takže po domluvě s mojou hlásím závazně dva fleky ! pokud to půjde díkes
Upravil svaca04 dne 07.02.2010 22:28
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Petře doufám že tam nebude víc bab jak chlapů To bychom byli motorkáři Už se těším až Vás zase uvidím. Zpříjemňuju si tu zimu stěhováním. Už mě to nebaví. Jsem v Ovy 3 roky a po třetí se stěhuju. Snad už naposledy Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Petře doufám že tam nebude víc bab jak chlapů To bychom byli motorkáři Už se těším až Vás zase uvidím. Zpříjemňuju si tu zimu stěhováním. Už mě to nebaví. Jsem v Ovy 3 roky a po třetí se stěhuju. Snad už naposledy
jencekgs napsal(a):
Petře doufám že tam nebude víc bab jak chlapů To bychom byli motorkáři Už se těším až Vás zase uvidím. Zpříjemňuju si tu zimu stěhováním. Už mě to nebaví. Jsem v Ovy 3 roky a po třetí se stěhuju. Snad už naposledy
já se stěhoval na podzim,pomohli mi motorkáři z olomouce ale i tak to byl děsnej stres,když sem viděl toho bordela který se musel odnosit,asi lepší vyhořet než se stěhovat
kurnik šuplík,jel bych taky v sobotu ať si můžu dát sváma pivečko,musím promluvit s otcem,bo vždy jezdíme spolu + můj syn(celý rodinný klan)uvidíme
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Je to hnus, ale nejde ani tak o to stěhování, moc věcí nemáme, přece jen jsme na bytě, ale já nesnáším malování. Navíc na paneláku je snad všechno zakleté a nic nejde normálně.
Zdendo zaber a vyraz s náma v sobotu. Bude sranda Když tak je vem, klidně ti to zpět odřídím. Úděl abstinentů
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
z bab jen svačova polovyca a moja polovica ta se za babu počítat nedá, bo je řadna geesačka tak jen jedna a ta si užije
Tak už je nejvyšší čas rozplánovat si víkendy, kdy už nebude tolik sněhu...
Tak jeden tip na začátek května: http://www.motocl...patek-2010
Toš moraváci, máte to kousek.... Ukážete se? Kolik brambůrek u nás uvidíme? Samozřejmě jsou zváni i "nemoraváci" a "nebaworáci"....
Upravil joni dne 08.02.2010 12:22
Batman forever :-)
joni napsal(a):
Toš moraváci, máte to kousek.... Ukážete se? Kolik brambůrek u nás uvidíme? Samozřejmě jsou zváni i "nemoraváci" a "nebaworáci"....
f květnu uvás bývá ještě kosa a mnohde i sních
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
joni napsal(a):
...jen mne napadlo, nějaký větší bus by nebyl? ...bo by tu možná byli další potenciální pasažéři
... co vzít Tatru (valník) s vlekem? ...každý by si vzal karimatku, spacák a placačku slivky či rumíku - i oheň by jsme si mohli udělat
...TO BY BYL LUXUS!
není problém máme 250cm vysoký kontejner tak si tam můžete vzít i bidla ,hodíme přes něj modrou plachtu ať je nějaká obloha a do rohu vojenského vincka