Tak včera poprvé tento rok pár slovy asi dvě motohodiny ale nic moc pár centáčků bláta(na polích úplně o ničem ) a pod ním zem promrzlá na kámen takže spíš než enduro občas plochá dráha . Ale i tak to stálo za to .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Jsem z ni nadsen a ted ten mesic a kousek co jsem nemohl jezdit byl hroznej.
Za me muzu doporucit, jen pokud budes kupovat, sezen starsi Innovu, ro je 125, tady toto uz jen 110ccm a vis ze jsi dobre zivenej.
Ted to jede na krev 100 a 80 se s tim da v pohode, innova to ma +15km.
Hlavne je to jak kolo, tak se s tim vsude protahnes.
Splněný sen moje 1100GS
Někdo z Brna a blízkého okolí dnes na krátkou projížďku? Cca okolo třetí odpolední...
Upravil geofre dne 24.02.2017 07:56
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
To Pertla: Jasne poloautomat to ma, to je skvela vec, nemusis spojkovat v kolone, ale zase to nerve jak variator. Razeni je nahoru radis spickou, podrazujes patou. Myslel jsem ze se mi to bude plantat na velke motorce, ale ta kolibka je super.
Do mesta je to fakt super, je to uzoucke a ma to jen 99kg. Jen to hrozne zere v zime 2,2l:-))))))
Splněný sen moje 1100GS
Tak dneska prvnich 46km v tomto roce. Pocasi na dve veci, ale ten pocit zase na dvou kolech k nezaplaceni :-)
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
tak jak letos kilometrozrouti ,pribyvaji vam kilometry i v tomhle pocasi naprd.ja mam v garazi paradni ulozenku 2001 se 40 000.to bude jednou prima kup od duchodce .kdyz je hezky jsem v praci a minule dva roky jsem kvuli zdravi najel po 2 tisicich.kdo muzete tak jezdete at si mam aspon co precist.
Moje prvni GS Koupil jsem 1150, rok 03. Jsem nadšen. Po Alpovi XL 600 V výrazná změna.Koupil jsem ho před dvěmi lety na rozježdění po 17ti letech. Tam kde na silnici Alp končí, tam GS začíná. Což se nedá říct ale o off. Tam žehlí nerovnosti mnohem líp. GS je dost tvrdší. Nicméně mi to neva. Budu stejně víc cestovat po silnici.