Díky za příjemnou společnost.
Všechny s moňou zdravíme.
Jak mám,prosím,dostat ty fotky do mojí knihovny? Dík brnak
Fotky z rajčete asi stáhnout nejdou.Řekni Mařovi,at ti je pošle mailem.
Jdou.Kliknes na fotku pravym tlacitkem a das ulozit jako a das si ji u sebe kam chces.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Radošku ty vole vlez doma do nějaký 120ky,najdi tam tu lampičku a máš zástrčku zadarmo,samici maj na každý pumpě.
Jo, bejt to tak jednoduchý jak píšeš, tak neprudím...
Těch velkejch je hafo, ale já potřebuju tu blbě malou, co je na motorce...
To co shanis jsem si koupil v jednom krame tusim za 60 kc.Zitra nejsem doma,tak ve ctvrtek ti hodim fotku.Kupoval jsem to tusim jako zastrcku do embecka a museli to objednat.Nikdy jsem to nepouzil,tak ti to klidne za 2 piva necham.Klidne ti to v obalce poslu,nebo vezmu na nejakou akci.
Chtel jsem to na to,abych mohl dobijet motorku pres zasuvku bez redukce.Ale nikdy jsem to neprehodil a nabijim s redukci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
Radošku ty vole vlez doma do nějaký 120ky,najdi tam tu lampičku a máš zástrčku zadarmo,samici maj na každý pumpě.
Jo, bejt to tak jednoduchý jak píšeš, tak neprudím...
Těch velkejch je hafo, ale já potřebuju tu blbě malou, co je na motorce...
To co shanis jsem si koupil v jednom krame tusim za 60 kc.Zitra nejsem doma,tak ve ctvrtek ti hodim fotku.Kupoval jsem to tusim jako zastrcku do embecka a museli to objednat.Nikdy jsem to nepouzil,tak ti to klidne za 2 piva necham.Klidne ti to v obalce poslu,nebo vezmu na nejakou akci.
Chtel jsem to na to,abych mohl dobijet motorku pres zasuvku bez redukce.Ale nikdy jsem to neprehodil a nabijim s redukci.
No dyt mu to tady celou dobu řikám,že je to v každý Škodovce.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tohle Ti můžu dát, ale je to ta velká, jaká byla na montážních lampičkách do Škůdky.
Ta druhá zásuvka je velká, podobná jako "autozapalovačová"
mara přiložený následující obrázek:
Týýjóóó, tam se snad s těma cenama hromadně pos*rali, nee...???
Koukal jsi na ty ceny...??? To radši vyházím ty malý nepotřebný mrchy zásuvky a osadím to velkejma za pár šupů...*pissed*
Krom jinýho tam ti pošuci nabízej zástrčku s kabelem za litr, ta snad musí mít platinový kontakty a tu šňůru s českými granáty......
na ceny jsem nekoukal, jen sem si vzpoměl že sem to tam viděl když jsem na ty stránky koukal kvůli předplatném toho časopisu
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Naznám Tě, nevím o koho se jedná a necítím se být povolaný k tomu, abych Ti radil.
Naopak Brňáka Jima znám, mám ho rád a cítím se na to abych se ho zastal.
Proto tedy dotaz:
Nezdá se Ti, že už s tím jeho příspěvkem po několikrát opakovaným poněkud prudíš...???
Asi se Ti to přijde vtipný stejně jako Tvůj avatar, ale nic se nemá přehánět, víš...
Nic ve zlým, já jen, že mi to přijde vůči Jimovi trochu pitomý...
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Jdi s tim už do pr-dele.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ano panove mate pravdu-do prdele
Brnak Jim napsal: