Pánové, jdu bydlet... pa pa pa a nezlobte tu moc Miloše neslušnými slovy či obrázkovým pohoršením...*pissed*
To se týká hlavně Emília, až si ta jeho půjde dělat manikůru a pleťové masky, přestane ho hlídat a on ji šlohne pytel slaných brambůrků a zašije se zase potajmu na půl hoďky k počítači...
Kosik Milan napsal:
ano panove mate pravdu-do prdele
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
Víc než to kopírování mi vadí tvůj nick,který je civilní jméno někoho jinýho.Dej si zpátky holubba a je mi to fuk.Nikdy jsem si nemyslel,že mě v tomhle vlákně někdo na-sere.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kosik Milan napsal:
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem
hele jaký je to bejt úplně blbej?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Kosik Milan napsal:
Brnak Jim napsal:
hele jaký je to bejt úplně blbej?
tak od tebe to jarousku sedi.kup si raci nakej motocykl a pak mudruj.