Tady bylo dnes krásně a zjistil jsem že mám enduro.Je to lepší jak 1200 do terénu a to tam mám silniční gumy.Po vyjížďce jsem se pustil do rozebírání a doufám,že to dám příští rok do takového stavu aby se mi to líbilo.Tedy aby to vypadalo jako nové.
PavelDR přiložený následující obrázek:
PavelDR napsal:
...Po vyjížďce jsem se pustil do rozebírání a doufám,že to dám příští rok do takového stavu aby se mi to líbilo.Tedy aby to vypadalo jako nové.
To je presne. To bys jinak nebyl ty.
Tesim se jak dedka vyladis.
Pája
Petr 75 napsal:
No mne nikdo nevytáhl . Ale něco bych dal
Ty jsi trochu z ruky a toto byla rychloakce.Potřeboval jsem jen ohřát motorku,abych mohl vypustit olej z motoru.Dal jsem si jen 30 km,ale bylo to super při 10°C.
.
PavelDR napsal:
...Po vyjížďce jsem se pustil do rozebírání a doufám,že to dám příští rok do takového stavu aby se mi to líbilo.Tedy aby to vypadalo jako nové.
Jsem zatím na začátku.
PavelDR přiložený následující obrázek:
PavelDR napsal:
My u nás jezdili předevčírem a dnes půjdeme asi znovu ale jen 100% Off žádný asfalt . Ale na lehkých a ostrých endurkach . Předevčírem v počtu dva Bětka 400 a 450 jedna Honda 450 a já na GG 300 . Počasí a podklad značka ideál .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...