem zvedavej na najezd. Pak jeste pro srovnani testnu tkccko.
To je Pirelli scorpion rally? Jak to drží na mokrým asfaltě a kolik na tom máš zatím najeto?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To je Pirelli scorpion rally? Jak to drží na mokrým asfaltě a kolik na tom máš zatím najeto?
Jj, je. Zatim me prekvapuje. Ze zacatku mi prislo ze na mekkem podkladu hur drzi zadek smer, ale uz mi to neprijde. Naopak na bahne maka skvele a moc se mi nezalepuje.
Na silnici me velmi mile prekvapila, nemel sem zadny problem. I mokry asfalt je celkem ok i kdyz podvedome si na naklony na tomhle povrchu porad davam pozor a sem urcite opatrnejsi nez treba na silnicnich.
Najezd mam zatim malej (2-3tis), ale zase ji nesetrim ani rychle dalnice ani driftu v offu a jeste neco malo najede. Jelikoz minuly vikend prohrabala nekolik set metru rozmoceneho bahna, tak vzorek jeste neni tak spatnej.
petr
R1200GS LC '13
Tak za sebou máme první akci klubu Boxer Morava. Udělali jsme to s Drákulou na Šerlichu v Orlických horách, Masarykova chata byla téměř jen naše. Předpověď nic moc, ale v pátek bylo tak luxusně, že to vypadalo na omyl meteorologů. V sobotu 180 km vyjížďka a opět se počasí vydařilo, první kapky spadly po návratu na chatu. Ale dnes ráno to vypadalo, že jsme přemýšleli, jestli jsme letošní jarní "Přezouvání na letní pneu" neuspěchali. V noci sněžilo a ráno s přestávkami také, k tomu -3°C, příjezdová cesta sníh a led a kdo to tam zná, tak na sjezd do Deštného to nevypadalo. Nakonec jsme to riskli, odjížděli v mrazu, ale brzo se to zlepšilo a poslední menší sněžení nás zastihlo v Deštném, to už byla pohoda...
Ivan přiložený následující obrázek: